τι να κάνω;;;;;
Σελ. 1
Μήνυμα #58188 από emma87 στις 30 Ιανουαρίου 2010, 11:52μμ
μέλος από: 30/1/2010 μηνύματα: 11 0 |
γειά σας! είμαι 22 ετών και εδώ και 5 χρόνια τα έχω με ένα παιδί 6 χρόνια μεγαλύτερο μου. περνάμε ωραία μαζι...έχει πλάκα,είναι καλός και μέσα στα 5 χρόνια μόνο μια φορά μαλώσαμε πραγματικά και παραλίγο να τα χαλάσουμε όταν σε ένα παρτυ που είχε πάει φίλησε μια άλλη κοπέλα ένω είχε τσακωθεί μαζί μου. αλλά το θέμα μας δεν είναι αυτο...είναι η αδερφή του. ίσως σε κάποιους να ακουστώ υπερβολική αλλά πιστέψτε με δεν είμαι! ας ξεκινήσω απο την αρχη όμως...ο αντώνης, το αγόρι μου, μένει τα καλοκαίρια μόνος του καθώς οι γονείς του πάνε στο εξοχικό τους στην κρήτη και τον χειμώνα μαζί τους. η αδερφή του είναι παντρεμένη με δύο παιδιά και έμενε με τον άντρα της στην αθήνα. τα χριστούγεννα όμως αποφάσισε να χωρίσει και τα μάζεψε όλα και γύρισε πίσω στους γονείς της. το πρόβλημα μου είναι ότι νιώθω να παρεμβαίνει στην σχέση μου σε υπερβολικό βαθμό. νιώθω να μου έχει γίνει στενός κορσές! ο αντώνης, το αγόρι μου, σχεδόν όλη μέρα είναι σπίτι του,όταν το ανήψι του έχει φροντιστήριο το πάει μαζι με την αδερφή του, δεν την αφήνει να πάει πουθενά μονη της καθώς του ζητάει να πάει μαζί της και όταν θέλουμε να πάμε μια βόλτα την καλεί συνεχώς και εκείνη. είναι συνεχώς μαζί μας. πλέον δεν βγαίνουμε ποτέ οι δυό μας... ακόμη και σήμερα που του είπα να έρθει σπίτι μου να δούμε ταινία μου λεέι: "πάμε σπίτι μου να την δούμε με την αδερφή μου". το σάββατο που του ζήτησα να βγούμε μου λέει ξανά: "κάτσε να πω και στην αδερφή μου να έρθει". και η μάνα του; και αυτή συνέχεια τον παρακινεί να παίρνει και την αδερφή του μαζί του και να μην την αφήνει μόνη της. το πιο τρελό; όταν έχεται σπίτι μου ή όταν τελικά καταφέρουμε να πάμε κάπου οι δυό ή με φίλους τον πέρνουν τηλέφωνο να μάθουν που είναι και πότε θα γυρίσει και αν δεν γυρίσει σύντομα ξανά του τηλεφωνούν...και ξανά!εντάξει κατανοώ ότι η αδερφή του έχει προβλήματα με τον γάμο της, ότι θέλει να βλέπει τον αδερφό της και δεν έχω πρόβλημα να βγούμε και μαζί αλλά όχι έτσι...συνέχεια οι τρείς μας! χρειάζομαι και λίγη ώρα με το να είμαστε οι δυό μας! απο την άλλη δεν θέλω να του μιλήσω γί' αυτο γιατί εγώ σιγουρα θα φανώ κακιά και τον αγαπάω!δεν θέλω να τον χάσω!αλλά δεν τον αντέχω κι΄άλλο έτσι! τι να κάνω;;;;;; |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
6
Μήνυμα #58190 από sintele στις 31 Ιανουαρίου 2010, 7:44πμ
μέλος από: 8/12/2008 μηνύματα: 286 0 |
Αποδεκτή απάντησηemma m ama se agapai kai iste toso kero mazi mila tou me kalo tropo kai pes tou ta opos ta ipes se emas,,pes tou diladi pos ton agapas kai den i8eles na tou ta pis ola afta gia na min ton pligosis i ton xasis alla epidi ton agapas 8elis kai ligo xrono na iste ta 2 sas,,,pes tou esi diladi den 8es na imaste mia fora i 2 mas na me paris agkalitsa kai n milisoume me tin anesi mas?min tou pis na min tin ferni kiolas apla na to periorisi kai esto mia fora tin vdomada na menete i 2 sas,,ama tou e3igisis me kalo tropo kai tou dosis orismena paradigmata apo ti simperifora tou 8a katalavi to la8os tou |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #58197 από bilakos7 στις 31 Ιανουαρίου 2010, 12:14μμ
μέλος από: 13/1/2010 μηνύματα: 49 0 |
μηλα του για αυτο το θεμα πες του οτι θεσ κ λιγο χρονο μαζι του |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #58228 από emma87 στις 31 Ιανουαρίου 2010, 9:52μμ
σας ευχαριστώ παιδιά που μου απαντήσατε αλλά τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα απ ότι νομίζεται. ΄του ασκούν μεγάλη επιρροή, τον επηρεάζουν πάρα πολύ όταν του λένε κάτι και επειδή κάποια στιγμή προσπάθησα να το συζητήσω μαζί του (πριν η αδερφή του φύγει αθήνα με τον άντρα της και ζούσαν ξανά κοντά) παραλίγο να μαλώσουμε...δεν πρόκειται να με ακούσει..το πιο πιθανό είναι να σκεφτεί ότι είμαι η κακιά τησ υπόθεσης και δεν σκέφτομαι την κατάσταση της (επειδή χωρίζει)...α! ξέχασα να σας πω ότι τα βράδια έρχεται και κοιμάται σπίτι μου. σίγουρα δηλαδή πιστεύω ότι θα μου πεί ''δεν είμαστε τα βράδια μαζί;'' ή "μαζί δεν είμασταν όταν βγήκαμε χτέσ για καφέ;" και ας ήταν και η αδερφή του μαζί του...έπίσης να σας πω ότι όταν έχονται οι γονείς μου να με δούν και του λέω να έρθει λίγο απο το σπίτι μου δεν θέλει να έχει επαφές και με τον αδερφό μου όταν βγαίνω δεν έρχεται ποτέ γιατί βαριέται...κατα τ' αλλα εγώ θα πρέπει να είμαι όλη μέρα με την αδερφή του όταν θέλω να τον δω ή να πάω μια βόλτα μαζί του... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #58235 από sintele στις 01 Φεβρουαρίου 2010, 2:16πμ
μέλος από: 8/12/2008 μηνύματα: 286 0 |
aaaa εδώ είναι άσχημα τα πράγματα δεν είχα προσέξει τις ηλικίες,,ΚΑΛΕ ΤΙ ΜΑΜΑΚΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ???????άμα είναι έτσι τώρα σκέ4ου να παντρευτείτε κιόλας!θα συγκατοικείς με την αδερφή του μέχρι και στο κρεβάτι σας θα κοιμάται.."εξιγατουτο" με καλο τρόπο και άμα δεν καταλάβει aston να πάει,,άμα σε χάσει και mini με την αδερφή του θα καταλάβει την αξια σου γιατί καλή και η αδερφή...αλλα σε κάποιους τομής υστερεί όπως και να το κάνουμε,,άσε που στη σχέση σας λειτουργούν 2 μετρα και 2 σταθμά,,άμα κάνει ότι θέλει για αυτά μετά για αλλα θέματα πως θα κάνει? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #58257 από bluebird στις 01 Φεβρουαρίου 2010, 11:48μμ
μέλος από: 22/9/2009 μηνύματα: 243 0 |
ειναι λιγο δυσκολο να τον ξεκοψεις απο την οικογενεια του, και ακομα πιο πολυπλοκο να του εξηγησεις. δεν θα καταλαβει, γιατι ετσι μεγαλωσε. το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να του την λες κι εσυ που και που. για παραδειγμα, οταν σου πει να δειτε ταινια με την αδερφη του ή να βγειτε μαζι της, πες: "παλι;; βαριεμαι.." ή σχολιασε το οταν του τηλεφωνανε συνεχεια. που θα παει, μια δυο θα το καταλαβει κι αυτος. γιατι οταν δεν αντιδρας, δεν καταλαβαινει οτι σε πειραζει και συνεχιζει.. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #58291 από emma87 στις 02 Φεβρουαρίου 2010, 11:16μμ
αυτό ακριβώς! και εγώ πιστεύω ότι δεν μπορώ να τον ξεκόψω! και βέβαια δεν είναι αυτός ο σκοπός μου! είναι καλό να έχει ο άλλος καλές σχέσεις με την οικογένεια του αλλά όχι και σε τόσο υπερβολικό βαθμό που θα στα 28 του θα του επιβάλλονται τόσο! το μόνο σίγουρο είναι ότι εγώ θα βγω φταίχτρα αν του το πω με άσχημο τρόπο. το έχω κάνει αυτό πάντως ( το να του την λέω που και που) και μου φάνηκε πως δεν κατάλαβε...ενώ είναι πολύ έξυπνος τι να πώ? δεν κατάλαβε ότι δεν μπορώ να είμαι όλη μέρα με μαζί με την αδερφή του? και το πιο σημαντικό; και άν τελικά κάτι καταλάβει δεν φάνηκε να τον πειράζει... για παράδειγμα όταν τον πάρουν τηλέφωνο η μάνα του και η αδερφή του να πάνε κάπου ή να γυρίσει σπίτι ενώ είμαστε κάπυ μαζί έξω ή στο σπίτι μου, αυτός πηγαίνει έίτε θέλει είτε όχι και ας του την πω και εγώ.ααααχ...γι' αυτό ζήτησα βοήθεια και εδώ! και εγώ ελπίζω ...:) και επειδή τον αγαπάω δεν μπορώ να τον αφήσω αλλά πόσο υπομονή να κάνω;;;;; |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #58394 από bluebird στις 06 Φεβρουαρίου 2010, 11:36μμ
μέλος από: 22/9/2009 μηνύματα: 243 0 |
κοιτα να σου πω, δεν φταιει το αγορι σου η μαμα του φταιει και η αδερφη του, που τον αγγαρευει συνεχεια και αυτος δεν θελει να την στεναχωρησει και της κανει συνεχεια τα χατηρια. στο λεω γιατι βρεθηκα σε παρομοια θεση με το αγορι μου, το αντιθετο ομως (η δικη μου οικογενεια ηταν που ανακατευοταν, και με ετρεχαν συνεχεια, οσπου αγανακτησε το αγορι μου και μου ειπε "αμαν πια, ως εδω, ας μας αφησουν λιγο σε ησυχια") και προσπαθησα και τους εβαλα καποια ορια. γιαυτο σου λεω μιλησε του εσυ, να καταλαβει να τους κοψει λιγο τον αερα. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #58415 από emma87 στις 07 Φεβρουαρίου 2010, 5:47μμ
το ξέρω οτι δεν φταίει εκεινος γι αυτό δεν θέλω και να τον χωρίσω. είναι καλό παιδί και τα κάνει όλα για να μην τισ στεναχωρεί.μακάρι να ήμουν και εγώ στην θέση σου. όσο και να με έτρεχαν οι δικοί μου άν τους το έλεγα θα καταλάβαιναν αλλά σ'αυτή την περίπτωση έχω προσπαθήσει να του το πω απ εξω απ εξω και ξέρεισ τι μου απάντησε; ''όχι και να αφήσω την αδερφή μου μόνη τησ;" γιατί μονο αυτος δεν καταλαβαίνει....; |
προφίλάλλα...˵quote˶ |