Μήνυμα στις 25/2/2013 στις 23:48 @Κλάψιμο
Ρε αγορι μου αυτο που σκεφτεσαι ειναι τελειως παραλογο ''σκεφτομαι σαν γυναικα'' το οτι σε πολλα θεματα σκεφτεσαι οπως οι γυναικες δεν σημαινει οτι ντε και καλα τα σκεφτονται μονο οι γυναικες, εσυ το νομιζεις αυτο που θες να καταλήξεις ειναι το θεμα???Ποιος σου την δημιούργησε αυτην την εντυπωση, σε κοροιδεψε ποτε κανενας οτι εισαι γκει οταν ησουν πιο μικρος?Τι ειναι αυτο που σου προκαλει αυτην την εντυπωση? Και εγω σκεφτομαι σαν αντρας μερικες φορες σημαινει κατι??Οχι!Απλα δινεις βαση και σημασια πολυ σε πραγματα τα οποια δεν ειναι αναγκη. Προσπαθησε να το εμπεδωσεις αυτο το πραγμα...εεε οταν καθεσαι στο περιπτερο παρε κατι να διαβασεις ασχολησου με κατι αλλο...πανε παιξε ποδοσφαιρο στην τελικη που ειναι αντρικο αθλημα εκει θα νιωσεις και αντρας!!!Αν δεν κανεις τιποτα και καθεσαι να σκεφτεσαι οτι και να σου λεμε εμεις εσυ θα ασχολησε με βλακειες...
Πήγαινε στο θέμα: Giati na exw tetoies skepseis
Μήνυμα στις 23/2/2013 στις 20:58 @Κλάψιμο
Βρες πραγματα να ασχοληθεις και να ξεχασεις , δεν ειναι κακο να πας σε εναν ειδικο κιολας για να σε βοηθησει μην φοβηθεις απλα θα παρει χρονο αλλα θα ειναι πιο αποτελεσματικα τα πραγματα...για να λες οτι σκεφτεσαι οτι εισαι γκει μαλλον εισαι σε μια περιεργη και πιο μικρη ηλικια, ποσο χρονων εισαι αν επιτρεπεται?Το μυαλο παιζει τρελα παιχνιδια σε ολους μας απλα δεν εχεις κατασταλαξει καπου και γιαυτο βασανιζεσαι αν ειχες μια κοπελα τιποτα απο αυτα δεν θα σκεφτοσουν...βρες καποιον πολυ εμπιστο να συζητας το θεμα σου και να χαλαρωνεις, αλλωστε εχθρος της ψυχης ειναι ο νους παντα και να εισαι σιγουρος πως με λιγη προσπαθεια θα το ξεπερασεις αυτο το σταδιο σιγουραααα ειδικα μολις βρεις ενα καινουριο προβλημα να ασχοληθεις,δεν ειναι κατι παραλογο ολοι εχουμε περασει απο τετοιες καταστασεις...μολις βλεπεις οτι το παθαινεις πανε επι τοπου και κανε κατι βαλε μια ταινια η πανε μια βολτα η διαβασε ενα βιβλιο. Μην τα αναλυεις φυγε απο αυτο!Ειναι χαζα ολα αυτα που σκεφτεσαι και το ξερεις και εφοσον το αντιλαμβανεσαι ειναι θετικο αυτο. Θα σου περασει μια κριση ειναι...
Πήγαινε στο θέμα: Giati na exw tetoies skepseis
Μήνυμα στις 17/2/2013 στις 02:55 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:και κάτι ακόμα όσο γιαυτό που είπες στο τι να κάνεις σχετικά με τα ενδιαφέροντα του...δεν χρειάζεται να κάνεις και πολλά δες τι του αρέσει και απλά έλα κοντά του χωρίς όμως να κάνεις ότι κάνει εκείνος γιατί σαν μεγαλύτερος ξέρει πολύ καλά ότι δεν μπορείτε να έχετε τα ίδια ενδιαφέροντα...και δεύτερον όταν βγεις με την παρέα του να είσαι άνετη σοβαρή αλλά με χιούμορ και ομιλητική να κουβεντιάζεις μαζί τους για να τους κάνεις και καλή εντύπωση πάνω από όλα να μην φέρεσαι σαν μωρό όχι όμως να είσαι και τελείως σοβαρή και δήθεν...Πήγαινε στο θέμα: Σχεση με 10 χρονια διαφορας.
Μήνυμα στις 17/2/2013 στις 02:49 @Θ. Κλημεντίνη
Εμένα δεν μου φαίνεται τίποτα περίεργο σε αυτά που έχεις πει το θέμα είναι ότι αν δεν σας φαίνεται ιδιαίτερα εξωτερικά το πρόβλημα ηλικίας τότε δεν θα σας ενοχλήσει τόσο και να σκέφτεσαι ότι αν επικοινωνείτε και νιώθεις ώριμη και κοντά στην ηλικία του στο θέμα μυαλού, τότε δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Δεν έχετε μεγάλη διαφορά. Τώρα αν οι φίλες σου είναι τίποτα κοπέλες που θα αισθάνεσαι πολύ άβολα να τον φέρεις στην παρέα επειδή είναι ανώριμες η παιδάκια τότε απλά απέφευγε να τον φέρνεις και συχνά αν και δεν νομίζω ότι θα σε ενδιαφέρει αργότερα αυτό.Απλά πες του τι νιώθεις σχετικά με το θέμα σου και αναλόγως αν σε ενθαρρύνει τότε βουυυρρρρ μην το πολύ σκέφτεσαι μετά θα το συνηθίσεις σιγά σιγά για όλα υπάρχει πρώτη φορά και αν δεν τραβήξει λόγω ηλικίας το τελειώνεις το πράγμα αν και ο τύπος δεν φαίνεται να έχει και πρόβλημα απ'ότι κατάλαβα...
Πήγαινε στο θέμα: Σχεση με 10 χρονια διαφορας.
Μήνυμα στις 17/2/2013 στις 01:38 @Κλάψιμο
Λοιπόν, παιδιά είμαι σίγουρη καταρχάς ότι όσα θα ακούσω περιλαμβάνουν αυτά που πιστεύω...χιχι μια κλασική λοιπόν γυναικεία ιστοριούλα για τον έρωτα!Let's go!Πριν λίγο καιρό μια φίλη μου(γύρω στα 25 ας πούμε)καλέστηκε σε μια δουλειά σοβαρή, αρκετά καλή, με πολλά μέσα για να μπεις στις μέρες μας,με καλά χρήματα,δεν έχει σημασία τι είδους δουλειά και που πάντως δεν είναι μόνιμη και σύντομα όλα θα τελειώσουν...η κοπέλα πολύ σοβαρή και τυπική στην δουλειά της χωρίς πολλά πολλά δικαιώματα,γλυκιά,αρκετά όμορφη,καλός χαρακτήρας,χαμογελαστή και εκεί ως γνωστόν της την πεύτουν αρκετοί όμως αυτή έπαθε πατατράκ με έναν τύπο 15 χρόνια μεγαλύτερο της(πρώτη φορά της συμβαίνει) και εκείνος αναλόγως σοβαρός και εντάξει άτομο και απ'ότι φαίνεται τσιμπήθηκαν μεταξύ τους αλλά κανένας δεν κάνει τίποτα και λόγω του κλίματος της δουλειάς και λόγω θέσεων(ο άλλος κατέχει κάποια σημαντική θέση)Γενικά δεν μιλάνε πάρα πολύ το παίζουν αδιάφοροι πολλές φορές άλλα όλο είναι στις ματιές στα χαμόγελα,μιλάνε λιγάκι κάνουν και κανένα αστειάκι έχουν μια περισσότερη οικειότητα τελευταία .Το θέμα είναι ότι κολλάνε και οι δύο απ'ότι βλέπει και εκείνη και από αυτά που ακούω και εγώ να μου λέει,μάλλον είναι το πρόβλημα τους η ηλικία και ότι μάλιστα και εξωτερικά φαίνεται η διαφορά τους, η κοπέλα είναι σαν μικρό κοριτσάκι και αυτός ολόκληρος άντρας.Μου εξηγεί η ίδια πως έχει ξανά ερωτευτεί στο παρελθόν και άλλους, δεν είναι και καμιά άβγαλτη και αέρα έχει και θάρρος και τολμάει αλλά είναι η πρώτη φορά που δεν μπορεί και δεν ξέρει τι να κάνει και χάνει την γη κάτω απ'τα πόδια της.Κάθε φορά που του μιλάει ή πιάνουν κουβέντα τρέμει ολόκληρη, χέρια, πόδια η καρδιά της χτυπάει δυνατά και κάπως έχει αρχίσει να το ελέγχει αλλά πάλι δεν της περνάει.Μου ισχυρίζεται ότι είναι σίγουρη ότι τον έχει ερωτευτεί απ'την πρώτη φορά που τον είδε και ότι όταν αντάμωσαν τα βλέμματα τους έγινε ένα μπαμ και ότι το ίδιο πράγμα είδε ότι και αυτός αισθάνθηκε μαζί της και ότι κάθε φορά που μιλάνε επικρατεί ένα έντονο ρεύμα και ότι το νιώθει έντονα και απ'τους δύο αυτό, κοιτάζονται έντονα.