Μήνυμα στις 7/10/2013 στις 21:50 @Θ. Κλημεντίνη
Δε μπορώ να της πω ότι μου αρέσει, να βγούμε καμιά βόλτα και ταυτόχρονα να την ελκύω ενώ ξέρει ήδη ότι μου αρέσει; Και όταν έρθει η ώρα προχωράμε... Άμα έτσι στο άκυρο ξεκινάω να της μιλάω δε γίνεται ρε συ φίλε, θα το καταλάβει...
Πήγαινε στο θέμα: Μου αρέσει αρκετά μια κοπέλα
Μήνυμα στις 7/10/2013 στις 15:21 @Θ. Κλημεντίνη
Λοιπόν. Το πράγμα έχει ως εξής: Μου αρέσει φέτος αρκετά μια κοπέλα με την οποία ήμασταν συμμαθητές πέρυσι στην Α' Λυκείου στο φροντιστήριο. Γενικά είχαμε καλές σχέσεις, είναι πολύ καλή κοπέλα και τα πηγαίναμε μια χαρά. Κάποιες φορές φεύγαμε και μαζί και συζητούσαμε αν και έκανα λάθος να ακούω για ένα αγόρι το οποίο, αν και χάλιας σύμφωνα με πολλούς, της άρεσε και την είχε ταπεινώσει. Γιατί ενώ τον <<έφτυνε>> αυτή στην αρχή μετά έγινε το ανάποδο. Από ότι κατάλαβα δε μιλάμε και για το πιο σκληρό χαρακτήρα και μάλλον εύκολα πέφτει με λόγια. Τέλοσπαντων, με αυτά και με εκείνα το Καλοκαίρι που σταματήσαμε το φροντ χαθήκαμε και φέτος εγώ δε συνεχίζω στο ίδιο και δε μιλάμε πλέον. Και ρωτάω τώρα εγώ: Είναι παράξενο ρε παιδιά να πάω στο σχολείο να την πιάσω, να της πω ότι μου αρέσει και να τη ρωτήσω εάν θέλει να κανονίσουμε να βγούμε γιατί θέλω να τη γνωρίσω καλύτερα; Κάποιοι μου λένε ναι. Λένε τα κλασσικά <<πλησιάσε την>> κλπ αλλά εγώ δε μπορώ να περνάω από αυτή τη διαδικασία. Τη βλέπω μόνο στο σχολείο όπου πέραν του ότι έχουμε σύντομα διαλείμματα, δεν έχουμε κοινές παρέες και αυτή δε ξεκολλάω από τις 3 κολλητές της. Οπότε σκεφτόμουν αυτό. Εφόσον γνωριζόμαστε δε μπορώ να της το προτείνω; Πήγαινε στο θέμα: Μου αρέσει αρκετά μια κοπέλα
Μήνυμα στις 14/1/2013 στις 22:48 @Θ. Κλημεντίνη
Παιδιά τον πέτυχα σήμερα στο γυμναστήριο. Καθίσαμε μιλήσαμε, η μητέρα του τον λογίκεψε και δε θα βάψει μαλλιά, ούτε φακούς. Απλώς σκουλαρίκι. Δεν υπάρχει σαφώς θέμα. Το είπα στον άλλον(στον οποίο τελικά το είπε σήμερα) γιατί ήθελα να το πω σε κάποιον εξίσου έμπιστο. Δεν ήθελα να το κρατάω μόνος μου. Του είπα πως στην αρχή ίσως είμαι κάπως αλλά θα το ξεπεράσω. Και τα βρήκαμε. :) Πήγαινε στο θέμα: Ο κολλητός μου είνα Gay
Μήνυμα στις 14/1/2013 στις 20:12 @Θ. Κλημεντίνη
Δε μπορώ να απομακρυνθώ. Είναι πολύ καλή η φιλία μας παιδιά. Πρέπει να του μιλήσω επειγόντως γιατί και εμένα από φβ μου το είπε γιατί λέει δε μπορούσε από κοντά. Πήγαινε στο θέμα: Ο κολλητός μου είνα Gay
Μήνυμα στις 14/1/2013 στις 18:40 @Θ. Κλημεντίνη
Παιδιά πως να το πω. Νιώθω από τη μία ότι είναι και αυτό κάτι το υπαρκτό σλλά από την άλλη με ενοχλεί. Αρκετά. Μπροστά του όφειλα να τον υποστηρίξω και του είπα δεν έχω κανένα θέμα. Δε θέλω να του μιλήσω για αυτό, ίσως νιώσει άσχημα. Φίλε Παντελή, είναι λίγο μπρατσωμένος και οξύθυμος και εχθές έλεγε πως εάν συνεχίσει να ακούγει για διάφορους που κοροιδεύουν για γκέι κτλ θα τους σπάσει στο ξύλο. Δεν τον ενδιαφέρει ιδιαίτερα τι λένε οι άλλοι για αυτό το θέμα, θα προσπαθήσει να τους πλακώσει. Αλλά το κρατάει μυστικό. Λέει ότι τα κάνει όλα αυτά για να βελτιώσει την εικόνα του(το βάψιμο των μαλλιών κτλ). Επιπλέον, το σοκ ήρθε όταν μου είπε κιόλας ότι κάτι πάει να παιχτεί. Ε δε μπορώ ρε παιδιά 16 χρονών τόσο καλοί φίλοι με ένα άτομο που δεν είχε ποτέ γκόμενα και δεν ασχολούνταν να τα ακούω ξαφνικά.
