Μήνυμα στις 10/1/2017 στις 18:57 @Sex
Ταινιούλες εμ κοίτα αν θες να μπεις στο ψητό απλά βάζε πρόθεμα τύπου f.ck,po.rn,xxxxx, αλλά στην αρχή δεν θα βρεις εύκολα κάτι στα γούστα σου αν θες κάτι πιο romance και καυτό μαζί ψάξε ταινίες ερωτικού περιεχομένου αλλά από αυτά δεν έχω ιδέα.Όσο για ιούς τσέκαρε απλά μη πατάς στις διαφημίσεις και μη κατεβάσεις τίποτα κατά λάθος από εκεί και βάλε ένα AdBlocker(ψάξε youtube κανένα βιντεάκι) στον broswer που χρησιμοποιείς. όταν θα είσαι μόνη σου τσέκαρε επέλεξε την πρώτη επιλογή: Σβήστηκε λινκ προς ακατάλληλο περιεχόμενο (Αντιγραφή & επικόλληση) Χρησιμοποίησε τα ονόματα των παραγωγών ή των "ηθοποιών" αν θέλεις κάποιον/α συγκεκριμένο/η γενικότερα ψάξου για να βρεις κάτι στο style σου απλά ψάξε με τις σωστές λέξεις ή κατηγορίες που υπάρχουν. Σημείωση moderator: Όχι λινκς προς τσόντες. Banned για παραβίαση του κανονισμού του ftou.gr. Πήγαινε στο θέμα: Τι παιζει με τον αυνανισμο (γυναικες)
Μήνυμα στις 10/1/2017 στις 06:45 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Αμ δεν ξέρω είμαι άσχετος οπότε ή δεν το κάνεις αρκετά καλά η θέλει διάθεση δοκίμασες να δεις καμιά ταινιούλα?Πήγαινε στο θέμα: Τι παιζει με τον αυνανισμο (γυναικες)
Μήνυμα στις 5/1/2017 στις 05:23 @Sex
Ίσως ήταν ψυχολογικό το ότι δεν ένιωσες κάτι βάλε τίποτα να δεις η όταν περιποιηθείς πες του αγοριού σου να κατέβει.
Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα αιδίου
Μήνυμα στις 2/1/2017 στις 18:35 @Sex
Όταν το κάτω κεφαλή δεν μπορεί να δει τον κόσμο λόγο του ότι η χαλινός ή το πετσάκι είναι κοντό δεν θυμάμαι ποιο από τα δύο τέλος πάντων απλά πονάει και δεν μπορείς να το βγάλεις έξω.Εγώ νόμιζα ότι είχα φίμωση μικρός άνοιγε μέχρι τη μέση και λίγο πιο πάνω αλλά με λίγη υπομονή και προσπάθεια με τον καιρό βγήκε στο φως.
Πήγαινε στο θέμα: σεξουαλικο
Μήνυμα στις 2/1/2017 στις 18:31 @Μηχανήματα
Εμένα όταν το κινητό μου έκανε τέτοια αν δεν είχε φουσκώσει η μπαταρία ήταν στα πρόθυρα και έφτασε σε σημείο να το φορτίζω να πήγαινε 100% και να πέφτει μέσα σε 10-20 λεπτά η μπαταρία αν όχι αμέσως.Αλλά μάλλον το είχα ρημάξει γιατί το καλοκαίρι έβλεπα ταινίες από το κινητό με ανοιχτό wifi και συνδεδεμένο στην πρίζα και μέσα σε 1-2 μήνες καθάρισε ;p
Πήγαινε στο θέμα: μπαταρία κινητού
Μήνυμα στις 2/1/2017 στις 18:25 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Εμ δεν ξέρω πολλά οπότε μην λάβεις στα πολύ σοβαρά τη γνώμη μου δεν πιστεύω πως υπάρχει ακατάλληλο ή κατάλληλο σωματότυπο σε φυσιολογικά πλαίσια(παραμορφώσεις,αναπηρίες..) αλλά ακόμα και σε αυτές τις περιπτώσεις βλέπεις ανθρώπους να γυμνάζονται να αθλούνται και γίνονται πρωταθλητές τώρα όσο για κιλά σου με την γυμναστική και με μια καλή διατροφή πιστεύω θα βάλεις κάτι θες δεν θες,εξάλλου σημασία έχεις να μάθεις να χρησιμοποιείς το σώμα σου σωστά και σίγουρα έχει πλεονεκτήματα που μπορείς να εκμεταλλευτείς.Δεν έχω να σου προτείνω κάποιον ή κάποια ακαδημία απλά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να προηγηθεί γυμναστήριο γιατί κάνετε ασκήσεις και προθέρμανση εκεί μαζί με την ομάδα στην αρχή από όσο γνωρίζω είναι ζόρικα για έναν που δεν έχει γυμναστεί συστηματικά αλλά το συνηθίζεις και στο μήνα βλέπεις βελτίωση στις αντοχές σου.Παρόλα αυτά μπορείς να κάνεις και ξεχωριστή γυμναστική για πιο γρήγορα αποτελέσματαΠήγαινε στο θέμα: ΜΜΑ-KICK BOXING Να ξεκινησω ή οχι?
