Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Μην πτύετε καταγής
Ακορντεόν: Μια γκάιντα με πλήκτρα.
Πέμπτη, 17 Απριλίου

virgin

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #54626 από NiVa στις 30 Σεπτεμβρίου 2009, 1:10πμ

NiVa

Εικονίδιο
μέλος από: 30/9/2009
Γειά σας, με λένε Νίκο, είμαι 21 και είμαι νέος στο φόρουμ (το βρήκα τυχαία ψάχνοντας κάτι άσχετο), και να συγχωρέσετε την ευθύτητα με την οποία μπαίνω στο θέμα. Έχω διαβάσει αρκετά άλλα φόρουμ, αλλά νομίζω εδώ είναι καλό μέρος να καταθέσω την περίπτωσή μου.
Πρώτα όμως να πω πως μου κάνει εντύπωση πού βλέπω τόσο μικρά παιδιά (13-15) να έχουν ολοκληρωμένες σχέσεις ή/και να μιλούν για θέματα ταμπού τόσο ανοικτά. Ναι μεν είναι κάτι αναμενόμενο, δοθείσας της σημερινής κοινωνίας της πληροφόρησης, αλλά από την άλλη είναι λυπηρό όταν σκέπτομαι πως σαν χτες ήταν που ήμουν κι εγώ σε αυτή την ηλικία και πόσο διαφορετικά ήταν τα πράματα.

Τέλος πάντων, το πρόβλημα μου είναι συνάμα απλό και πολύπλοκο (νομίζω). Όσο και να φαίνεται περίεργο, μέχρι ατή την ηλικία δεν είχα καμία σχέση, και δεν μιλώ για ολοκληρωμένη, μιλώ για τίποτε, μηδέν! Δεν είναι ότι δεν ήθελα, ή δεν το κυνηγούσα, αλλά δεν μπόρεσα να κάνω τίποτε. Δεν είμαι κάνας χαζός, ξέρω πολύ καλά πως δουλεύουν τα πράγματα, και σε αυτή την ηλικία είναι ακόμα πιο δύσκολο. Φταίει η εμφάνιση μου, δεν είμαι ο Μπραντ Πιτ, αντιθέτως είμαι μικροκαμωμένος άσχημη φάτσα με γυαλάκια.

Από το σχολείο στις κοπέλες που μου άρεσαν τους το είχα πει, αλλά έτρωγα ζεστή-ζεστή χυλόπιτα (ίσως να μου άξιζε). Μια μάλιστα που μου άρεσε για 3 χρόνια πήγε και την έπεφτε στον κούκλο της τάξης (φυσικά!) ο οποίος όμως (κολλητός μου) μαγείρευε και αυτός χυλόπιτες με την σειρά του.

Δεν είναι ότι είμαι ο υπερκαμένος που λιώνει μπροστά στο PC όλη μέρα (‘ντάξι λιώνω λίγο, αλλά φταίει και το αντικείμενο της σχολής). Βγαίνω βόλτες καθημερινά και έχω αρκετούς κολλητούς και κάποιες φίλες και περνάμε πάντα καλά. Όμως παρόλα αυτά, εκτός από τους φίλους και την οικογένειά μου, έχω έντονα την αίσθηση πως όταν κάνω καινούριες γνωριμίες κάθονται/συζητάνε μαζί μου μόνο από ευγένεια. Αυτό έχει οδηγήσει και μένα να είμαι πολύ ντροπαλός γενικά (θα μου πείτε η κότα έκανε το αβγό ή το αβγό την κότα… δεν ξέρω).

Το θέμα μοιάζει απλό (θα πείτε, Αυτοπεποίθηση χρειάζεται. Η πλάκα είναι πως παλιότερα και που την είχα τι κατάλαβα?), αλλά για μένα δεν είναι απλό. Έχω αρχίσει να απελπίζομαι πια. Βλέπω, όπως είναι φυσικό, όλη η υπόλοιπη παρέα μου να έχει τουλάχιστο μια ολοκληρωμένη σχέση, και να έχω μείνει ο «μπακούρης». Με αγχώνει δε, που οι άλλοι έχουν ζήσει και έχουν κάνει πράγματα πού ήθελα από μικρός να ζήσω, και φοβάμαι πως όσο αργώ να κάνω σχέση, τελικά θα μου ζητηθεί να “ωριμάσω” απότομα, χωρίς έχοντας κάνει και ζήσει πράγματα που ονειρευόμουν.

