Μήνυμα στις 12/3/2013 στις 05:50 @Κλάψιμο
Εγω προσωπικα δν βλεπω κατι περιεργο στη συμπεριφορα αυτου του ανθρωπου..παιρνει ακριβως οσα δικαιωματα του εχεις παραχωρησει εσυ,οποτε δν μπορω να καταλαβω και το λογο του παραπονου σου..Λες ανεχτηκες πολλα,ακομα και βιαιες συμπεριφορες,ομως παρολα αυτα,αφου οπως καταλαβαινω απο οσα εγραψες ειχες γινει χαλι να σε πατησει,σε χωρισε και δν σου εδωσε ποτε την ευκαιρια που ζητησες..αρα εσυ του εδωσες το δικαιωμα να σε εκμεταλευεται και να σε θεωρει κτημα του απο την αρχη..γιαυτο ακριβως λεω οτι δν βλεπω κατι περιεργο στην ολη συμπεριφορα του,εσυ του εχεις επιτρεψει να εχει αυτη τη συμπεριφορα κι εσυ του το επιτρεπεις ακομα..ο καθενας παιρνει οσα δικαιωματα του παραχωρουμε,για την ολη αυτη κατασταση ευθυνεσαι εσυ που ακομα θελεις να εισαι κτημα καποιου και μονιμο θυμα εκμεταλευσης..αν χασεις την αξιοπρεπεια σου στα ματια καποιου αλλου,τοτε να εισαι σιγουρη οτι αυτος θα το εκμεταλευθει..πως ζητας να σε σεβαστει καποιος,αν πρωτη εσυ δν σεβεσαι τον εαυτο σου??μαθε να εκτιμας τον εαυτο σου πρωτα απ ολα και να εισαι σιγουρη μετα θα βρεις ανθρωπους που θα σε εκτιμησουν κι εκεινοι...
Πήγαινε στο θέμα: αρρωστη σχεση?
Μήνυμα στις 12/3/2013 στις 05:42 @Κλάψιμο
Δν ειναι καταθλιψη αυτο,ουτε κατι παρομοιο,ουτε κατι ανησυχητικο βεβαια..απλα ψαχνεις για νεα ενδιαφεροντα και καινουριο τροπο ζωης,μελαγχολια ισως θα ταιριαζε περισσοτερο σαν λεξη,ολοι λιγο πολυ το παθαινουμε και γνωμη μου ειναι οτι χρειαζεται κιολας στη ζωη μας να το ζουμε καποιες φορες.Βασικα δν σου δινω συμβουλη γτ σιγουρα δν ειμαι σε θεση και αξιος να συμβουλεψω κανενα,απλα για εμενα το μονο ανησυχητικο απο οσα ειπες ειναι το οτι θεωρεις τον εαυτο σου αχρηστο σε αυτα που κανεις καθως και οτι τσακωνεσαι με τους γονεις σου,αυτο συμβαινει κατ εμε παντα επειδη δν εχεις μαθει να ζεις και να συμβιβαστεις με αυτου του ειδους την μελαγχολια και επειδη πιστευεις οτι σου συμβαινει κατι ασχημο και το πολεμας.Εγω ζω με μια τετοια κατασταση πολυ καιρο τωρα και μπορω να πω δν με χαλαει καθολου,μια και η κατα μερους απομονωση απο ατομα και καταστασεις που με χαλουσαν στο παρελθον με εχουν βοηθησει στο να μαθω τον εαυτο μου και να μαθω επιτελους να τον αγαπαω.πιστεψε με,καθε περιοδος της ζωης μας μπορει να ειναι επικοδομητικη και να μας δωσει πραγματα για την συνεχεια,αρκει να θελουμε και να τα δουμε και να μην κλαιμε τη μοιρα μας συνεχεια.Η γνωμη μου ειναι να εκμεταλευθεις αυτη τη φαση απομονωσης που βρισκεσαι,να μιλησεις με τον εαυτο σου,να τα βρεις με τον εαυτο σου και να μαθεις να τον αγαπας.μετα θα δεις ποσο διαφορετικα θα σου φαινονται ολα και πως θα αλλλαξεις γνωμη και για ολο αυτο.σορρυ για το μεγαλο μνμ,ελπιζω να μην κουρασα οποιον ειχε την υπομονη να το διαβασει.
Πήγαινε στο θέμα: ;Κενό...
Μήνυμα στις 12/3/2013 στις 05:25 @Θ. Κλημεντίνη
Το καλυτερο που εχεις να κανεις για μενα,αν δν μπορεις να το κανεις αμεσα,δλδ να της μιλησεις ο ιδιος,ειναι να πεις στην κολλητη σου αφου εχετε αυτη τη δυνατοτητα και οι δυο σας να της πει με τροπο,οτι καποια γουσταρεις ναι,που μιλας με αυτην στο φειςμπουκ αλλα απο κοντα δν σου βγαινει,και περιμενεις απλα απο αυτη να κανει την πρωτη κινηση..να την φωτογραφιζεις εξυπνα δλδ,χωρις να την κατονομαζεις ακριβως..ετσι,θα δεις και την αντιδραση της,χωρις να χρεωθεις περισσοτερο..
Πήγαινε στο θέμα: Μιλάμε από FB αλλά από κοντά τίποτα..
Μήνυμα στις 12/3/2013 στις 05:18 @Θ. Κλημεντίνη
Βασικα κανεις δν μπορει να δωσει γενικες απαντησεις στις ερωτησεις που εθεσες,μια και ο καθενας μας εχει ξεχωριστο τροπο σκεψης και χαρακτηρα..ετσι μονο προσωπικες απαντησεις απο τον καθενα μπορεις να παρεις,οποτε να γραψω κι εγω τις αντιστοιχες απαντησεις στα ερωτηματα σου... 1ον)Η εμφανιση ποτε δν ηταν στις αμεσες προταιρεοτητες μου,αυτο που ζητουσα παντα ηταν σεβασμος,εκτιμηση,να μπορουμε να συνενοουμαστε και να εχουμε καλη επικοινωνια και το βασικοτερο ειλικρινεια! 2ον)Εξαρταται σε τι τομεα ρωτας το τι αρεσει σε καποιον...Εμενα θα μου αρεσε να εβρισκα καποια που να μισει τα ψεμματα (οποτε να μην τα χρισημοποιει κιολας) και που να με σεβεται και να με εκτιμα..αρα ειναι αλληλοσυνδετη η απαντηση και με την πρωτη.. 3ον)Σε αυτο δν μπορω να απαντησω εγω,μια και στο αντιστοιχο θεμα εγω ειμαι ακριβως το αντιθετο,δλδ κοτουλα και οχι μαγκας..αν και θα ηθελα να μπορουσα να το επαιζα και ετσι μερικες φορες,αλλα ειναι θεμα χαρακτηρα δυστυχως... Πήγαινε στο θέμα: Ερωτησεις προς αγορια...
Μήνυμα στις 12/3/2013 στις 05:08 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπερα κι απο εμενα,εγω ολο αυτο που περιγραφεις φιλος θα το εκλαμβανα ως ελειψη σεβασμου ως προς το προσωπο μου,αν μου το εκανε αυτο καποια που ειχα σχεση μαζι της και το μονο σιγουρο ειναι οτι θα ξεκοβα απο την πρωτη φορα που θα το εκανε αυτο.Βεβαια καθε ανθρωπος σκεφτεται διαφορετικα και ειναι διαφορετικος χαρακτηρας,ομως γνωμη μου ειναι οτι πρεπει να ξεκοψεις οσο ειναι καιρος,πριν δεθεις πολυ μαζι της και παθεις καμια "ζημια" στο μελλον,που ειναι και το πιο πιθανο απο αυτα που περιγραφεις.Βασικα με ολα αυτα που γραφεις,απορω και πως εχεις αντεξει τοσο καιρο,πιστεψε με φιλαρακι καμια γυναικα,οσο ομορφη κι αν ειναι δν αξιζει να σε ξεφτιλιζει τοσο (γτ αυτο κανει,σε ξεφτιλιζει).
Πήγαινε στο θέμα: βοηθηστε οποιος μπορει και κοπελιες:-\ |