Μήνυμα στις 11/4/2013 στις 13:40 @Διάφορα
Ειμαι 17 χρονων 1.66 και 53 κιλα. Θελω να χασω το λιπος απο την περιοχη της κοιλιας και της περιφερειας ωστε να καταφερω μετα να κανω γραμμωση στους κοιλιακους και ΑΝ τα καταφερω να κανω και V. Το τελευταιο καιρο προσεχω πιο πολυ την διατροφη μου καθως τρωω ωμους ξηρους καρπους, φρουτα και λαχανικα αλλα τρωω καθε 10 μερες απο 1 σουβλακι(δε ξερω αν ειναι κακο). Γενικα, τρωω σπανια πατατακια και σοκολατες. Σχεδον καθε μερα κανω κοιλιακους και βαρακια (2μιση κιλα) για 1 ωριτσα σχεδον. Η διατροφη που ακολουθω ειναι καλη? Υπαρχουν συγκεκριμενες ασκησεις για το καψιμο λιπους σε αυτες τις περιοχες? Επισης τη γνωμη εχετε για την παθητικη γυμναστικη? Τελος, πως μια κοπελα μπορει να "φτιαξει" μπρατσο? Πήγαινε στο θέμα: Καψιμου λιπους και παθητικη γυμναστικη
Μήνυμα στις 29/3/2013 στις 15:51 @Διασκέδαση
Ειμαι μια κοπελα ηλικιας 16 στα 17... βγαινω συχνα βολτες αλλα βγαινω εδω στη περιοχη που μενω οπου ειναι μια πολη χωρις κατι ιδιαιτερο. οι γονεις μου με αφηνουν να βγαινω σε πιο κεντρικα μερη μια φορα στις 3 βδομαδες και μονο τις ωρες πρωτου νυχτωσει... πως θα μπορουσα να κανω τους γονεις μου να με αφηνουν να πηγαινω εκει πιο συχνα? (με τις ωρες δεν εχω θεμα) Δεν ειναι παραλογο αυτο που ζηταω ουτε θεωρω παραλογη τη συμπεριφορα των δικων μου. Επισης η περιοχη που μενω δεν ειναι αρκετα μακρια απο τα μερη που θελω να βγαινω, ειναι γυρω στο 30-40 λεπτο οταν εχει κινηση και αν δεν κανει πολλες στασεις ειναι 25 λεπτα... Πήγαινε στο θέμα: Μακρινες Βολτες
Μήνυμα στις 28/3/2013 στις 20:45 @Θ. Κλημεντίνη
Λοιπον θελω γνωμες :D θεωρειτε γελοιο το να παει καποιος κατω απο το σπιτι της πρωην του ακαλεστος με ενα τριανταφυλλο, μια σοκολατα και ενα αρκουδακι και να της ζητησει να βγει εξω ωστε να την δει λιγο και να της τα δωσει? εσεις βασικα πως θα θελατε καποιο πρωην κοριτσι\αγορι σας να σας ξαναπλησιαζε και να σας ζητουσε μια ακομη ευκαιρια? Πήγαινε στο θέμα: Πως θα σας ξανακερδιζε?
Μήνυμα στις 27/3/2013 στις 15:50 @Θ. Κλημεντίνη
κοπελες ειμαστε, λεσβιες βασικα :P Noir Désir σε ευχαριστω για την απαντηση σου αλλα μεσα σε αυτες τις μερες το παλεψα και το μονο που καταλαβα ειναι οτι δε βγαζει καπου καθως προλαβε ηδη να κολλησει με αλλη... Δε ξερω πως προλαβε και ξεπερασε μια αγαπη (οπως ελεγε) αλλα το εκανε.... Το παλευα 3 μερες και συνεχεια μου τα αλλαζε, μια εχω ελπιδες μια οχι, ε δεν ειμαι και απο τα ατομα που του αρεσουν να παιζεις με την υπομονη τους οποτεεεε :P Μιλησαμε και πιστευω οτι δεν αξιζει να το κυνηγισω αλλο.... Ευχαριστω παντως Πήγαινε στο θέμα: Επανασυνδεση με πρωην
Μήνυμα στις 24/3/2013 στις 17:20 @Θ. Κλημεντίνη
Μιλαω με μια κοπελα εδω και 5-6 μηνες με την οποια εξ αρχης αναπτυξαμε κατι σαν συμπαθεια, και ισως κατι παραπανω. Το χειμωνα κατι πηγε να γινει με εμενα και εκεινη αλλα τα χαλασα ολα γιατι η ζωη μου ηταν πολυ μπερδεμενη. Μετα απο καποιο διαστημα αρχισα να καταλαβαινω ποσα ειχα χασει γιατι πραγματικα η κοπελα ειναι ΥΠΕΡΟΧΗ! Συντομα εμαθα πως της αρεσει καποια αλλη και ετσι πηρα την αποφαση να προσπαθησω να διορθωσω τα λαθη μου. Απο εκει που δε πολυ μιλουσαμε καταληξαμε μαζι με μια σχεση κατω απο ενα υπεροχο κλιμα ομως δε περασε πολυς καιρος και χωρισαμε (με χωρισε βασικα) χωρις να καταλαβω ουτε εγω το λογο ουτε εκεινη αλλα χωρις να τσακωθουμε. Αυτο εγινε πριν 2 βδομαδες σχεδον και εγω προσπαθω να κερδισω μια ακομη ευκαιρια, αλλα εχω μπερδευτει. Ειδα συνομιλιες με αλλα ατομα που εδειχναν πως με θελει ακομα, η κολλητη της με ρωτησε αν την θελω ακομα και επισης με ρωτησε ποιο λεωφορειο πρεπει να παρει για να ερθει εδω που μενω (μενουμε καπως μακρυα) αλλα σημερα μου ειπε μια φιλη μου πως η πρωην μου θελει οντως αλλη. Αξιζει να προσπαθησω? Και πως να προσπαθησω ωστε να την ξανακερδισω? Πήγαινε στο θέμα: Επανασυνδεση με πρωην
Μήνυμα στις 21/3/2013 στις 15:16 @Θ. Κλημεντίνη
Τι γνωμη εχετε για τις γνωριμιες μεσω facebook? Εχετε βγει ποτε με ατομο που γνωρισατε εκει? Αν εχετε βγει τι προσεχατε? Ευχαριστω Πήγαινε στο θέμα: γνωριμια μεσω facebook
Μήνυμα στις 11/3/2013 στις 22:28 @Sex
Οντως δε στεκει αλλα ηταν και αυτο μια γνωμη που ακουσα και ορισμενες φορες το σκεφτομαι. Παντως γενικα ειναι μπερδεμα η κατασταση, τελοσπαντων. Ευχαριστω :)
Πήγαινε στο θέμα: Ομοφυλοφιλια και κοινωνια
Μήνυμα στις 9/3/2013 στις 15:54 @Sex
Επειδη με παρεξηγησατε και δε το διατυπωσα καλα, δεν εννοω να βγω και να φωναξω "ειμαι λεσβια" απλως να μη φοβαμαι στα ατομα με τα οποια κανω παρεα (δεν ειναι ομοφοβικοι) οτι εχω κοπελα και οχι αγορι. Αλλα οταν το μαθαινουν ας πουμε 10-15 ατομα αυτα τα ατομα σε ενα μηνα θα εχουν γινει 50-100. Επειδη ομως αν το γνωριζουν πολλα ατομα ειναι πιο πιθανο να ακουστει και στα αυτια των γονιων μου για αυτο θελω τουλαχιστον η μαμα μου να το ξερει η απλως να μη φοβαμαι αν θα το μαθει η οχι. Με εχουν προβληματισει επειδη εχω ακουσει διαφορα σχετικα με το αν πρεπει να το μαθει η μανα μου η οχι. Αλλοι λενε οχι, αλλοι ναι και αλλοι οτι δεν υπαρχει λογος να το πω αφου κανεις δεν ειπε στους δικους του "ειμαι str8" γιατι να πω εγω να πω πως δεν ειμαι?! Για αυτο προβληματιζομαι :\
Πήγαινε στο θέμα: Ομοφυλοφιλια και κοινωνια
Μήνυμα στις 9/3/2013 στις 14:43 @Μηχανήματα
δεν ειμαι ειδικη αλλα απο οτι νομιζω εχει προβλημα η το ιντερνετ σου η ο υπολογιστης σου. παρε τηλ την εταιρια ιντερνετ που εχεις και ρωτα τους μηπως φταιει το μοντεμ και αν ναι να στο φτιαξουν :)
Πήγαινε στο θέμα: προβλημα facebook
Μήνυμα στις 7/3/2013 στις 22:23 @Θ. Κλημεντίνη
Ακομα και λιγα λογια να της πεις δειχνει ενδιαφερον! Μπορεις για παραδειγμα να την ρωτησεις αν εχετε καποιο κενο η οταν την βλεπεις το πρωι να της πεις καλημερα και να χαμογελασεις ;) μπορει τις πρωτες 2-3 φορες να μη μιλησετε αρκετα αλλα μετα απο λιγο διαστημα θα "σπασει ο παγος" και θα μιλησετε :D επισης μπορεις να παρεις πατατακια\μπισκοτα\τσιχλες και να την ρωτησεις αν θελει να της δωσεις :) Και απο fb μπορεις να της προτεινεις να βγειτε ειτε η δυο σας, ειτε να πατε με τις παρεες σας και οι δυο μαζι στο παρτυ του σχολειου σας η για καφε Πήγαινε στο θέμα: Μιλάμε από FB αλλά από κοντά τίποτα.. |