Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Η τύχη χτυπάει την πόρτα σου μόνο μια φορά, αλλά η ατυχία έχει πολύ μεγαλύτερη υπομονή...
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Ο κολλητός μου είνα Gay

Σελ. 1
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #116198 από NickHouse στις 14 Ιανουαρίου 2013, 5:00μμ

NickHouse

Εικονίδιο
μέλος από: 1/1/2013
Γεια σας παιδιά. Μπαίνω κατευθείαν στο θέμα. Είμαστε 16 χρονών και χθες ο κολλητός μου, μου εκμυστηρεύτηκε ότι είναι γκέι. Έπεσα από τα σύννεφα. Από τη μία με τιμάει που είμαι το μοναδικό άτομο στο οποίο το είπε αλλά από την άλλη ρε παιδιά έχω φρικάρει. Τόσα χρόνια μαζί φίλοι σε όλα και το πετάει έτσι στα ξαφνικά και εξηγούνται όλες του οι αντιδράσεις πάνω σε θέματα ομοφυλοφιλίας που είμασταν αντίθετοι. Εγώ λοιπόν, σήμερα το είπα στον άλλο κολλητό μας(στον οποίο θα το πει κάποτε) γιατί δε μπορώ να είμαι μόνος μέσα σε αυτό. Ξέρω ότι δεν είναι σωστό να τον αλλάξουμε αλλά ρε παιδιά αλλιώς είναι να το ζεις με έναν τόσο κοντινό σου φίλο. Σκοπεύουμε εννοείται να είμαστε μαζί του όπως παλιά αλλά θέλουμε να προσπαθήσουμε να τον κάνουμε να ενδιαφέρεται για το άλλο φύλο. Τι να κάνουμε; Επιπλέον, πιστεύετε πως είναι έτσι λόγω της εφηβικής ανάπτυξης και θα περάσει γιατί αυτός λέει από πάντα αδιαφορούσε για τα κορίτσια και το οικογενειακό κλίμα δε παίζει να' ναι παράγοντας μιας που τα πάνε όλοι πολύ καλά μεταξύ τους. Φέτος, ξεκίνησε να <<προσέχει>> τον εαυτό του. Ξεκίνησε να φτιάχνει τα μαλλιά, να ξυρίζεται παντού και χθες μας ανακοινώνει πως θα μας φαινόταν να έβαζε σκουλαρίκι, να έβαφε ξανθά τα μαλλιά και να έβαζε γαλάζιους φακούς επαφής.

Αν είναι δυνατόν!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #116204 από cia42 στις 14 Ιανουαρίου 2013, 6:08μμ

cia42

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 8/1/2013
δεν είναι καθόλου κακό αυτό...για αυτόν να ενδιαφέρετε για άντρες είναι όσο φυσιολογικό είνια για εσένα να ενδιαφέρεσε για γυκαικές. δεν καταλαβενω γιατί να τον αλλάξεις?κολλητός σου δεν είναι?εγώ προσωπικά της κολλητές μου της θέλω έτσι όπως είναι γιατί έτσι της αγαπώ και δεν θέλω να αλλάξουν με τίποτα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #116206 από NickHouse στις 14 Ιανουαρίου 2013, 6:20μμ

NickHouse

Εικονίδιο
Ναι όμως δε μπορώ να το χωνέψω ρε παιδιά. Δε μου κολλάει, το σκέφτομαι συνεχώς.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #116208 από cia42 στις 14 Ιανουαρίου 2013, 6:26μμ

cia42

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 8/1/2013
συζητείστε το μαζί του θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα,και πες του πως νιώθεις.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #116210 από pantelis20 στις 14 Ιανουαρίου 2013, 6:35μμ

pantelis20

Εικονίδιο
μέλος από: 9/4/2010
Είχε τύχει να έχω και εγώ έναν φίλο που ήταν γκέι. Δυστυχώς άρχισε να μαθεύεται και τον κράζαν σε όλο το σχολείο και μετά δε μπορούσα να κάνω παρέα μαζί του άνετα.

Το θέμα είναι ΟΚ είσαι αλλά μη προκαλείς και τόσο. Η κοινωνία οκ είναι πιο ανοιχτόμυαλη αλλά όχι τόσο. Βλέπεις σε ταινίες ακόμα και σε ελληνικές σειρές (πχ πολυκατοικία) να προβάλονται γκει και να περνάει στο ντούκου αλλά αλλιώς είναι να συμβαίνει δίπλα σου.

Και δε μιλάω για μένα εγώ δεν έχω θέμα ούτε με τους γκέι ούτε με τις λεσβίες. Αλλά αν πάει ο άλλος και το βάψει ξανθό φορέσει γαλάζιους φακούς και κυκλοφορεί με βερμούδα με το πόδι ξυρισμένο ε μετά το πει δε το πει θα το πάρουν όλοι πρέφα ότι είναι και οι συμπεριφορε΄ς μερικών δε θα είναι και πολύ "φιλικές".

Γιαυτό ΟΚ απλά δε χρειάζεται να το διατυμπανίσει κιόλας.

Όσο για σένα αν δε σε ενοχλεί τότε ποιό το πρόβλημα;
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #116213 από NickHouse στις 14 Ιανουαρίου 2013, 6:40μμ

NickHouse

Εικονίδιο
Παιδιά πως να το πω. Νιώθω από τη μία ότι είναι και αυτό κάτι το υπαρκτό σλλά από την άλλη με ενοχλεί. Αρκετά. Μπροστά του όφειλα να τον υποστηρίξω και του είπα δεν έχω κανένα θέμα. Δε θέλω να του μιλήσω για αυτό, ίσως νιώσει άσχημα. Φίλε Παντελή, είναι λίγο μπρατσωμένος και οξύθυμος και εχθές έλεγε πως εάν συνεχίσει να ακούγει για διάφορους που κοροιδεύουν για γκέι κτλ θα τους σπάσει στο ξύλο. Δεν τον ενδιαφέρει ιδιαίτερα τι λένε οι άλλοι για αυτό το θέμα, θα προσπαθήσει να τους πλακώσει. Αλλά το κρατάει μυστικό. Λέει ότι τα κάνει όλα αυτά για να βελτιώσει την εικόνα του(το βάψιμο των μαλλιών κτλ). Επιπλέον, το σοκ ήρθε όταν μου είπε κιόλας ότι κάτι πάει να παιχτεί. Ε δε μπορώ ρε παιδιά 16 χρονών τόσο καλοί φίλοι με ένα άτομο που δεν είχε ποτέ γκόμενα και δεν ασχολούνταν να τα ακούω ξαφνικά.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #116215 από M1k3y στις 14 Ιανουαρίου 2013, 7:53μμ

M1k3y

Εικονίδιο
μέλος από: 29/12/2010
Κατάλαβε ότι το πρόβλημα το έχεις εσύ και όχι ο φίλος σου. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι για να αλλάξει το σεξουαλικό του προσανατολισμό, οπότε μη σου περνάει αυτό από το μυαλό. Ή δέξου τον όπως είναι, ή απομακρύνσου.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #116216 από pantelis20 στις 14 Ιανουαρίου 2013, 7:54μμ

pantelis20

Εικονίδιο
μέλος από: 9/4/2010
Αυτός προφανώς έχει την ανάγκη να μιλήσει σε κάποιον. Αν όμως σε φέρνει σε δύσκολη θέση ή νιώθεις άβολα πρέπει να του το πεις.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #116218 από NickHouse στις 14 Ιανουαρίου 2013, 8:12μμ

NickHouse

Εικονίδιο
Δε μπορώ να απομακρυνθώ. Είναι πολύ καλή η φιλία μας παιδιά.

Πρέπει να του μιλήσω επειγόντως γιατί και εμένα από φβ μου το είπε γιατί λέει δε μπορούσε από κοντά.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #116220 από asap στις 14 Ιανουαρίου 2013, 8:41μμ

asap

μέλος από: 12/2/2011
συμφωνω με παντελη... δωστου να καταλαβει οτι δεν πρεπει να προκαλει τοσο σε τετοια κοινωνια, και να εκθετει και εσας οτι κανετε παρεα μαζι του. Το να βαψει μαλλι και να βαλει φακο επαφης τι θα καταλαβει? ναι μπορει να αισθανεται αυτος ακομα καλυτερα και ανετα , το θεμα ειναι οτι θα τραβαει τα βλεμματα(το ξερω δεν τον νοιαζει)

προσωπικα δεν εχω κανενα θεμα με το σκεπτικο των γκει, αλλα οταν βλεπεις τον αλλον να ντυνεται καλυτερα και απο γυναικα με ξενερωνει και φτανω σε σημειο να τους κοροιδευω οσο ανοιχτομυαλος και να ειμαι..
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login