Μήνυμα στις 26/2/2010 στις 01:41 @Sex
ο γιατροσ μονο μπορει να σου πει τι εχεις. κανεισ αλλοσ!μπορεισ να πας και σε ουρολογο οχι μονο ανδολογο!κ αυτοσ θα ξερει,εχει παει και το αγορι μου για αναλογο προβλημα.
Πήγαινε στο θέμα: τι να κάνω πια?
Μήνυμα στις 26/2/2010 στις 01:36 @Διάφορα
ναι αλλα δεν θα θυμώσει? οικογενεια του ειναι...εγω θα φανω η κακια...
Πήγαινε στο θέμα: τι θα έκανες στην θέση μου;
Μήνυμα στις 8/2/2010 στις 18:40 @Θ. Κλημεντίνη
ασε που εμένα μου πετάει συνέχεια το εξής: η αδερφη μου χωρισε δεν την αφηνω μόνη της ή ''το κάνω γιατι θα μου τα πρηξει η μανα μου αν δεν κανω αυτο που θέλει''...
Πήγαινε στο θέμα: τι να κάνω;;;;;
Μήνυμα στις 7/2/2010 στις 17:47 @Θ. Κλημεντίνη
το ξέρω οτι δεν φταίει εκεινος γι αυτό δεν θέλω και να τον χωρίσω. είναι καλό παιδί και τα κάνει όλα για να μην τισ στεναχωρεί.μακάρι να ήμουν και εγώ στην θέση σου. όσο και να με έτρεχαν οι δικοί μου άν τους το έλεγα θα καταλάβαιναν αλλά σ'αυτή την περίπτωση έχω προσπαθήσει να του το πω απ εξω απ εξω και ξέρεισ τι μου απάντησε; ''όχι και να αφήσω την αδερφή μου μόνη τησ;" γιατί μονο αυτος δεν καταλαβαίνει....;
Μήνυμα στις 6/2/2010 στις 22:58 @Sex
poli mikroi den eiste gia na oloklirosete apo tora???? opos kai na exei to simantikotero einai na min agxonese kai to kiriotero na pareis kales kai sostes profilakseis!!!!den nomizo se ayti tin ilikia na theleis na gineis mpampas! Όταν γράφουμε ξεκάθαρα ότι δε δεχόμαστε greeklish, κι εσύ πας και μας τα πετάς στη μούρη ξεδιάντροπα, υποθέτω ελπίζεις να μην το πάρουμε πρέφα. Λοιπόν για κακή σου τύχη το πήραμε. Ξανακάνε το και θα δεις για πότε θα σου κάνουμε ban. Πήγαινε στο θέμα: η πρώτη μου φορα
Μήνυμα στις 6/2/2010 στις 22:53 @Sex
simfono! an einai arxes einai logiko na ponaei!alla an to kanei gia poli kairo...........tote einai problima diko tis! o kolpos sinithizei kai meta apo kairo den ponnas? ma kai esena den sou fanike kapos pou i proigoumenes kopeles sou den sou paraponethikan pote??? Πήγαινε στο θέμα: μεγεθος??
Μήνυμα στις 6/2/2010 στις 22:49 @Sex
sta one nihgt stands ayto poy sigoura metraei einai i emfanisei alla episis sigouro einai oti metraei kai i tropos me ton opoio tha proseggiseis ton allo.an pas se mia kopela kai tis petas blakeies tote eisai xamenos apo xeri!!! polles fores pisteuo oti einai kai mono o tropos pou tha miliseis! oso gia ta koritsakia pou einai 16-20 pisteuo oti nai koitane oi perissoteres to soma kai genika tin eksoteriki omorfia! eimai 22 alla sta 17 mou prosexa mono eksoteriki emfanisi!!!to idio kai oi files mou!
Πήγαινε στο θέμα: One night stand
Μήνυμα στις 6/2/2010 στις 22:38 @Διάφορα
γειά σας! είμαι 22 ετών και εδώ και 5 χρόνια τα έχω με ένα παιδί 6 χρόνια μεγαλύτερο μου. περνάμε ωραία μαζι...έχει πλάκα,είναι καλός και μέσα στα 5 χρόνια μόνο μια φορά μαλώσαμε πραγματικά και παραλίγο να τα χαλάσουμε όταν σε ένα παρτυ που είχε πάει φίλησε μια άλλη κοπέλα ένω είχε τσακωθεί μαζί μου. αλλά το θέμα μας δεν είναι αυτο...είναι η αδερφή του. ίσως σε κάποιους να ακουστώ υπερβολική αλλά πιστέψτε με δεν είμαι! ας ξεκινήσω απο την αρχη όμως...ο αντώνης, το αγόρι μου, μένει τα καλοκαίρια μόνος του καθώς οι γονείς του πάνε στο εξοχικό τους στην κρήτη και τον χειμώνα μαζί τους. η αδερφή του είναι παντρεμένη με δύο παιδιά και έμενε με τον άντρα της στην αθήνα. τα χριστούγεννα όμως αποφάσισε να χωρίσει και τα μάζεψε όλα και γύρισε πίσω στους γονείς της. το πρόβλημα μου είναι ότι νιώθω να παρεμβαίνει στην σχέση μου σε υπερβολικό βαθμό. νιώθω να μου έχει γίνει στενός κορσές! ο αντώνης, το αγόρι μου, σχεδόν όλη μέρα είναι σπίτι του,όταν το ανήψι του έχει φροντιστήριο το πάει μαζι με την αδερφή του, δεν την αφήνει να πάει πουθενά μονη της καθώς του ζητάει να πάει μαζί της και όταν θέλουμε να πάμε μια βόλτα την καλεί συνεχώς και εκείνη. είναι συνεχώς μαζί μας. πλέον δεν βγαίνουμε ποτέ οι δυό μας... ακόμη και σήμερα που του είπα να έρθει σπίτι μου να δούμε ταινία μου λεέι: "πάμε σπίτι μου να την δούμε με την αδερφή μου". το σάββατο που του ζήτησα να βγούμε μου λέει ξανά: "κάτσε να πω και στην αδερφή μου να έρθει". και η μάνα του; και αυτή συνέχεια τον παρακινεί να παίρνει και την αδερφή του μαζί του και να μην την αφήνει μόνη της. το πιο τρελό; όταν έχεται σπίτι μου ή όταν τελικά καταφέρουμε να πάμε κάπου οι δυό ή με φίλους τον πέρνουν τηλέφωνο να μάθουν που είναι και πότε θα γυρίσει και αν δεν γυρίσει σύντομα ξανά του τηλεφωνούν...και ξανά!εντάξει κατανοώ ότι η αδερφή του έχει προβλήματα με τον γάμο της, ότι θέλει να βλέπει τον αδερφό της και δεν έχω πρόβλημα να βγούμε και μαζί αλλά όχι έτσι...συνέχεια οι τρείς μας! χρειάζομαι και λίγη ώρα με το να είμαστε οι δυό μας! απο την άλλη δεν θέλω να του μιλήσω γί' αυτο γιατί εγώ σιγουρα θα φανώ κακιά και τον αγαπάω!δεν θέλω να τον χάσω!αλλά δεν τον αντέχω κι΄άλλο έτσι! τι να κάνω;;;;;; Πήγαινε στο θέμα: τι θα έκανες στην θέση μου;
Μήνυμα στις 2/2/2010 στις 23:16 @Θ. Κλημεντίνη
αυτό ακριβώς! και εγώ πιστεύω ότι δεν μπορώ να τον ξεκόψω! και βέβαια δεν είναι αυτός ο σκοπός μου! είναι καλό να έχει ο άλλος καλές σχέσεις με την οικογένεια του αλλά όχι και σε τόσο υπερβολικό βαθμό που θα στα 28 του θα του επιβάλλονται τόσο! το μόνο σίγουρο είναι ότι εγώ θα βγω φταίχτρα αν του το πω με άσχημο τρόπο. το έχω κάνει αυτό πάντως ( το να του την λέω που και που) και μου φάνηκε πως δεν κατάλαβε...ενώ είναι πολύ έξυπνος τι να πώ? δεν κατάλαβε ότι δεν μπορώ να είμαι όλη μέρα με μαζί με την αδερφή του? και το πιο σημαντικό; και άν τελικά κάτι καταλάβει δεν φάνηκε να τον πειράζει... για παράδειγμα όταν τον πάρουν τηλέφωνο η μάνα του και η αδερφή του να πάνε κάπου ή να γυρίσει σπίτι ενώ είμαστε κάπυ μαζί έξω ή στο σπίτι μου, αυτός πηγαίνει έίτε θέλει είτε όχι και ας του την πω και εγώ.ααααχ...γι' αυτό ζήτησα βοήθεια και εδώ! και εγώ ελπίζω ...:) και επειδή τον αγαπάω δεν μπορώ να τον αφήσω αλλά πόσο υπομονή να κάνω;;;;;
Μήνυμα στις 31/1/2010 στις 21:52 @Θ. Κλημεντίνη
σας ευχαριστώ παιδιά που μου απαντήσατε αλλά τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα απ ότι νομίζεται. ΄του ασκούν μεγάλη επιρροή, τον επηρεάζουν πάρα πολύ όταν του λένε κάτι και επειδή κάποια στιγμή προσπάθησα να το συζητήσω μαζί του (πριν η αδερφή του φύγει αθήνα με τον άντρα της και ζούσαν ξανά κοντά) παραλίγο να μαλώσουμε...δεν πρόκειται να με ακούσει..το πιο πιθανό είναι να σκεφτεί ότι είμαι η κακιά τησ υπόθεσης και δεν σκέφτομαι την κατάσταση της (επειδή χωρίζει)...α! ξέχασα να σας πω ότι τα βράδια έρχεται και κοιμάται σπίτι μου. σίγουρα δηλαδή πιστεύω ότι θα μου πεί ''δεν είμαστε τα βράδια μαζί;'' ή "μαζί δεν είμασταν όταν βγήκαμε χτέσ για καφέ;" και ας ήταν και η αδερφή του μαζί του...έπίσης να σας πω ότι όταν έχονται οι γονείς μου να με δούν και του λέω να έρθει λίγο απο το σπίτι μου δεν θέλει να έχει επαφές και με τον αδερφό μου όταν βγαίνω δεν έρχεται ποτέ γιατί βαριέται...κατα τ' αλλα εγώ θα πρέπει να είμαι όλη μέρα με την αδερφή του όταν θέλω να τον δω ή να πάω μια βόλτα μαζί του...
Πήγαινε στο θέμα: τι να κάνω;;;;; |