Πρόταση γάμου,που και πως...
Σελ. 1
Μήνυμα #64266 από VeTeRaNoS στις 28 Ιουλίου 2010, 5:04μμ
![]() |
Θέλω να μου πείτε ιδέες για μια πρωτότυπη πρόταση γάμου,που και πως? Έχουν ακούσει πολλά τα αυτάκια μου αλλα θέλω να ακούσω και άλλες τσίφτικες και πρωτότυπες ιδέες. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #64365 από AggelosTuDromu στις 30 Ιουλίου 2010, 8:52μμ
![]() ![]() μηνύματα: 622 ![]() |
μπορει να ειναι κ βλακεια αυτο που θα σου πω αλλα ειναι μια ιδεα να τσακωθητε κ ετσι οπως θα ειναι θυμομενη να της με παντρευεσε??? βλακεια ε? αχχαχα |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #64366 από VeTeRaNoS στις 30 Ιουλίου 2010, 9:14μμ
![]() |
Να σου πω την αλήθεια ψάχνω κατι πιο ρομαντικό.ευχαριστώ πάντος.. :) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #64367 από AggelosTuDromu στις 30 Ιουλίου 2010, 9:18μμ
![]() ![]() μηνύματα: 622 ![]() |
αλλη μια που μου κατεβηκε αλλα νομιζω το εχω δει αυτο σε ενα εργο να την παρεις σε ενα παρκο να καθησετε σε ενα παγκακη κ να παιζει ενα ρομαντικο τραγουδι κ να βγαλεις ενα δαχτιλιδι....κ να την ρωτισεις...:) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #64368 από Pelvic_Thrust στις 30 Ιουλίου 2010, 11:08μμ
![]() |
Υπαρχει ξενοδοχειο (α) στις εξωτικες Μαλδιβες το οποιο προσφερει δυπνο απεναντι απο τη θαλλασα στην αμμουδια με το κυμα να σκαει διπλα και ο ηλιος να δυει, τα πεντακαθαρα νερα να γυαλιζουν, με κερακια στο τραπεζι και μικες ασπρες πετρες στην αμμο να σχηματιζουν καρδια γυρω απο σας. Ενα ταξιδι και διαμονη σε ξενοδοχειο 4-5 * για 2 ατομα θα κοστισει τουλαχιστον 3.000€ για 1 εβδομαδα αλλα πραγματικα αξιζει και ειναι το τελειο μερος για προταση γαμου. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
8
Μήνυμα #64371 από Σηπτικό Βόδι στις 31 Ιουλίου 2010, 12:25πμ
Αποδεκτή απάντησηΛοιπόν, αυτό το είχα ακούσει απ' τα Φιλαράκια:Θα πάρεις το δαχτυλίδι και θα το κρύψεις μέσα σε ένα κοχύλι στο βυθό, μετά θα πάτε με την κοπελιά τάχα μου δήθεν για κολύμπι και όπως θα είστε και οι δύο μέσα με τις μάσκες θα της ανοίξεις μες το νερό το κοχύλι και θα τη βγάλεις στην επιφάνεια αγκαλιά να της κάνεις την πρόταση. Υπερπαραγωγή;! | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #64373 από Doctoras στις 31 Ιουλίου 2010, 12:29πμ
Και τι γινεται σε περριπτωση που ψαχνεται με της ωρες στην θαλασσα και δεν θα βρειτε τιποτα?Το σκευτηκες χαχααχα.Εμενα μου επεσε εα εξαρτημα απο την μασκα καποτε ακριβως μπροστα μου και και δεν το βρηκα ποτε. Μην ξεχανμε και το ενδεχομενο οτι υπαρχουν και ψαρια κλεφτες...... Περα απο την πλακα η τελεια ιδεα ισως το κανω οταν ερθει αυτη η μακρινη μερα. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #64385 από sophie28 στις 31 Ιουλίου 2010, 3:21πμ
![]() |
εγω διαβασα προσφατα σε ενα βιβλιο αλλα δεν θυμαμαι πιο μια ωραια προταση... ηταν κ καλα να πανε καπου κ ειπε ο αντρας οτι χαθηκαν στον δρομο.... κ βγηκαν σε μια παραλια, την ρωτησε την κοπελα αν πειραζει να κατσουν εκει κ να μην πανε εκει που ειχαν κανονισει η κοπελα δεχτηκε, πανε στην παραλια κ βρηκαν σαμπανια βαλαν να πιουν κ λιγο πιο διπλα βρηκαν ενα ραδιοφωνο... χορεψαν κ πανω στο χορο βρηκε η κοπελα κ το κουτακ με το δαχτυλιδι!!! προτωτυπη!!!! προσωπικα παντως θα ηθελα κατι απλο... ενα ωραιο πρωινο στο κρεβατι με ενα ωραιο τριανταφυλλο κ το δαχτυλιδι :) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #64388 από Webmaster στις 31 Ιουλίου 2010, 4:28πμ
![]() |
Δεν είναι οξύμωρο να θες να είσαι πρωτότυπος σε κάτι τόσο κοινότυπο όπως ο γάμος; ----------------- The only unbearable thing is that nothing is unbearable. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #64389 από VeTeRaNoS στις 31 Ιουλίου 2010, 9:25πμ
![]() |
Ευχάριστω παιδιά.Πιστεύω πως ο σπιτικός χοίρος έκανε την καλλήτερη.Είναι εντυπωσιακή,δεν θέλει καθόλου λεφτά,αν και λίγο ριψοκίνδυνη.
Εδώ θα διαφωνήσω με τα σοφά σου λόγια.Η πρόταση γάμου είναι ένα γεγονός που σου συμβαίνει μια φορα και το θυμάσαι για όλη σου τι ζωή (προπαντός η γυναίκες)Γιαυτο αξίζει να είναι λίγο ξεχωριστό...ασε που αν είναι ξαφνική θα σου πει άμεσος το ναι(άμα είναι να το σκεφτεί την βάψαμε) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |