Μήνυμα στις 13/9/2010 στις 01:06 @Διάφορα
για ελληνικα κομματια αν ενδιαφερεσαι μπορεις να μπεις στο kithara.vu να βρεισ το τεμπο κ το αριστερο και ν βγαλεις μονος σου την μελωδια... Εγω αυτο κανω κ με εχει βολεψει αρκετα...για ξενα κομματια δεν ξερω.. ελπιζω να βοηθησα... Πήγαινε στο θέμα: Παρτιτουρες
Μήνυμα στις 2/9/2010 στις 11:33 @Διάφορα
συμφωνω με panox kai foubo...επισης θπαρχει το lime wire με πολλους ιους ομως οποτε δεν το συνιστω και το mp3 rocket που ειναι πολυ καλο...αλλα το καλυτερο ειναι το free youtube to mp3 converter που σου ειπαν τα παιδια...
Πήγαινε στο θέμα: προγραμμα για να κατεβασω τραγουδια
Μήνυμα στις 31/8/2010 στις 17:42 @Θ. Κλημεντίνη
αφου με το βρισιμο δεν παιρνει χαμπαρι πιαστην και μιλα της αναγκαστικα...πες της οτι εχει γινει εντελως ξεφτιλα και οτι ακομα και να το σκεφτοσουν καποτε μετα απο αυτα που κανεις δεν εχει ελπιδα...πες της οτι εισαι γκει στην αναγκη...χαχα...οχι αυτο μν το πεις θα σε κανει βουκινο...αλλαξε αριθμο και δωστον μονο σε λιγουσ που ξερεις πως δεν θα της τον πουν...ειναι βδελλα...πες της το καταμουτρα...σε λυπαμαι πραγματικα...ειχα παθει κατι αντιστοιχο αλλα με αγορι...αν εχεις αδερφο η αδερφη βαλτοθσ να τησ μιλησουν το πολυ πολυ...:P
Πήγαινε στο θέμα: Πως να την ξεφωρτοθω
Μήνυμα στις 31/8/2010 στις 11:08 @Ftou.gr admin
πως μπορω να βγακω μια απαντηση που ειχα βαλει αποδεκτη..??? οταν αποδεχομαι μια απαντηση κλεινει το θεμα..??? Πήγαινε στο θέμα: πως μπορω...???
Μήνυμα στις 31/8/2010 στις 10:58 @Sex
καποια αλλη απαντηση παιδια??? ευχαριστω. Πήγαινε στο θέμα: αποριες...!!!!
Μήνυμα στις 30/8/2010 στις 21:05 @Sex
ναι ημουν η πρωτη του...με οσα ειχαμε κανει ποναγα αρκετα συχνα μεχρι που συνηθησα...το πεος του εν συγκριση με οσες σχεσεις ειχα πιο πριν(τιποτα ολοκληρωμενο βεβαια)ειναι μεγαλυτερο..
Πήγαινε στο θέμα: αποριες...!!!!
Μήνυμα στις 30/8/2010 στις 20:00 @Sex
ειμαι 15 και εχω σχεση 1.5 χρονο με ενα παιδι ισα με εμενα...νιωθω ετοιμη να προχωρησουμε κ του το εχω πει και δεν με πιεσε ποτε για να ολοκληρωσουμε...αλλα δεν εχω ξανακανει κατι ποτε και ειναι η πρωτη μου φορα...πριν κανα δυο βδομαδες καναμε κατι αλλα εχω καποιες απορίες γιατι:πρωτον δεν εβγαλα καθολου αιμα αν και μου ειχε πει πως οταν ειχε βαλει δαχτυλο ειχε βγει λιγο αλλα πολυ λιγο,δευτερον γιατι δεν πονεσα σχεδον καθολου παρα μονο ειχα καποιεσ μικρες ενοχλησεις γιατι φοβομουν και ειχα αγχος,και τριτον δεν ενιωσα τιποτα..αυτο ευθυνεται στο αγορι μου σε εμενα η στο οτι ηταν η πρωτη φορα...???
Πήγαινε στο θέμα: αποριες...!!!! |