Μήνυμα στις 29/12/2016 στις 15:47 @Sex
Το έχω ξανά ακούσει αλλά δεν θα το έπαιζα σύμφωνα με τη τωρινή μου κατάσταση.
Πήγαινε στο θέμα: Μπισκοτάκι, Ερωτικό παιχνίδι.
Μήνυμα στις 18/12/2016 στις 01:43 @Sex
Συμφωνώ με τον από πάνω, όταν αυτά που νιώθεις ότι και να είναι υπερισχύουν από τη καύλα είναι λειψή, όπως και με την αίσθηση της πείνας και όλα..
Πήγαινε στο θέμα: Απωλεια στυσης
Μήνυμα στις 10/12/2016 στις 17:02 @Μηχανήματα
Αποδεκτή απάντηση:Λοιπόν από κινητά είμαι άσχετος αλλά επειδή το κόλλημα σου νομίζω πως είναι η μάρκα 1 θα σου πω γ@μ@ την μάρκα.Διάλεξε μια αντιπροσωπεία που πιστεύεις ότι είναι αξιόπιστη και διάλεξε ένα κινητό στα μέτρα σου τι απαιτήσεις έχεις από το μελλοντικό σου κινητό ψάξε τα χαρακτηριστικά των υποψήφιων κινητών και διάλεξε σύμφωνα με την τσέπη σου. Εγώ φαντάζομαι πως θέλεις μια καλή κάμερα και να μην κολλάει σε διάφορες εφαρμογές που θα χρησιμοποιείς οι οποίες σίγουρα δεν χρειάζονται να τρέχουν σε i-phone ή σε πανομοιότυπο. Εγώ θα σου πρότεινα τα λεγόμενα κινέζικα κινητά που σίγουρα δεν έχουν την αξιοπιστία ενός i-phone αλλά δεν είναι και όπως τα παρουσιάζουν π.χ. γι αυτό εδώ το συγκεκρυμμένο έχω ακούσει καλά λόγια από ένα γνωστό μου που το αγόρασε!(απλά κατά την παραγγελία να διαλέξεις με προσοχή εκεί που λέει για την γλώσσα/λογισμικό.. δεν ξέρω ακριβώς είμαι άσχετος αλλά ψαξ' την γενικότερα) Υ.Γ. Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτή την μόδα με τα κινητά ειδικά με τα i-phones τι σκ@τ@ σοκολάτα έχουν; έναν υπολογιστή να πάρεις με τα ίδια λεφτά πιο πολλές δυνατότητες έχει. Πήγαινε στο θέμα: Blackview Ultra
Μήνυμα στις 4/12/2016 στις 18:41 @Μηχανήματα
Τσέκαρε εδώ Εμμ,δεν ξέρω αν κάτι από αυτά εδώ μπορεί να λειτουργήσει μπορείς να ψάξεις κ.α. tricks Πήγαινε στο θέμα: κινητο |