Δώρο Γενεθλίων
Μήνυμα #131057 από mparmpa stroumf στις 09 Νοεμβρίου 2014, 2:53μμ
μέλος από: 21/3/2013 μηνύματα: 6 0 |
Καλησπέρα Έχω έναν πολύ καλό φίλο (17 χρονών) που σε λίγο καιρό έχει γενέθλια και θέλω να του αγοράσω ένα δώρο. Αλλά δεν ξέρω τι?? Τι δώρα έχετε αγοράσει κατά καιρούς στους κολλητούς σας?? *Δεν θέλω να πάρω κάποιο ρούχο και κυρίως δεν θέλω κασκόλ – γάντια. Συνήθως καταλήγουμε με ένα σωρό ζευγάρια στην ντουλάπα, που κυρίως κάθονται. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #131059 από XxXGreGXxX στις 09 Νοεμβρίου 2014, 3:03μμ
μέλος από: 14/7/2009 μηνύματα: 392 0 |
Καλησπερα φιλε μου. Το καλο δωρο μπορει να μην ειναι και παντοτε καποιο αντικειμενο. Μπορειτε να μαζευτειτε με την παρεα σας και να του κανετε καποια εκπληξη σε ενα σπιτι η σε καποιο μαγαζι. (Με μπουκαλια ποτου , κρασι , φαγητο που θα εχει παρει ο καθενας σας). Πιστευω θα το εκτιμουσε πιο πολυ απο καποιο αντικειμενο. Ειναι ωραια να βλεπεις την παρεα σου μαζεμενη :) Αλλιώς.. Αν θελεις να κανεις κατι μονος σου ενα διακοσμητικο για το δωματιο του δν ειναι ασχημη ιδεα... Εαν καπνιζει μπορεις να του παρεις αναπτηρα ή καπνοθήκη. Ελπιζω να βοηθησα. [Να τον χαιρεσαι :) ] |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #131060 από mparmpa stroumf στις 09 Νοεμβρίου 2014, 3:14μμ
μέλος από: 21/3/2013 μηνύματα: 6 0 |
Ευχαριστώ για την απάντηση σου… Θα ήθελα να του κάνω ένα δώρο περισσότερο συμβολικό και ψαγμένο... Αν του κάνουμε κάτι σαν παρέα θα είναι άσχετο με το δικό μου δώρο. (οχι δεν είναι καπνιστής) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
9
Μήνυμα #131062 από ScandalousAngel στις 09 Νοεμβρίου 2014, 7:21μμ
μέλος από: 3/7/2012 μηνύματα: 268 0 |
Αποδεκτή απάντησηΜπορείς να φτιάξεις εσύ κατι για τον φίλο σου. Το δώρο θα έχει μεγαλύτερη συναισθηματική αξία. Κάτι πρακτικό και έξυπνο από απλά υλικά πχ μια διακοσμημένη κορνίζα με μια φωτογραφία σας δικια σας ή της παρέας. Υπάρχουν πολλά DIY video στο youtube. Ένα βιβλίο επίσης είναι ένα ωραίο δώρο. Αν ασχολείται με κάποιο άθλημα μπορείς να του πάρεις κατι σχετικό κάποιο αξεσουάρ δηλαδή για την προπόνηση. Ελπίζω να σε βοήθησα! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #131066 από GiannakosBAcK στις 09 Νοεμβρίου 2014, 10:57μμ
μέλος από: 22/7/2014 μηνύματα: 243 0 |
Μπορείς να ψάξεις για κάποια αντικείμενα βουντού νομίζω λέγονται και έχουν συμβολική σημασία το καθένα και δεν έχουν αυτά σχέση με μαγείες και τέτοια.. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |