Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Το Linux είναι φιλικό προς τον χρήστη. Δεν είναι φιλικό σ' αυτόν που αγνοεί και στον ηλίθιο.
Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου

Μακρυά ή κοντά μαλλιά?

Σελ. 1
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #35999 από deathsinger... στις 30 Αυγούστου 2006, 1:40μμ

deathsinger...

μέλος από: 5/7/2006
.....έχω να πάω κομμωτήριο 4 μήνες τώρα...και τα μαλλιά μου έχουν μακρίνει αρκετά...(μπορούν να φτάσουν μέχρι την μύτη μου και λίγο πιο κατω αν τα τραβήξω...)..εμένα μου αρέσει αυτό το look (μακρύ μαλλί, fubu all stars, μπλούζες του che...). ¨Ομως θα ήθελα να μάθω αν αυτό το στυλ αρέσει και στα κορίτσια (γυναίκες). Δεν θα κολήσω σε λεπτομέρειες για το αν μου πάνε τα μακρυα μαλλιά ή όχι..απλα να μάθω τι αρέσει στο θυληκό φύλο σε γενικές γραμμές....κοντό μαλλί με ζελέ, τζιν Normal και μπλούζες causual ή σκισμένο τζιν (ελαφρά), μπλούζες συγκροτημάτων και μακρύ μαλλι? (πείτε ο καθε ενας/μια την άποψη του....και ειδικά οι γυναίκες πείτε το γούστο σας γιατί είμαι στο τσακ να παω να κουρευτώ...)
προφίλάλλα...
Μήνυμα #36000 από vlammadi στις 30 Αυγούστου 2006, 3:22μμ

vlammadi

Εικονίδιο
μέλος από: 23/11/2002
Oτι σου είναι πιο άνετο.Προσωπικά έχω κοντό μαλλί γιατί είναι waaaay πιο πρακτικό από το μακρύ (ειδικά το χειμώνα, με 2 σκουπίσματα με την πετσέτα είναι ολόστεγνα).Δεν βάζω ούτε ζελέ.΄΄Επειτα στα ρούχα, προτιμώ το τζινάκι και τα 3 που έχω παρ'ολ'αυτά δεν έχουν σκισίματα.Ατόφια τα αγόρασα και δεν πρόκειται να τα σκίσω μόνος μου για να δείχνω ροκάς.Δεν νομίζω ότι χρειάζεται :> .Όσο για τα μπλουζάκια με τα συγκροτήματα, με αφήνουν αδιάφορο.Μόνο μια μπλούζα έχω με μια στάμπα πάνω (3 reasons to be a teacher: June July August) και αυτή μου την έχουν κάνει δώρο.Τα περισσότερα κοντομάνικα μου γράφουν Pix Spotlight, Fusilade ή και Χριστίνα (μάρκες από φυτοφάρμακα) , και είναι διαφημiστικές.Αυτά από εμένα... φόρα ότι σε κάνει να νιώθεις άνετα και άσε τις γκόμενες να κλαίγονται.Θα έρθει η ώρα που θα γίνει της μόδας ο κόφτης και στους άντρες, τότε να σε δω τι θα κάνεις ¨:p.
προφίλάλλα...
Μήνυμα #36003 από Praetorian στις 30 Αυγούστου 2006, 4:02μμ

Praetorian

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 7/1/2006
Κοίτα οι γυναίκες είναι περίεργο είδος. Άλλες γουστάρουν τρελά μακρύ μαλλί, γένια και τα σχετικά, και άλλες θέλουν με κοντό μαλλί, ξυρισμένο(στο πρόσωπο, για αλλού μάλλον δεν παρατηρούν τις τρίχες αλλά το "πακέτο")Εξαρτάται ποια θες να ρίξεις. Και εγώ μια εποχή είχα να κουρευτώ 6 μήνες και να ξυριστώ 1 1/2 μήνα, ήμουν σαν άνθρωπος των σπηλαίων και αυτή τρελαινόταν και μου έλεγε πως αν κουρευτώ θα μοιάαζω με γίδι. Οι περισσότερες όμως νομίζω τον προτιμούν με κοντό μαλλί τον άνδρα.
Παρ'όλα αυτά μην τρελαίνεσαι έτσι για τις κοπέλες. Ξέρεις τις περισσότερες φορές τους ενδιαφέρει πιο πολύ η ψυχοσύνθεση του άλλουν, παρά το look του. Όπως σε βολέυει...(πάντως και εγώ κοντά μαλλιά έχω)
προφίλάλλα...
Μήνυμα #36008 από Maximos στις 30 Αυγούστου 2006, 11:24μμ