Έχει φτάσει σε σημείο να μου πει ότι νομίζει ότι βρήκε τον άντρα της ζωής της και ότι δεν είναι τυχαίο όλο αυτό και δεν μπορεί να μην γίνει κάτι θα είναι άδικο και ότι έχουν δείξει και οι δύο ότι γουστάρονται άλλα αντιδρούν με τον ίδιο τρόπο δηλαδή είναι σαν ένα κρυφό φλέρτ που τους αρέσει βέβαια και έχουν φτάσει σε σημείο πλέον να μιλήσουν και ξαφνικά να αρχίσουν να γελάνε χωρίς λόγο και να έρχονται σε φοβερή αμηχανία δηλαδή εκείνη την στιγμή προδόθηκαν καθαρά με τα βλέμματα τους σαν να λένε ο ένας στον άλλο με τα μάτια ξέρω και ξέρεις και μετά πάλι κάνουν τους αδιάφορους. Είναι σίγουρα αμοιβαίο απλά και οι δύο σκέφτονται πολύ με την λογική και δεν ξέρουν πώς να πλησιάσουν ο ένας τον άλλο. Η κοπέλα έχει φτάσει σε σημείο που όποτε είναι αυτός αποφεύγει να πηγαίνει να κάθονται όλοι μαζί παρέα η να βγαίνουν με άτομα του κυκλώματος έκτος από κάποιες φόρες που αντέχει και πάει και προσποιείται την άνετη. Φαίνεται η διαφορά στον τρόπο που μιλάει αυτός στις άλλες γιατί είναι άνετος ενώ μαζί της όχι και το ίδιο και αυτή, προσπαθούν να μην καταλάβουν τίποτα οι υπόλοιποι και δεν νομίζω να είναι πράγματα που τα φαντάζεται η ίδια στο μυαλό της γιατί είναι πολύ προσγειωμένη. Τέτοιο πράγμα πρώτη φορά της συμβαίνει ίσως και λόγω καταστάσεων και συνθηκών δεν ξέρει τι να κάνει, δεν γνωρίστηκαν και μέσω παρέας να είναι πιο ελεύθερα τα πράγματα. Για αυτόν δεν ξέρουμε και πολλά πράγματα καθώς δεν μιλάει πολύ για τα προσωπικά του το ίδιο και εκείνη γιατί στον χώρο τους υπάρχει αρκετό κουτσομπολιό, βέβαια αυτή έχει δώσει έντονα σημάδια ότι είναι ελεύθερη αλλά από κάποιον έμπιστο έμαθε ότι αυτός έχει δεσμό πριν καιρό όμως αλλά ο ίδιος δεν δείχνει και ιδιαίτερα να έχει δεσμό και εδώ εγώ έχω να προσθέσω ότι πόσοι έχουν δεσμό και ερωτεύονται ξαφνικά κάποιον άλλον. Άντι να προσπαθεί να έρθει κοντά του αυτή τρέχει μακρυά επειδή τρέμει. Βρήκε τον έρωτα της ζωής της και δεν κάνει τίποτα αλλά και ο τύπος δεν θα έκανε κάποια πιο τολμηρή κίνηση???Ολόκληρος άντρας να κομπλάρει με την πιτσιρίκα?΄Αρα παίζουν και άλλα πράγματα που τον σταματάνε. Η κοπέλα το έχει αφήσει το θέμα προσπαθεί να μην ασχολείται πλέον και ότι είναι να γίνει θα γίνει αν είναι δηλαδή της μοίρας λέει θα γίνει, όμως πως θα γίνει κάτι αν δεν κάνεις τίποτα?Ισχυρίζεται επίσης πώς είναι πολύ διαφορετικός από τους άλλους και κάθε φορά που τον βλέπει χαίρεται και όταν δεν τον βλέπει της λείπει και ότι είναι πολύ ξεχωριστός για εκείνην, παρόλο που δεν τον ξέρει τόσο καλά νιώθει όλα αυτά τα περίεργα συναισθήματα και δεν μπορεί να εξηγήσει πως τις συνέβησαν στα καλά καθούμενα.Είναι το όνειρο της αλλά μάλλον όνειρο θα παραμείνει. Τι έχετε να πείτε???Γιατί εγώ έχω αγανακτήσει να με πρήζει κάθε μέρα ειδικά η συγκεκριμένη κοπέλα που με το μυαλό που έχει είναι καταφερτζού και τώρα δεν μπορεί με τίποτα να τα καταφέρει...δύσκολος και ο τύπος δεν ξέρουμε τι έχει στο μυαλό του υποθέσεις κάνουμε...
Πήγαινε στο θέμα: Έρωτας Κατακούτελα |