Βοήθεια!!!!!!!
Σελ. 1
Μήνυμα #51155 από sintele στις 18 Δεκεμβρίου 2008, 9:39μμ
μέλος από: 8/12/2008 μηνύματα: 286 0 |
ζητω τι γνώμη σας γιά κατι πολύ σημαντικό,,έχω σχέση με ένα αγόρι που είναι από τιn ελλάδα και ήρθε για στρατό στη κύπρο,,όλα αρχικά φαίνονταν καλά αλλα σε μικρό χρονικό διάστημα άρχισε να φτάνει σε σημεία παράνοιας μου έλεγε όλη μέρα πως m αγαπούσε μονο που εγώ δεν μπορούσα na του πω κάτι τέτοιο τόσο νωρίς και ειδικά από τι στιγμή που δεν το εννοούσα αλλα μια μέρα άρχισε να κλέη γιατί 'τσακωθήκαμε για 1λεπτό!k εγώ ένιωσα άσχημα και του iπα πως t αγαπάω γιατί απλά iθελα ηa τον κάνω να νιώσει ωραία αν και μετά t ξεκαθάρισα πως για μένα είναι πολύ νωρίς για να t λέω πως τον αγαπάω και αν t iπα κάποια φορα ήταν γιατί ένιωθα πως έπρεπε να το πω,,αυτό το άτομο με έχει(κυριολεκτικά) τρελάνει!!!αν δεν του απαντήσω s κάποιο message αρχίζει να μου στέλλει άπειρα ροτόντας τι έχω k πάει na τρελαθεί κτλ..εγώ έχω απελπιστεί και δεν ξέρω πως να τον χωρίσω,,άσε που μια φορα που τσακωθήκαμε k t έκλεισα το τηλέφωνο και δεν απαντούσα για 10λεπτά άρχισε η κλέη με λυγμούς!!τα βρικαμε k πήγε μέθυσε k εκο4e τες φλέβες του k την παλάμη t πολύ άσχημα,,k που να τολμήσω να του πω και να χωρίσουμε??άσε που όπως και αν τα καταφέρνει πάντα βγαίνω εγώ η κακια τις υπόθεσις και αυτός απλά τα κάνει όλα γιατί με αγαπά k με γεμίζει ενοχες k από πάνω!!έχω φτάσει σε απελπιστική κατάσταση άσε που είμαι η μονη που έχει εδώ eimai ego γιατί η οικογένεια t είναι στην ελλάδα..ξέχασα να σας αναφέρω πως είμαστε μαζί μονο 2μήνες και κάτι k συμπεριφέρεται έτσι,,please help προτείνεται οτιδήποτε που μπορεί na με κάνει να χωρίσω gt δεν αντέχω άλλο!!!
|
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #51156 από PrigkipiSsa στις 18 Δεκεμβρίου 2008, 9:42μμ
μέλος από: 10/12/2008 μηνύματα: 32 0 |
Κανε υπομονη μεχρι να παει στουσ δικους του και χωρισε... Η απλα κανε κατι για να μαθει κατι γ σενα π δεν θα του αρεσει π.χ.οτι εχεις κατι με αλλον |
προφίλάλλα... |
4
Μήνυμα #51157 από MaRmO στις 18 Δεκεμβρίου 2008, 9:51μμ
μέλος από: 9/12/2008 μηνύματα: 314 0 |
Αποδεκτή απάντησηαγαπητη μου sintele .....η κατασταση σου ειναι τραγικη.... πιστευω πως ο τυπος ειναι για σφαλιαρες...χαχαχα...σορρυ κιολας...αλλα ειναι δυνατον να σε εχει ερωτευτει τοοοσο πολυ πια ωστε να κανει σαν μωρο οταν του παιρνουν το γλυφιτζουρι? ελεος....πιστευω οτι δεν θα ηταν τοσο καλο να του πεις να χωρισετε ετσι αποτομα γιατι θα παθει τιποτα ετσι οπως κανει.. απλα μιλησε του και πες του να χαλαρωσει και να μην υπερβαλει τοσο πολυ....πες του οτι χρειαζεσαι λιγο αερα να αναπνευσεις και οτι δεν πρεπει να φερεται σαν μωρο...αμα αρχισει παλι να κλαιει,ε τοτε θα'ναι πολυ μ*****ς.....χαχαχαχα.....παντως αμα το παρει καλα....δες πως θα παει μετα το πραγμα....και αμα συνεχισει τα κλαψουρισματα και τις ανωριμοτητες θα εισαι αναγκασμενη να τον χωρισεις με τον ασχημο τροπο...απλα να τον εχεις υπο παρακολουθηση μετα τον χωρισμο μην κανει καμια τρελα και νιωθεις τυψεις μετα....χεχε... |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #51158 από sintele στις 18 Δεκεμβρίου 2008, 9:55μμ
esi 8es sfaliares agapite marmo gt gelas...gia gelia k gia klamata imaste xe!kali idea prigkipisa alla den 8elo n tou kano kati kako kai 8a pligo8i poli an kano kati tetio,,,ase pou otan ton keratose i proin tou tis eko4e ta frena!!apapaaaa(pali kala pou den exo k aftokinito dld :))) |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #51166 από PrigkipiSsa στις 19 Δεκεμβρίου 2008, 8:52μμ
μέλος από: 10/12/2008 μηνύματα: 32 0 |
Tησ εκοψε τα φρενα ε???α οκ!Εχω εγω ομως! Λολ.. |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #51168 από MaRmO στις 20 Δεκεμβρίου 2008, 12:47πμ
1ον....ειμαι κοτιτσι...χαχαχαχχα.... 2ον....απλα για κατι μηνες μην παρεις το αμαξι σου κ πριν το οδηγησεις πηγαινε το για κανα τσεκαρισμα σε κανα σερβις μην μας παθεις και τιποτα.... 3ον....μωρε το ξερω οτι ειμαι για σφαλιαρες απλα ηθελα να δωσω λιγο black humor στην κατασταση....LOOOL..χεχε.... |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #51169 από MaRmO στις 20 Δεκεμβρίου 2008, 12:48πμ
κοριτσι ηθελα να πω οχι κοτιτσι...σιγα μην ειμαι και κοτετσι...χαχαχαχα.... |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #51217 από sintele στις 23 Δεκεμβρίου 2008, 8:23πμ
ego δεν εχο αυτοκινιτο η κολiτi μου ομος τιν εχει βαμενι lol |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #51464 από sintele στις 30 Δεκεμβρίου 2008, 6:12μμ
τον χορισa με exei τρελανι να tον δεκτο πισο δεν ιθελα να τον πονεσο μα δεν antexa αλλο pia με φτανουν τα προβλιματα που εχο |
προφίλάλλα... |