Συγνώμη αν σας κούρασα, αλλά ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Το μόνο που θα ήθελα είναι να κάνουμε συζήτηση με πιο “έμπειρους”, ή να μου πείτε αν και εσείς έχετε περάσει κάτι παρόμοιο. Όπως βλέπω η περίπτωση μου είναι σχετικά κοινή. Είστε ελεύθεροι να γελάσετε άμα θέλετε, εγώ απλά ήθελα να το πω γιατί με βασανίζει σχεδόν από πάντα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #54627 από carla2 στις 30 Σεπτεμβρίου 2009, 1:34πμ

carla2

Εικονίδιο
μέλος από: 6/9/2009
Καλησπέρα:
Είναι γεγονός ότι η δική μας γενιά δεν είχε ολοκληρωμένες σεξουαλικές σχέσεις ούτε από τα 14, ούτε από τα 15. Θα σου πω όμως το εξής:
Στην εποχή των γονέων μας, ένα αγόρι και ένα κορίτσι δεν μπορούσαν καν να βρεθούν μόνοι οι δυο τους, χωρίς να τους βγει το όνομα. Ακόμα και στο σχολείο δεν μπορούσαν να συνυπάρχουν μέσα σε μια τάξη, αφού υπήρχαν ξεχωριστά σχολεία αρένων και θηλαίων.
Στην δική μας εποχή, τα πράγματα είχαν αλλάξει. Μεικτά σχολεία, φλερτάκια, σχέσεις πλατωνικές, και για να μην κρυβόμαστε, έπεφτε και κανένα χουφτοματάκι.
Στη σημερινή εποχή, συμβαίνουν όλα όσα ανέφερες.
Προσωπικά αν με ρωτήσεις, ειλικρινά δεν ξέρω να σου πω ποια από τις 3 γενιές ήταν καλύτερα. Η μάλλον έχω κάποια άποψη, αλλά δεν είναι τις παρούσης.
μπορούσαν να
Και πάμε τώρα στο δικό σου πρόβλημα.
Ειλικρινά είμαι πρόθυμη να το κουβεντιάσουμε. Αύριο θα σου γράψω όμως περισσότερα, γιατί αύριο είμαι πρωινή στη δουλειά και ήδη θα έπρεπε να κοιμάμαι εδώ και ώρα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #54628 από Webmaster στις 30 Σεπτεμβρίου 2009, 7:31πμ

Webmaster

Εικονίδιο
Administrator
μέλος από: 14/8/2002
Αν δεν το ζητάς ξεκάθαρα δεν πρόκειται ποτέ να το έχεις. Πάρ'το απόφαση. Και φυσικά είναι όλες οι γενιές είναι ίδιες, δεν υπάρχουν διαφορές. Απλά εσύ το βλέπεις έτσι για να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα, δηλ. το ότι είσαι στην απόξω πάνω στα καλύτερά σου χρόνια και τρως το χρόνο σου στις μελαγχολίες (και κουκουλώνεις το πρόβλημα). Και θα φτάσεις αισίως στα 50, να πάρεις επιτέλους την απόφαση λίγο πριν το θάνατό σου να βάλεις μια αγγελία στο internet ρουφώντας την κοιλιά και θα λες: "Μη πολύ έμπειρος ζητεί εμπειρίες..."

Μάθε πριν φτάσεις σ' αυτά τα έσχατα χάλια, ότι η αυτοπεποίθηση δεν έρχεται μόνη της. Κάτι κυρίες που λένε τέτοιες μαλακίες στην τηλεόραση ούτε ξέρουν τι λένε και θέλουν πολύ βίαιο ταρακούνημα για να ισιώσουν τα στρεβλωμένα τους μυαλά. Την αυτοπεποίθηση κάτι τη δημιουργεί. Πχ. ένας πολύ ωραίος έχει αυτοπεποίθηση διότι ακριβώς είναι ωραίος. Ένας πολύ έξυπνος, έχει αυτοπεποίθηση γιατί είναι πολύ έξυπνος. Υπάρχουν μαλάκες που έχουν αυτοπεποίθηση γι' αυτό ακριβώς, δηλ. που είναι μαλάκες. Δεν υπάρχει αυτοπεποίθηση χωρίς βάση, αυτό είναι σκέτη χαζομάρα.

Εσύ δεν έχεις καθόλου αυτοπεποίθηση διότι δεν έχεις βάση. Πιστεύεις ότι είσαι ένας μικρόσωμος χαμένος με άσχημη φάτσα και γυαλιά. Ε ρε φίλε άμα ενοχλούν τα γυαλιά βγάλ'τα και βάλε φακούς. Τώρα για την ασχήμια δεν ξέρω, κοίτα να τη χτυπήσεις τοπικά εκεί που εμφανίζεται, ανάλογα με το πόσο παθολογική είναι. Πχ. σου λείπει δόντι; Βάλε ψεύτικο. Έστω τσίχλα στην τελική κάνει για ένα ραντεβού, απλά μην ξεχαστείς και τη μασήσεις. Βρωμάς; Πλύσου. Μικρόσωμος; Ε ok, άμα σου πω ότι πολλές γκόμενες το βρίσκουν πιο τραβηχτικό από το να είσαι ψηλός/τεράστιος, θα νομίζεις ότι σε δουλεύω. Κι όμως το βρίσκουν.

