Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μεγάλες στιγμές της αρχαιότητας: Δοκιμαστική κάρτα στρογγυλή κουλούρα με χρώματα σε ΕΡΤ και ΕΡΤ-2 να σφυρίζει σαν το διάολο ΟΥΥΥΥΥΥΥΥ 666 πριν ανοίξει ο σταθμός.
Τετάρτη, 16 Απριλίου

Κοντεύω να τρελαθώ.Βοήθεια!!!

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #112056 από άσχετος στις 02 Νοεμβρίου 2012, 8:48μμ

άσχετος

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 27/2/2012
Γεια!Μπαίνω κατευθείαν στο ψητό.(Είμαστε και οι 2 14 χρονών).
Έχω φάει 2 Χ μέχρι τώρα από το ίδιο κορίτσι που είμαι ερωτευμένος εδώ και 2 χρόνια.Φέτος είμαστε και στο ίδιο τμήμα.Στο 1ο Χ μου είπε πως δεν θέλει επειδή αν χωρίσουμε δεν θα μιλάμε άλλο και τέτοια,μου είπε και να μην την αποφεύγω.Την 2η φορά μου είπε πως δεν θέλει να με τραβολογάει και να λέει πως κάτι θα συμβεί μεταξύ μας.Επίσης"Δεν υπάρχει πιθανότητα να συμβεί κάτι μεταξύ μας γιατί σε βλέπω φιλικά.Αν θες μπορούμε να είμαστε φίλοι"Και τις δύο φορές δεν της τα ζήτησα από κοντά.Με κοιτάει πολλές φορές μέσα στην τάξη.Άκομα την αγαπάω :/...Αλλά νομίζω(70%)συμβαίνει κάτι με έναν άλλον που είμαστε πολύ καλοί φίλοι και γενικά είναι καλό παιδί.Αλλά δεν είναι πολύ καλός μαθητής.Ούτε όμορφος δεν είναι αλλά έχει καλό χαρακτήρα.Α!Είδα και ένα όνειρο πως τα έφτιαξαν και φιλιόντουσαν μπροστά μου.Τέλος πάντων.Έχουμε καιρό να μιλήσουμε.Θα περιμένω ακόμα να δω τι θα κάνει.Αν πάει με τον άλλον,δεν πειράζει,θα το συνηθίσω και θα προσπαθήσω να την ξεχάσω.Τρέμω και μόνο στην ιδέα ότι μπορεί να πάει με τον άλλον.Δεν ξέρω τι θα κάνω μετά,την αγαπάω πραγματικά και στην τελική κοντεύω να τρελαθώ...Παίζω και ποδόσφαιρο(είμαι αρχηγός στην ομάδα μου)και αυτό το θέμα έχει μειώσει την αυτοπεποίθηση μου και δεν ανταποδίδω καλά στους αγώνες,αν συνεχίσω έτσι θα με βγάλουν από αρχηγό και ίσως με διώξουν από την ομάδα(παίζω σε ομάδα Football League στο τμήμα Εφήβων).Σας παρακαλώ βοηθήστε με κοντεύω να τα χάσω όλα το μόνο που μου απομένει είναι τα μαθήματα που έτσι όπως τα πάω θα βγάλω 19 και πάνω.Αλλά το ποδόσφαιρο και αυτή είναι η ζωή μου.Μια βοήθεια ρε παιδιά...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #112057 από iJohn_97 στις 02 Νοεμβρίου 2012, 9:09μμ

iJohn_97

Εικονίδιο
μέλος από: 9/8/2012
Καταρχήν ηρέμησε!!!Ξέρω είναι δύσκολο(έχω και εγώ κοπέλα και σε καταλαβαίνω)αλλα πρέπει να ξεχωρίζεις την προσωπική σου από την επαγγελματική σου ζωή!Λοιπόν άκου για ν μην φανείς λιγουρης,στην αρχή θα την πλησιάσεις φιλικά.Στη συνέχεια θα της ζητήσεις να βγείτε πάλι φιλικά.Αν δεις ότι σαν παρέα σε θέλει,θα το προχωρήσεις ΑΛΛΑ ήρεμα!Μην κανείς τπτ απότομο και ξενερώσει η κοπέλα!Αυτά από εμένα,καλή τύχη!
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #112058 από aswtos στις 02 Νοεμβρίου 2012, 10:22μμ

aswtos

μέλος από: 2/9/2011

Αποδεκτή απάντηση

εισαι 14 χρονων! εχεις φαει ηδη δυο χρονια απο τη ζωη σου και δυο χιλοπιτες ασχολουμενος αποκλειστικα με αυτη την κοπελα. τι αλλο χρειαζεται να συμβει για να καταλαβεις πως πρεπει να προχωρησεις παρακατω; πως δεν αξιζει να φθειρεσαι για καποια η οποια οπως φαινεται δεν σε γουσταρει. η κοπελα και τις δυο φορες ηταν ξεκαθαρη μαζι σου. για δικους της λογους δεν μπορει να σε δει κατι περισσοτερο απο φιλικα. γουστα ειναι αυτα. πως να το κανουμε τωρα; και ειναι και απολυτα λογικο να κανει σχεση με καποιον αλλο. δεν θα κοιταξει αν ειναι καλος ή κακος μαθητης, αν θεωρείται όμορφος ή ασχημος αλλα πράγματα που έχει μόνο η ίδια στο μυαλό της. και εγω έχω βρεθεί σε ανάλογη θέση. να γουστάρω κάποια πολύ, να με φτύνει και να την βλέπω μετά απο λίγο καιρό με κάποιον αλλον και να αναρωτιέμαι τι μπορει να του βρηκε.
εισαι σε μια υπέροχη φάση της ζωης σου. στα επόμενα χρόνια θα είναι χρήσιμο και σημαντικό για σενα να αποκτήσεις εμπειρίες με κοπέλες. να μάθεις, πως να τις προσεγγίζεις, πως να τους φέρεσαι, πως να τις ικανοποιεις. μένοντας κολλημένος μαζί της θα στερείς τον εαυτό σου απο όλα αυτα και είναι κρίμα γιατι μπορεί να φτάσεις σε μια ηλικία μετά τα 18, 20 σου που τότε θα θες να κάνεις μια σοβαρή σχέση, θα έχει καλές προοπτικές, θα υπάρχει το κατάλληλο άτομο αλλα δεν θα ξέρεις πως να φερθείς και θα πέσεις σε λάθη ανωριμότητας.
επιπλέον δειχνοντας κολλημένος μαζί της χάνεις και τις οποιες πιθανότητες μπορεί να έχεις για να κανει κατι μαζι σου η συγκεκριμένη κοπέλα. σε έχει δεδομένο, ξερει πως κάνετε δεν κανετε σχεση εσυ αυτήν σκεφτεσαι. σιγουρα της αρεσει που της δινεις σημασια και την ανεβαζεις με ολα αυτα αλλα δεν εχει κατι αλλο να περιμενει απο σενα. ξερω πως φιλικα σου ειναι δυσκολο να την δεις αλλα και κατι περισσοτερο αυτη την στιγμη δεν μπορεις να το εχεις. αν σου ειναι ψυχοφθόρω κράτα μια απόσταση και προσπαθησε να κοιτάξει γύρω σου. σιγουρα θα υπαρχει κάποια αλλη κοπελα να σου τραβήξει την προσοχή και ακόμη καλύτερα κάποια που ενδιαφερεται για σενα.
σου ευχομαι να μην φτασει καποια μερα μετα απο χρονια που να σκεφτεσαι το παρελθον σου και να λες: "τι βλακειες εκανα στα 14 μου που ήμουν κολλημενος τοσο καιρο με την ...."
δεν χρειαζεται να παραμελήσεις τα μαθήματα σου ουτε τον αθλητισμό. εγω πιστεύω πως σε βοηθουν ωστε να ξεχνιέσαι και να ξεσπας καπου. για την αθλητική σου κατάσταση μην σε παίρνει από κατω. ολοι οι αθλητες περνουν περιοδους καμψης. μπορει να μην φταιει και μονο η ψυχολογική σου κατάσταση. μην απογοητευεσαι! κάνε περισσοτερη προπόνηση, βελτίωσε τις αδυναμίες στο παιχνιδι σου και θα γίνεις καλυτερος.
παράλληλα με τα μαθηματα και το ποδοσφαιρο μην παραμελεις και τον εαυτο σου. προσεχε το σωμα σου, την εμφανιση σου -χωρις υπερβολες και πραγματα που δεν σου ταιριαζουν- ωστε να νιωθεις καλά με αυτο που είσαι. αν τα έχεις καλα με τον εαυτο σου και βγάζεις αυτοπεποιθηση σε ότι κανεις θα εχεις και καλυτερα αποτελεσματα. αν πλησιαζεις μια κοπελα και σκεφτεσαι την χιλοπιτα που μπορει να φας είναι βεβαιο πως θα την αντικρίσεις. το ιδιο και στο ποδοσφαιρο. αν μπαινεις στο γηπεδο και απο πριν σκεφτεσαι πως δεν παιζεις καλα το τελευταιο διαστημα είτε απο το αγχος σου να αποδειξεις πραγματα είτε απο κακη ψυχολογια δεν θα τα πας και καλα.
πριν κανεις το οτιδηποτε να λες στον εαυτο σου πως μπορεις να τα καταφερεις! να πιστευεις σε εσενα και ολα θα πανε καλα. τουλαχιστον σιγουρα καλυτερα απο οτι αν ησουν loser. και οι αποτυχιες μην σε απογοητευουν. αν δεν αποτυχεις δεν προκειται ποτε και να πετύχεις!

σου βαζω παρακατω 7 απλους κανόνες τους οποιους εβαλα εγω στην ζωη μου και οσο τους υιοθετω νιωθω και καλυτερα!
     Καλή διάθεση- Θετική στάση απέναντι ακόμη και στα προβλήματα.
     Υπευθυνότητα! Μπορώ να επηρεάσω κάποια πράγματα. Αυτά ελέγχω και βελτιώνω. Ότι είναι στο χέρι μου!
     Ξεκάθαρος στόχος του τι θέλω να κάνω.
     Κίνητρα. Γιατί θέλω να πετύχω αυτούς τους στόχους. Δέσμευση στον εαυτό μου πως αυτό που θέλω θα το κάνω.
     Πως θα τα πετύχω όλα αυτά; Ποιο είναι το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνω;
     Υπομονή και επιμονή! Μέσα από την αποτυχία έρχεται η επιτυχία! Σημασία δεν έχει πόσες φορές θα αποτύχεις αλλά πόσες φορές θα συνεχίσεις μετά την αποτυχία! Η μόνη αποτυχία είναι πως σταματάς να προσπαθείς! Ζεις το τώρα. Περιμένεις τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Δουλεύω τώρα για να είναι καλύτερη η ζωή μετά.
     Ενθουσιασμός. Ενέργεια.

καλή επιτυχία σε ότι και αν κάνεις! ελπίζω να μην σε κουρασα με τοσα λόγια.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #112059 από 17χρονος στις 02 Νοεμβρίου 2012, 10:28μμ

17χρονος

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 16/10/2012
Ρε aswte εισαι πολυ ΓΑΜΑΤΟΣ !!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #112064 από άσχετος στις 03 Νοεμβρίου 2012, 7:38πμ

άσχετος

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 27/2/2012
Σας ευχαριστώ!Aswtos τώρα είναι πιο ξεκάθαρα,θα προσπαθήσω μάλλον θα τα καταφέρω να την ξεχάσω,είναι σωστά αυτά που γράφεις.Σε ευχαριστώ και πάλι!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #112102 από paranoikos στις 03 Νοεμβρίου 2012, 8:11μμ

paranoikos

Εικονίδιο
μέλος από: 6/8/2012
φιλε το ειχα παθει ΑΚΡΙΒΩς το ιδιο στην ιδια υλικια... την κινηγαγα 2 χρονια (1,2) γυμνασιου... τα εφτιαξα με μια αλλη και τωρα με την αλλη περναμε τελεια... βλεπει αυτη που μ αρεσε ποσο καλα της φερομαι και τρ με κυνηγαει... και εγω την φτηνω για να μαθει τι εστι βερυκοκο
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login