Μήνυμα στις 24/1/2013 στις 16:49 @Ftou.gr admin
δεν καταλαβενω τι γίνετε πηγένο στα παλιά θέματα που έχω γράψει και βλέπω σχόλια που δεν είχα γράψει ποτέ εγώ και πατάω το όνομα μου (πατάω εκείνο που δεν είχα γράψει εγώ) και με βγάζει όχι στον λογαριασμό μου αλλά σε άλλων λογαρτιασμό με το ίδιο όνομα !Τι να κάνω? :/
Πήγαινε στο θέμα: δεν καταλαβαινω!
Μήνυμα στις 24/1/2013 στις 16:41 @Sex
Πήγαινε στο θέμα: φοβαμε και ντρεπομαι!
Μήνυμα στις 24/1/2013 στις 16:12 @Sex
ΜΟΝΟ ΑΝ ΘΕΣ αν δεν θες πες του πως δεν είσαι έτοιμη ακόμα. μην το κανείς αν δεν θες γιατί δεν θα το ευχαριστηθείς!
Πήγαινε στο θέμα: πρωτη φορα
Μήνυμα στις 23/1/2013 στις 18:03 @Sex
προφυλακτικά μπορείς να βρεις σε σούπερ μάρκετ σε φαρμακεια και σε περίπτερα.
Πήγαινε στο θέμα: SOS πως να κρατηθώ περρισοτερο??
Μήνυμα στις 23/1/2013 στις 15:48 @Sex
δεν ξέρω πως να το κρατησίες όμως με το προφυλακτικό μπορεί να σου πάρει πίπα αλλά και χωρίς.Πάρε προφυλακτικά με γευσεις μήπως και χρειαστούν.
Πήγαινε στο θέμα: SOS πως να κρατηθώ περρισοτερο??
Μήνυμα στις 22/1/2013 στις 18:05 @Διάφορα
εγώ ξέρω πως τα σκυλιά πρέπει να τα κανουμε όσο πιο λίγο μπορούμε μπάνιο (χωρίς υπορβολές) περίπου μια φορά τον μήνα η και λιγότερο αλλά το καλοκαίρι αν κάνει μπάνιο στην θάλασσα η αν είναι πόλη μαλιαρο και ζεστένετε τοτε οκ να το κανείς πιο συχνά! :)
Πήγαινε στο θέμα: μικρο σκυλακι
Μήνυμα στις 22/1/2013 στις 17:14 @Θ. Κλημεντίνη
οκ...ευχαριστώ για όλα πάτος !
Πήγαινε στο θέμα: πως να τον πλησιασω?
Μήνυμα στις 21/1/2013 στις 20:33 @Θ. Κλημεντίνη
δεν ειναι καθόλου εύκολο να πάω να του μιλήσω.όταν περνάει από δίπλα μου ή όταν με κοιτάζει νιώθω αμήχανα...πως να πάω να του μιλήσω χωρίς να γίνω ρεζίλι?
Πήγαινε στο θέμα: πως να τον πλησιασω?
Μήνυμα στις 21/1/2013 στις 18:15 @Θ. Κλημεντίνη
μου αρέσει ένας από την Γʹ λυκειου και είναι ο πιο ''δημοφιλής'' στο σχολείο (λύκειο και γυμνάσιο) με κοιτάζει όλη την ώρα και αυτός και ο κολλητός του (ο κολλητός του είναι ωραίος αλλά αυτός ακόμα πιο ωραίος). Πάντα με κοιτάζει ο κολλητός του πόλη έντονα και μόλις γυρνάω με κοιτάζει για λίγο και μετά γυρνάει από την άλλη.(είμαι 14) αυτός που μου αρέσει όχι τόσο πολυ αλλά τεσπα.Διστάζω να του μιλήσω γιατί είμαι αρκετά ντροπαλή και δεν έχω καθόλου αυτοπεποίθηση αλλά μου αρέσει και θέλω να κάνουμε κάτι.Δεν ξέρω πως να αρχίσουμε να κάνουμε παρέα και τετια και επισίες πως να μπορέσω να τον πλησιάσω αφού είμαι αρκετά ντροπαλή? Πήγαινε στο θέμα: πως να τον πλησιασω?
Μήνυμα στις 20/1/2013 στις 12:34 @Sex
εισαι bysexoual.δηλαδη ενδιαφερεσαι και για αγόρια και για κοριτσια.δεν ειναι τιποτα κακο...
Πήγαινε στο θέμα: Είμαι μπερδεμένος |