Maximos

Εικονίδιο
μέλος από: 28/8/2006
Εγω φιλε μου εχω κοντα μαλλια και θα σου προτεινω να κανεις το ιδιο.Μια φορα και 1 καιρο ειχα αφησει κι εγω το μαλλι και τα γενια και ολοι λεγανε(αντρες, γυναικες):Αντε κουρεψου ρε!!Με ολιγα και καλα λογια σου λεω οτι το στυλ αυτο ειναι αρκετα ξεπερασμενο...απο ολο τον κοσμο αν το μετατρεπαμε σε μοναδες επι το εκατο το 80% λεει οχι στα μακρια μαλλια και το 20% λεει οκ....
προφίλάλλα...
Μήνυμα #36047 από deathsinger... στις 04 Σεπτεμβρίου 2006, 10:26πμ

deathsinger...

Μάγκες....τα κούρεψα....όχι με μηχανή (ξυρισμένα) αλλά αρκετα κοντά...εντάξει δεν μπορώ να πω δεν ειναι και άσχημα αλλά με τα μακρυά μαλλια αισθανόμουνα πιο άνετα...πιο ελεύθερος....
προφίλάλλα...
Μήνυμα #36048 από vlammadi στις 04 Σεπτεμβρίου 2006, 10:28πμ

vlammadi

Εικονίδιο
μέλος από: 23/11/2002
Με γεια σου, braveheart :p
προφίλάλλα...
Μήνυμα #36049 από deathsinger... στις 04 Σεπτεμβρίου 2006, 1:23μμ

deathsinger...

Αναφορά: (vlammadi@04 Σεπτεμβρίου 2006)Με γεια σου, braveheart :p

¨Ασε....άκου να δεις ειρωνεία...όταν με κούρευε και έπεφταν τα μαλλια μου...το ραδιόφωνο έπαιζε "υπάρχουν χρυσόψαρα εδώ"...κάπου έλεγε..."εσύ δεν με εμάθες να αφήνω να μακραίνουν τα μαλλια....στα παλιατζίδικα τα ρουχα σου ζητούσες....". Ξαφνικα άρχισα να μετανιώνω που τα έκοβα...αλλά μια χαρά τωρα...το ξεπέρασα...πάμε για αλλα...(φυσικά τα τζιν τα σκισμενα και οι grunge μπλουζες δεν έφυγαν... )
προφίλάλλα...
Μήνυμα #36050 από ramirez8 στις 04 Σεπτεμβρίου 2006, 10:12μμ

ramirez8

μέλος από: 29/8/2006
Τα μαλλιά είναι προσωπικό θέμα του καθενός!Εγώ προσωπικά έχω μακριά, αλλά όπως βολεύεται ο καθένας!!!
προφίλάλλα...
Μήνυμα #36052 από kUrt CoBaIn στις 05 Σεπτεμβρίου 2006, 9:46πμ

kUrt CoBaIn

Εικονίδιο
μέλος από: 21/7/2006
...(φυσικά τα τζιν τα σκισμενα και οι grunge μπλουζες δεν έφυγαν... )

E τότε είσαι μια χαρά... !! Και ότι είσαι grunge δεν σημαίνει ότι πρέπει να έχεις αναγκαστικά μακριά μαλλιά! όπως εκφράζεσαι εσύ καλύτερα....!!
προφίλάλλα...
Μήνυμα #36054 από penguin στις 05 Σεπτεμβρίου 2006, 11:54πμ

penguin

Εικονίδιο
μέλος από: 5/9/2006
Με την ευκαιρία γεια,μολις σημερα εκανα login):D
Deathsinger?ρωτάς τι styl αρέσει σε μια γυναικα ενω θα ναι καλήτερα να βρεις το δικό σου στυλ, οπως και να ναι... μην κυνηγας να γινεις κατι άλλο εξω απο αυτο που εισαι, εξω απο τον εαυτό σου... μονο και μόνο για να αρέσεις σε αλλους( αλλες δλδ :P)!
Πιστεψε με, αν εισαι ο εαυτός σου και νιώθεις ανετα με εσένα θα αρεσεις και έξω!

Εμένα προσωπικά μαρέσει το απλό...
και καθόλου μα καθόλου το ''κυριλοτρέντυ'' λουκ... :P

προφίλάλλα...
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login