Μήνυμα στις 5/1/2013 στις 17:00 @Θ. Κλημεντίνη
Σιγουρα παιζει μεγαλο ρολο ο τροπος προσεγγισης απο την αλλη ομως ισχυει και οτι πολλα κοριτσια (το βλεπω απο τις συμμαθητριες μου) πεφτουν στους πιο ακυρους. Απ'οτι καταλαβα μερικες απο εμας ελκυονται απο τους καγκουρες ..ακομα και πιο λογικα κοριτσια
Πήγαινε στο θέμα: Δεν μπορώ να βρω κοπέλα
Μήνυμα στις 5/1/2013 στις 16:50 @Sex
Ισως , γιατι κι εγω οταν τα ειχα περσυ με ενα ατομο 3 χρονια μεγαλυτερο δε το ελεγα συχνα καθως ακουγα απο πολλους σχολια οπως "λιγο μεγαλος δεν ειναι για εσενα; " πραγμα απιστευτα ενοχλητικο Πήγαινε στο θέμα: ντρεπεται για εμενα?
Μήνυμα στις 3/1/2013 στις 12:33 @Sex
Καλημερα lilidoll :) Ως συνομηλικη σου θα σε συμβουλευα να συζητισεις μαζι του. 1,5 μηνας ειναι λιγος καιρος πιστευω. Εκτος αυτου τα περισσοτερα αγορια σε αυτη την ηλικια θελουν να πειραματιστουν οποτε αν δεν εισαι σιγουρη τοσο για εσενα οσο και γι'αυτον καλυτερα να μην προχορισετε ακομη. Υπαρχουν κοπελες που ολοκληρωσαν στα 20 και στα 21. Υπαρχουν επισης περιπτωσεις κοριτσιων που επεσαν "θυματα" της ανωριμοτητας και της πιεσης των ερωτικων τους συντροφων. Το sex δεν ειναι παιξε γελασε και ειδικα οταν γινεται για πρωτη φορα. Ειχα διαβασει μια ερευνα που ελεγε οτι το μεγαλυτερο ποσοστο των κοριτσιων που ολοκληρωσε σε εφηβικη ηλικια το μετανιωσε Πήγαινε στο θέμα: μήπως είναι νωρίς?
Μήνυμα στις 3/1/2013 στις 00:29 @Διάφορα
Εχω κι εγω εδω και 3 χρονια θεμα με το σιδηρο μου . Αρχικα κανε αιματολογικες εξετασεις οπως σου προτειναν.Ειναι ευκαιρια τωρα που περνανε οι γιορτες Αυτο που εχω να προσθεσω εγω αφορα τα τροφιμα που πρεπει να καταναλωνεις. Προσφατα διαβασα μια ερευνα που ελεγε οτι οι ξηροι καρποι και κυριως τα αμυγδαλα ειναι μια απο τις βασικοτερες πηγες σιδηρου Πήγαινε στο θέμα: Χαμηλός Σίδηρος |