Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Αν δεν μπορείς να αποφύγεις έναν βιασμό απόλαυσέ τον!
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Δεν μπορώ να βρω κοπέλα

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #115545 από kwstas1234 στις 05 Ιανουαρίου 2013, 3:33πμ

kwstas1234

μέλος από: 5/1/2013
Γεια σας

Ειμαι 17 χρονών και έχω να βρω κοπέλα εδώ και 3-4 χρόνια!
Είμαι εμφανίσιμος, κοινωνικός και καλό παιδί αλλά όποια κοπέλα μου άρεσε δεν της άρεσα. Ίσως φταίει ο τρόπος που τις προσεγγίζω τι να πω..
Όλες πάνε (και όχι μόνο αυτές που μου αρέσουν) σε κάτι μαλάκες, κάγκουρες :P. Επίσης έχω προσπαθήσει να βρω κοπέλα από τον πιο στενό μου κύκλο, με "κονε" δηλαδή αλλά δεν υπάρχει (σχεδόν) τίποτα. Και λέω σχεδόν γιατί μου αρέσει μια κοπέλα που κάνουμε πολύ παρέα αλλά είναι ένα χρόνο μεγαλύτερη και τα έχει και με άλλον:(. Δεν νομίζω πάντως ότι έχω μπει ακόμα στην Friendzone :P.

Τι μου προτείνετε να κάνω γενικά, αλλά και με αυτή την κοπέλα που ανέφερα η οποία μου αρέσει πολύ;
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #115554 από arxangelos στις 05 Ιανουαρίου 2013, 11:32πμ

arxangelos

Εικονίδιο
μέλος από: 16/1/2011
Μπορεί να μην την προσεγγίζεις σωστά, το καμάκι θέλει τέχνη. Φίλε δύο οι λύσεις, δοκίμασε να βάλεις κάνα σκουλαρίκι πάρε κ κάνα wesc,volcom κ ξανά προσπάθησε.
Η ρίξε τα στανταρ σου κ μείνε όπως είσαι μέχρι να βρεθεί η ιδανική.
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #115558 από Noir Désir στις 05 Ιανουαρίου 2013, 12:59μμ

Noir Désir

Εικονίδιο
μέλος από: 11/5/2012

Αποδεκτή απάντηση

Έγραψε:(arxangelos@05 Ιανουαρίου 2013)
Φίλε δύο οι λύσεις, δοκίμασε να βάλεις κάνα σκουλαρίκι πάρε κ κάνα wesc,volcom κ ξανά προσπάθησε.

Χαχα τι του λες μωρέ του παιδιού..ποιο σοβαρό άτομο θα κάτσει ν'ασχοληθεί με το τι μάρκα μπλουζάκι φοράει; 17 χρονών είναι, όχι 13. Εξάλλου, το ντύσιμο εκφράζει και την προσωπικότητα του καθενός..το να φοράς ό,τι πιο τυποποιημένη μάρκα υπάρχει, όχι επειδή σ'αρέσει η ποιότητα ή το σχέδιο, αλλά μόνο επειδή είναι "τρέντυ", δείχνει ότι απλά ότι πας με το ρεύμα, ότι δεν έχεις κάτι διαφορετικό.

Ισχύει ότι ο τρόπος προσέγγισης παίζει πολύ μεγάλο ρόλο, επειδή η πρώτη εντύπωση είναι πολύ σημαντική. Προσωπικά, πιστεύω ότι έχει μεγαλύτερη σημασία από την εμφάνιση, γιατί δείχνει πράγματα για τον χαρατήρα σου. Το πιο σημαντικό νομίζω είναι να την πλησιάσεις με χιούμορ, την κάνεις να νοιώθει άνετα και με αυτοπεποίθηση, και να δείχνεις από την αρχή ότι ενδιαφέρεσαι.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #115562 από kwstas1234 στις 05 Ιανουαρίου 2013, 1:51μμ

kwstas1234

Φιλε Noir Desir συμφωνώ απόλυτα με αυτά που είπες..
Πιστεύω ότι ο λόγος που δεν βρίσκω κοπέλα είναι στον τρόπο προσέγγισης και όχι στο ντύσιμο με συγκεκριμένες μάρκες, αν είναι δυνατόν...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #115574 από Paraketamoli στις 05 Ιανουαρίου 2013, 5:00μμ

Paraketamoli

Εικονίδιο
μέλος από: 3/1/2013
Σιγουρα παιζει μεγαλο ρολο ο τροπος προσεγγισης απο την αλλη ομως ισχυει και οτι πολλα κοριτσια (το βλεπω απο τις συμμαθητριες μου) πεφτουν στους πιο ακυρους. Απ'οτι καταλαβα μερικες απο εμας ελκυονται απο τους καγκουρες ..ακομα και πιο λογικα κοριτσια
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #115591 από kwstas1234 στις 05 Ιανουαρίου 2013, 8:12μμ

kwstas1234

Αυτό ακριβώς! Και επειδή μία εικόνα ίσον χίλιες λέξεις..

προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login