Μιλάμε από FB αλλά από κοντά τίποτα..
Μήνυμα #118053 από άσχετος στις 27 Φεβρουαρίου 2013, 3:02μμ
μέλος από: 27/2/2012 μηνύματα: 427 0 |
Προσπαθώ να ξεχάσω,αυτή που είμαι ερωτευμένος και τα καταφέρνω μετά από 2 χρόνια(δεν νοιάστηκε ποτέ αυτό έχω καταλάβει)...Τώρα το θέμα μου,είναι πως,είναι ένα κορίτσι από την τάξη μου,που με θέλει και την θέλω,αλλά,μέχρι στιγμής τίποτα...Από το FB μιλάμε πολύ ώρα καθημερινά..Αλλά από κοντά στο σχολείο,δεν μιλάμε,δεν ξέρω γιατί,δεν μου βγαίνει,είναι ότι ίσως ντρεπόμαστε και οι 2...Εγώ ξέρω πως με θέλει,αλλά αυτή δεν το ξέρει,ρώτησε την κολλητή μου αν θέλω καμία και της είπα να της πει πως δεν ξέρει...Μπορείτε να μου πείτε τι να κάνω για να έρθουμε ακόμα πιο κοντά; |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #118117 από άσχετος στις 28 Φεβρουαρίου 2013, 6:42μμ
Κανείς; |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #118123 από aglina στις 28 Φεβρουαρίου 2013, 7:42μμ
μέλος από: 7/12/2012 μηνύματα: 667 0 |
Καθεστε κοντα στα θρανια? Αν ναι ρωτατην τι σελιδε ειπε η καθηγιτρια κ διαφορα τετοια, αν ειναι καλη μαθητρια (κανει ασκησεις) πες της να στην δωσει γιατι δεν την εκανε. Ε πες τησ οτι ηταν δυσκολη.... Αν κανεις εσυ ασκησεις κ αυτη οχι προτηνε της να τησ την δωσεις κ αρχησε να της εξηγης. Οταν μηλατε στο φαψε κοψε καμοια φορα την συζητιση κ πες τησ οτι θα την συνεχισεις στο σχολειο. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #118124 από άσχετος στις 28 Φεβρουαρίου 2013, 8:23μμ
Είμαστε και οι δύο καλοί μαθητές 18 εγώ 19 αυτή...Αλλά,ναι έξυπνες ίδιες...Ευχαριστώ!Άλλοι? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #118449 από MaxPower στις 07 Μαρτίου 2013, 10:23μμ
μέλος από: 7/3/2013 μηνύματα: 11 0 |
Ακομα και λιγα λογια να της πεις δειχνει ενδιαφερον! Μπορεις για παραδειγμα να την ρωτησεις αν εχετε καποιο κενο η οταν την βλεπεις το πρωι να της πεις καλημερα και να χαμογελασεις ;) μπορει τις πρωτες 2-3 φορες να μη μιλησετε αρκετα αλλα μετα απο λιγο διαστημα θα "σπασει ο παγος" και θα μιλησετε :D επισης μπορεις να παρεις πατατακια\μπισκοτα\τσιχλες και να την ρωτησεις αν θελει να της δωσεις :) Και απο fb μπορεις να της προτεινεις να βγειτε ειτε η δυο σας, ειτε να πατε με τις παρεες σας και οι δυο μαζι στο παρτυ του σχολειου σας η για καφε |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #118604 από Kleinokierxomai στις 12 Μαρτίου 2013, 5:25πμ
μέλος από: 12/3/2013 μηνύματα: 5 0 |
Το καλυτερο που εχεις να κανεις για μενα,αν δν μπορεις να το κανεις αμεσα,δλδ να της μιλησεις ο ιδιος,ειναι να πεις στην κολλητη σου αφου εχετε αυτη τη δυνατοτητα και οι δυο σας να της πει με τροπο,οτι καποια γουσταρεις ναι,που μιλας με αυτην στο φειςμπουκ αλλα απο κοντα δν σου βγαινει,και περιμενεις απλα απο αυτη να κανει την πρωτη κινηση..να την φωτογραφιζεις εξυπνα δλδ,χωρις να την κατονομαζεις ακριβως..ετσι,θα δεις και την αντιδραση της,χωρις να χρεωθεις περισσοτερο.. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |