Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Τράπεζα είναι το ίδρυμα που σου δανείζει λεφτά αν μπορείς ν' αποδείξεις ότι δε σου χρειάζονται.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Σχεση με 10 χρονια διαφορας.

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #117143 από gossipgirl στις 05 Φεβρουαρίου 2013, 5:40μμ

gossipgirl

Εικονίδιο
μέλος από: 15/6/2011
Γνωρισα ενα παληκαρι ο οποιος ειναι 10 χρονια μεγαλυτερος μου.Εγω 20 κ εκεινος 29 στα 30...Μενει στο μερος που σπουδαζω,εχουμε βγει δυο φορες,κ ολα πηγαν πολυ καλα.Τον ενδιαφερω πολυ αποτι μου ειπε κ δεν του εχει ξανα τυχει να κανει σχεση με καποια δεκα χρονια μικροτερη του.Το θεμα μου ειναι αλλο,πως μπορουμε να ενωσουμε το χασμα των δεκα χρονων?Εγω ειμαι διατεθειμενη εκεινος?Τι μου προτεινετε να κανω για να πλησιασω τα ενδιαφεροντα του?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #117147 από ThResh στις 05 Φεβρουαρίου 2013, 7:13μμ

ThResh

Εικονίδιο
μέλος από: 28/1/2013
εμενα οι γονεις μου εχουν 15 χρονια διαφορα,η ηλικια δεν παιζει ρολο,αρκει να ειστε ευτυχισμενοι :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #117164 από gossipgirl στις 05 Φεβρουαρίου 2013, 10:00μμ

gossipgirl

Εικονίδιο
Σιγουρα η ηλικια ειναι απλα ενας αριθμος απλα θελω να μου πει καποιος αν γνωριζει τι μπορω να κανω για να μειωσω αυτη την διαφορα ηλικιας ενδιαφεροντων κλπ...Τι κανουν συνηθως οι 30αρηδες?Πως ειναι οταν βγαινουν εξω στις παρεες τους?Πως θελουν την κοπελα τους?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #117545 από apisteuti στις 17 Φεβρουαρίου 2013, 2:49πμ

apisteuti

μέλος από: 16/2/2013
Εμένα δεν μου φαίνεται τίποτα περίεργο σε αυτά που έχεις πει το θέμα είναι ότι αν δεν σας φαίνεται ιδιαίτερα εξωτερικά το πρόβλημα ηλικίας τότε δεν θα σας ενοχλήσει τόσο και να σκέφτεσαι ότι αν επικοινωνείτε και νιώθεις ώριμη και κοντά στην ηλικία του στο θέμα μυαλού, τότε δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Δεν έχετε μεγάλη διαφορά. Τώρα αν οι φίλες σου είναι τίποτα κοπέλες που θα αισθάνεσαι πολύ άβολα να τον φέρεις στην παρέα επειδή είναι ανώριμες η παιδάκια τότε απλά απέφευγε να τον φέρνεις και συχνά αν και δεν νομίζω ότι θα σε ενδιαφέρει αργότερα αυτό.Απλά πες του τι νιώθεις σχετικά με το θέμα σου και αναλόγως αν σε ενθαρρύνει τότε βουυυρρρρ μην το πολύ σκέφτεσαι μετά θα το συνηθίσεις σιγά σιγά για όλα υπάρχει πρώτη φορά και αν δεν τραβήξει λόγω ηλικίας το τελειώνεις το πράγμα αν και ο τύπος δεν φαίνεται να έχει και πρόβλημα απ'ότι κατάλαβα...
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #117546 από apisteuti στις 17 Φεβρουαρίου 2013, 2:55πμ

apisteuti

μέλος από: 16/2/2013

Αποδεκτή απάντηση

και κάτι ακόμα όσο γιαυτό που είπες στο τι να κάνεις σχετικά με τα ενδιαφέροντα του...δεν χρειάζεται να κάνεις και πολλά δες τι του αρέσει και απλά έλα κοντά του χωρίς όμως να κάνεις ότι κάνει εκείνος γιατί σαν μεγαλύτερος ξέρει πολύ καλά ότι δεν μπορείτε να έχετε τα ίδια ενδιαφέροντα...και δεύτερον όταν βγεις με την παρέα του να είσαι άνετη σοβαρή αλλά με χιούμορ και ομιλητική να κουβεντιάζεις μαζί τους για να τους κάνεις και καλή εντύπωση πάνω από όλα να μην φέρεσαι σαν μωρό όχι όμως να είσαι και τελείως σοβαρή και δήθεν...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #117898 από gossipgirl στις 23 Φεβρουαρίου 2013, 2:26μμ

gossipgirl

Εικονίδιο
Σευχαριστω πολυ για τον χρονο σου!Η αληθεια ειναι οτι το συζητησαμε κ μου ειπε πως του βγαζω μια πολυ ωριμη γυναικα ,αν κ ειμαι μολις 20,κ οτι του εμπνεω σεβασμο.Μεχρι στιγμης εχουμε βγει 3-4 φορες με την παρεα του κ η κολλητη του με τον κολλητο του δειχνουν να με εχουν συμπαθησει πολυ.Η διαφορα ηλικιας δεν φαινεται εμφανισιακα,μονο στα χαρτια.Ειμαστε κ οι δυο διατεθιμενοι να παλεψουμε για την σχεση αυτη.:)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #118265 από zoe19 στις 03 Μαρτίου 2013, 8:15μμ

zoe19

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 27/2/2013
Είμαι 19 και έχω κάνει ήδη μια καταπληκτική σχέση με άνδρα 11 χρόνια μεγαλύτερο. τώρα είμαι μ εναν 13 χρόνια μεγαλύτερο, και περνάω φανταστικά. Αντίστοιχα, η χειρότερη σχέση που είχα ήταν με 2 χρόνια μεγαλύτερο, και μια άλλη με 3 χρόνια μεγαλύτερο πήγε κατά διαόλου. Σου λέω δεν υπάρχει μεγάλο χάσμα, μην σε ανησυχεί, απλά είσαι ίσως πολύ ώριμη και επικοινωνείς καλύτερα με μεγαλύτερους. Άκου και τα + (από προσωπική εμπειρία):
1. Ξέρουν συνήθως να κάνουν απίστευτο σεξ.
2. Έχουν εμπειρίες και ωριμότητα, όχι σαν τους 20ρηδες που δεν ξέρουν που πάνε.
3. Αναζητούν δέσμευση.
4. Ξέρουν πως να φερθούν σε μια κοπέλα.

Αυτά συμβαίνουν συνήθως, δεν ξέρω για τον δικό σου. Καλή τύχη! Αφέσου και μην σε απασχολού αυτά!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login