Πήγαινε στο θέμα: Ο κολλητός μου είνα Gay
Μήνυμα στις 14/1/2013 στις 18:20 @Θ. Κλημεντίνη
Ναι όμως δε μπορώ να το χωνέψω ρε παιδιά. Δε μου κολλάει, το σκέφτομαι συνεχώς.
Πήγαινε στο θέμα: Ο κολλητός μου είνα Gay
Μήνυμα στις 14/1/2013 στις 17:00 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας παιδιά. Μπαίνω κατευθείαν στο θέμα. Είμαστε 16 χρονών και χθες ο κολλητός μου, μου εκμυστηρεύτηκε ότι είναι γκέι. Έπεσα από τα σύννεφα. Από τη μία με τιμάει που είμαι το μοναδικό άτομο στο οποίο το είπε αλλά από την άλλη ρε παιδιά έχω φρικάρει. Τόσα χρόνια μαζί φίλοι σε όλα και το πετάει έτσι στα ξαφνικά και εξηγούνται όλες του οι αντιδράσεις πάνω σε θέματα ομοφυλοφιλίας που είμασταν αντίθετοι. Εγώ λοιπόν, σήμερα το είπα στον άλλο κολλητό μας(στον οποίο θα το πει κάποτε) γιατί δε μπορώ να είμαι μόνος μέσα σε αυτό. Ξέρω ότι δεν είναι σωστό να τον αλλάξουμε αλλά ρε παιδιά αλλιώς είναι να το ζεις με έναν τόσο κοντινό σου φίλο. Σκοπεύουμε εννοείται να είμαστε μαζί του όπως παλιά αλλά θέλουμε να προσπαθήσουμε να τον κάνουμε να ενδιαφέρεται για το άλλο φύλο. Τι να κάνουμε; Επιπλέον, πιστεύετε πως είναι έτσι λόγω της εφηβικής ανάπτυξης και θα περάσει γιατί αυτός λέει από πάντα αδιαφορούσε για τα κορίτσια και το οικογενειακό κλίμα δε παίζει να' ναι παράγοντας μιας που τα πάνε όλοι πολύ καλά μεταξύ τους. Φέτος, ξεκίνησε να <<προσέχει>> τον εαυτό του. Ξεκίνησε να φτιάχνει τα μαλλιά, να ξυρίζεται παντού και χθες μας ανακοινώνει πως θα μας φαινόταν να έβαζε σκουλαρίκι, να έβαφε ξανθά τα μαλλιά και να έβαζε γαλάζιους φακούς επαφής. Αν είναι δυνατόν! Πήγαινε στο θέμα: Ο κολλητός μου είνα Gay
Μήνυμα στις 2/1/2013 στις 01:10 @Sex
Ωραία, ευχαριστώ φίλε. :)
Πήγαινε στο θέμα: Κόψιμο στους όρχεις
Μήνυμα στις 1/1/2013 στις 23:45 @Sex
Γεια σας παιδιά. Μόλις πριν λίγο έκανα μια απροσεξία με τη μηχανή και κόπηκα λίγο στους όρχεις(στο σακουλάκι βασικά) και δημιουργήθηκε μια μικρή πληγή από όπου βγήκε λίγο αίμα. Έβαλα οινόπνευμα. Ελπίζω να μην υπάρχει θέμα έτσι;
Πήγαινε στο θέμα: Κόψιμο στους όρχεις |