Μήνυμα στις 2/9/2017 στις 16:50 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Για την ηλικία δεν έχω να πω κάτι... αν εσύ θέλεις και θέλουν και οι φίλοι σου, τότε εντάξει.Τους έχεις προτείνει για ομαδική μαλακία και σου αρνήθηκαν; Η γνώμη μου είναι να μην πας σε πολλούς. Να πας στον κολλητό σου, σε κάποιον που ξέρεις καλά. Κάποιος που έρχεται συχνά στο σπίτι σου και πας και εσύ στο δικό του. Αν μιλάτε κιόλας για αυτά (πούτσες, μέγεθος και τέτοια) δεν θα είναι τόσο δύσκολο. Αν είστε μια μέρα σπίτι σου λοιπόν βάλε να δείτε μια τσόντα στο pc και πες του μετά απο λίγο, ότι έχεις καυλώσει και πως δεν αντέχεις άλλο, θέλεις να την παίξεις. Πρότεινε του να τραβήξετε μαζί. Κόψε την αντίδρασή του, ψυχολόγησε τον... Ρώτα τον αν τον πειράζει να την παίξεις εσυ. Βγάλε την πούτσα εξω και ξεκίνα να την παίζεις. Πήγαινε στο θέμα: Ομαδικη μαλακια
Μήνυμα στις 24/1/2015 στις 02:55 @Sex
Λοιπόν, την επόμενη φορά που θα πάτε να σε κάνουν μπάνιο. Εσυ πάτα πόδι. Πρέπει να σταματήσει ολο αυτό. Έχουν δίκιο όσοι έχουν μιλήσει. Αν όντως είναι αλήθεια ολα αυτά και δεν ειναι fake, τότε υπάρχει μεγάλο πρόβλημα. Ο ψυχολόγος είναι απαραίτητος για όλη την οικογένεια. Ανάγκασε και εσυ την αδερφη σου να την πλύνεις για να μάθεις και εσυ να πλένεσαι. Γιατί να σε πλένει μόνο αυτή; Πήγαινε στο θέμα: Μπάνιο
Μήνυμα στις 9/11/2014 στις 15:14 @Θ. Κλημεντίνη
Ευχαριστώ για την απάντηση σου… Θα ήθελα να του κάνω ένα δώρο περισσότερο συμβολικό και ψαγμένο... Αν του κάνουμε κάτι σαν παρέα θα είναι άσχετο με το δικό μου δώρο. (οχι δεν είναι καπνιστής) Πήγαινε στο θέμα: Δώρο Γενεθλίων
Μήνυμα στις 9/11/2014 στις 14:53 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπέρα Έχω έναν πολύ καλό φίλο (17 χρονών) που σε λίγο καιρό έχει γενέθλια και θέλω να του αγοράσω ένα δώρο. Αλλά δεν ξέρω τι?? Τι δώρα έχετε αγοράσει κατά καιρούς στους κολλητούς σας?? *Δεν θέλω να πάρω κάποιο ρούχο και κυρίως δεν θέλω κασκόλ – γάντια. Συνήθως καταλήγουμε με ένα σωρό ζευγάρια στην ντουλάπα, που κυρίως κάθονται. Πήγαινε στο θέμα: Δώρο Γενεθλίων
Μήνυμα στις 14/4/2013 στις 02:49 @Sex
τότε πες και εσύ δεν αντέχω αλλο θα την παίξω και ξεκίνα.. αν θες βέβαια τι εννοείς παίρνουν μαξιλάρια για να μην βλέπεις? Πήγαινε στο θέμα: Παρέα με φίλους για τσόντα
Μήνυμα στις 27/3/2013 στις 17:50 @Κλάψιμο
Δεν είναι απαραίτητο ότι το παιδί θα κληρονομήσει κάποιο "χαρακτηριστικό" από τους γονείς του. Το παιδί το πιο πιθανό είναι να κληρονομήσει κάτι από τους παππούδες του. Αλλά αυτό που θέλω να σου πω εγώ, είναι να μην σε απασχολεί τι λένε οι άλλοι. Αν αυτό που κάνουν σε ενοχλεί τότε πές τους να σταματήσουν. Τι τους νοιάζει αυτούς?!?! Απλά βρίσκουν ενα τρόπο για να σε πειράζουν. Πήγαινε στο θέμα: Κληρονομικα |