Φοβαμαι να αγαπησω
Μήνυμα #116742 από vak410 στις 28 Ιανουαρίου 2013, 6:30μμ
μέλος από: 17/6/2012 μηνύματα: 40 0 |
Λοιπον, Χωρισα πριν λιγο καιρο με μια κοπελα. Δεν την αγαπουσα απλα τη νοιαζομουν. Διαπιστωσα μεσα απ αυτη τη σχεση μιας και δεν κανω πολλες οτι φοβαμαι να αγαπησω. Φοβαμαι να δω τον εαυτο μου σε μια φαση να με κυριευουν τα συναισθηματα. Προσπαθω να τα κοντρολαρω οσο μπορω. Δε θελω να πληγωθω. Πολλοι θα μου πειτε αν δε φας τα μουτρα σου δε μαθαινεις. Δεκτο. Αλλα εγω φοβαμαι να δωσω πραγματα στον αλλο με αποτελεσμα πολλες φορες να φαινομαι αναισθητος. Οπως σας προειπα φοβαμαι μην κανω πραγματα τα οποια θα ριξουν τον εαυτο μου στα ματια μου. Θελω να στεκομαι παντα στο υψος μου. Δε με πειραζει καθολου που χωρισα μαζι της. Μαλιστα δε μου ειπε ποτε το λογο. Σκεφτομαι λοιπον απο μεσα μου. ''Κοιταξε μητσο, ξερουμε τι καναμε σωστο και τι καναμε λαθος. Απο κει και περα αν θελει να φυγει μία θελω δεκα. Δε θα κατσω να παρακαλεσω μια κοπελα''. Ετσι ξερω τι μου γινεται, δε θα κατσω εγω τωρα να ειμαι σε φαση παροξυσμου. Και ας με λενε περιεργο. Τιμη μου και καμαρι μου. Θελω μεσα μου να ειμαι καλα. Αυτο που θελω να μου πειτε ειναι πως να χαλαρωσω λιγο τον εαυτο μου. Ωρες ωρες αισθανομαι οτι ειμαι πολυ αυστηρος μαζι του. Ισως επειδη θελω να ειμαι και συνηθως ειμαι προετοιμασμενος για παντα. Δεν θελω να πεφτω ποτε απο τα συννεφα. Ευχαριστω για το χρονο σας αδερφια και συγγνωμη για το μεγαλο ποστ! Φιλια στο σπιτι.. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #116746 από aglina στις 28 Ιανουαρίου 2013, 7:04μμ
μέλος από: 7/12/2012 μηνύματα: 667 0 |
Γιατι κ αν αγαπισεις, αν πεσεις απο το συνεφα τι θα παθεις? Για αυτο ειναι η ζωη για να πεφτεις κ να ξανασικονεσε. Οταν ξανασικονεσε γινεσαι πιο δυνατος. Οταν αγαπισεις μια κοπελα θα δεις οτι οταν εισαστε μαζι θα εστανεσε ελεφτερος δεν θα σε νιαζει αν πεσεις , αν ταπινοθεις. Βεβαια για να αγαπισεις περνας απο διαφορα σταδια μου αρεσει - κυνιγι - παθος- κ μετα αγαπη. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #116775 από conmarap στις 29 Ιανουαρίου 2013, 12:49πμ
μέλος από: 19/9/2010 μηνύματα: 55 0 |
Εγώ εύχομαι και προσεύχομαι να με "κυριευσουν τα συναισθηματα" και εσύ φοβάσαι; Γιατί όμως; Καλά κάνεις και δεν θές να είσαι σε φαση παροξυσμου. Αυτό δεν είναι περίεργο, αλλά αυτό που μου είναι περίεργο είναι ότι φοβάσαι να αγαπήσεις. Είναι αυτό ή μήπως είναι κάτι άλλο, πιο βαθύ; |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #116778 από Verus στις 29 Ιανουαρίου 2013, 1:35πμ
μέλος από: 30/12/2010 μηνύματα: 504 0 |
εγώ πάλι, νομίζω ότι πολύ σωστό είναι αυτό που κάνεις. πρώτ' απ'όλα πρέπει να τα 'χεις καλά με την πάρτη σου, να ξέρεις σε τι έφταιξες και να μπορείς να λειτουργείς λογικά. δε λέω, το συναίσθημα δεν είναι κακό, όμως πολλές φορές σε σέρνει σε λάθος επιλογές και ύστερα χτυπάς την κεφάλα σου. απ'την άλλη, πιστεύω ότι δε φοβάσαι ν'αγαπήσεις αλλά ότι "αγαπάς" με το δικό σου τρόπο. δεν έχει βάλει κανείς καλούπι στην αγάπη κι'ούτε την έχει ορίσει ως αυτό το πρήξιμο ύψιστου βαθμού που μας πλασάρουν οι περισσότεροι για "αγάπη". πρέπει λογική και συναίσθημα να συνυπάρχουν αρμονικά: να μην συμπεριφέρεσαι σα "ζώο" ούτε και να 'σαι ο κεφτές που δουλεύουνε οι κοπελίτσες. μη σκας λοιπόν και μη το σκέφτεσαι. στην τελική, αν όντως υπάρχουνε τα "στάνταρ" της αγάπης, δε τ'αξίζουν όλες. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #116817 από billys96 στις 29 Ιανουαρίου 2013, 10:49μμ
μέλος από: 27/1/2013 μηνύματα: 34 0 |
Φίλε απλά τα πράγματα. Σου αρέσει κάποια, κάνετε σχέση και πρωτού δωθείς ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ την τσεκάρεις για να δεις τί νιώθει για εσένα. Άμα δεις ότι δεν είναι κάτι σωβαρό, δηλ. σε θέλει μόνο για να περάσει την ώρα της την σουτάρεις χωρίς δεύτερη σκέψη και πας στην επόμενη, μέχρι να βρεις την κατάλληλη. Όταν είσαι σίγουρος ότι τη βλέπεις στα σωβαρά, καλό θα ήταν να κάνεατε μια σωβαρή κουβέντα και να καταλάβεται τί νιώθει ο ένας για τον άλλον. Ελπίζω να σε βοήθησα:) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |