Μήνυμα στις 5/1/2013 στις 20:12 @Θ. Κλημεντίνη
Αυτό ακριβώς! Και επειδή μία εικόνα ίσον χίλιες λέξεις.. Πήγαινε στο θέμα: Δεν μπορώ να βρω κοπέλα
Μήνυμα στις 5/1/2013 στις 13:51 @Θ. Κλημεντίνη
Φιλε Noir Desir συμφωνώ απόλυτα με αυτά που είπες.. Πιστεύω ότι ο λόγος που δεν βρίσκω κοπέλα είναι στον τρόπο προσέγγισης και όχι στο ντύσιμο με συγκεκριμένες μάρκες, αν είναι δυνατόν... Πήγαινε στο θέμα: Δεν μπορώ να βρω κοπέλα
Μήνυμα στις 5/1/2013 στις 03:33 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας Ειμαι 17 χρονών και έχω να βρω κοπέλα εδώ και 3-4 χρόνια! Είμαι εμφανίσιμος, κοινωνικός και καλό παιδί αλλά όποια κοπέλα μου άρεσε δεν της άρεσα. Ίσως φταίει ο τρόπος που τις προσεγγίζω τι να πω.. Όλες πάνε (και όχι μόνο αυτές που μου αρέσουν) σε κάτι μαλάκες, κάγκουρες :P. Επίσης έχω προσπαθήσει να βρω κοπέλα από τον πιο στενό μου κύκλο, με "κονε" δηλαδή αλλά δεν υπάρχει (σχεδόν) τίποτα. Και λέω σχεδόν γιατί μου αρέσει μια κοπέλα που κάνουμε πολύ παρέα αλλά είναι ένα χρόνο μεγαλύτερη και τα έχει και με άλλον:(. Δεν νομίζω πάντως ότι έχω μπει ακόμα στην Friendzone :P. Τι μου προτείνετε να κάνω γενικά, αλλά και με αυτή την κοπέλα που ανέφερα η οποία μου αρέσει πολύ; Πήγαινε στο θέμα: Δεν μπορώ να βρω κοπέλα |