Και όχι μόνο χαμένος αλλά και εθελοντής γελοίος διότι βάζεις εδώ ένα θέμα και μας λες να γελάσουμε κιόλας. Πιστεύω λοιπόν πως το πρόβλημα δεν είναι το απέξω που λες εσύ, αλλά το από μέσα. Και επίσης πιστεύω ότι έχεις γίνει έτσι διότι ζητάς να σε επιβεβαιώσουν οι φίλοι σου (οι οποίοι στ' αρχίδια τους ως συνήθως ή μη σου πω σε ρίχνουν ακόμα πιο κάτω γιατί τις γκόμενες που θες εσύ τις γουστάρουν κι εκείνοι) ή οι φίλες σου (οι οποίες γουστάρουν τους φίλους σου και αυτό είναι ξεκάθαρο οπότε πάλι μένεις στην απόξω, και όλα αυτά αποδεικνύονται εύκολα, απλά και μόνο από το γεγονός ότι η σημερινή σκατοκοινωνία είναι για τον πέομ). Κόψε λοιπόν τις μαλακίες και κοίτα να έρθεις σε συντονισμό με τις ορμόνες σου γιατί είσαι στα καλύτερά σου χρόνια και αν δε βάλεις μυαλό θα μάθω που μένεις και θα έρθω να σε δείρω.

-----------------
The only unbearable thing is that nothing is unbearable.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #54637 από bluebird στις 30 Σεπτεμβρίου 2009, 5:52μμ

bluebird

Εικονίδιο
μέλος από: 22/9/2009
συμφωνω με τον web master. δεν σε πηρανε και τα χρονια!! απο το χερι σου ειναι να ζησεις την ζωη σου οπως εσυ θελεις...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #54638 από Doctoras στις 30 Σεπτεμβρίου 2009, 8:23μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Λοιπον φιλε μου πιστεβω πως δεν εχεις κανα λογο να ανχονεσε για την εμφανιση σου η για το οτι δεν εχεις ολοκληρωσει με καμια.
Ακου να δεις το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να ασχοληθεις με την σχολη σου να βγαλεις ενα καλο βαθμο, να γραγτεις σε ενα γυμναστιριο για να φτειαξεις το σωμα σοθ το οποιο το κοιταν οι γυναικες.Να βρεις μια δουλεια να εισε ανεξαρτητος και θα ερθουν βλεποντας ποσο οριμος και ικανος εισαι που μπορεις να τις συντιρισεις.Οι γυναικες δεν κοιταν μονο τους πιο ομορφους κοιταν και αυτους που ειναι εξυπνοι και ειναι αυτονομοι ανεξαρτητοι!
ΘΕΛΩ να πω πως βλεποντα εναν αντρα με ενα ωρεο σωμα με δικη του δουλεια (οταν λεω δοθλεια δεν λεω μονιμοι αυτες ποθ πηγενεται οι φοιτιτες)εξυπνο χωρις ανχος και φοβιες θα ερθουν.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #54640 από polla_varys στις 30 Σεπτεμβρίου 2009, 8:44μμ

polla_varys

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 17/1/2009
Φίλε να σου πω και εγώ κάτι...Μην αγχώνεσαι τόσο, όλα θα έρθουν στην ώρα τους... Και να σου πω και κάτι άλλο.. Η ξανθιά 2μετρη γκόμενα που θα δεις στο μπαρ νομίζεις αγχώνεται λιγότερο;..Αυτή η καρακουκλάρα ξόδεψε μία ολόκληρη μέρα για να φτιαχτεί και να αρέσει σε εσένα..Μην αισθάνεσαι κατώτερος, εξ'άλλου οι γυναίκες, το λιγότερο που κοιτούν είναι η εμφάνιση...Στις γυναίκες αρέσει κυρίως να μιλάς έξυπνα. Όταν πλησιάζεις μία γκόμενα να μιλάς άνετα. Όταν μπαίνεις σε ένα μπαρ με τους φίλους σου διάλεξε εσύ τραπέζι. Μην το θεωρείς άσχετο, γιατί άμα σε δει μια γκόμενα να παίρνεις πρωτοβουλία, ακόμα και για το τραπέζι, φένεσαι λιντερ και ετσι και κερδίζεις πόντους.Και κάτι άλλο..Να στοχεύεις πάντα στα ψηλά...Οι "θεες" είτε το πιστεύεις, είτε όχι, είναι αυτές που έχουν να δουν άντρα πολύ περισσότερο καιρό από τις άλλες φίλες τους. Κι αυτό γιατί οι περισσότεροι από εμάς τις θεωρούμε ως "γκόμενες ανώτερης κλάσης" και δεν κάνουμε το κόπο. Άμα εφαρμόσεις το προηγούμενο δν σε εγγυώμαι τίποτα για τα τυχόν ξύλο που θα φας.(Άμα έχει ήδη γκόμενο).Και όσο γι αυτό που δεν έχεις ολοκληρομένη σχέση μη σε απασχολεί. Οι γκομενες ξερωντας οτι θα σε "εγκενιασουν", ανάβουν περισσότερο(εκτός αν κι αυτή ειναι παρθενα,οποτε...)Αυτά από εμένα..Ελπίζω να βοήθησα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #56718 από Seorge στις 19 Δεκεμβρίου 2009, 4:08μμ

Seorge

Εικονίδιο
μέλος από: 28/5/2009
Απο τις λίγες φορες(lol)αλλα πιστευω οτι ο webmaster εχει το απολυτο δικιο..Μπραβο ρε φιλε..
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login