Τι να κάνω???
Μήνυμα #111865 από eleka στις 29 Οκτωβρίου 2012, 4:56μμ
μέλος από: 29/10/2012 μηνύματα: 29 0 |
Γεια σας... Είναι η πρώτη φορά που γράφω κάτι αλλά θέλω πραγματικά πολύ την βοήθειά σας..Ειδικά αν είστε αγόρια..Είναι ένα παιδί στο τμήμα μου το οποίο μου αρέσει...Με κοιτάει αρκετές φορές μπορώ να πω και μέσα στην τάξη κ στο διάλειμμα αλλά και έξω από το σχολείο..Όμως σχεδόν ποτέ δεν με χαιρετάει...Και ενώ είναι έτσι, υπάρχουν φορές που γυρνάμε μαζί από το σχολείο και μιλάμε στον δρόμο..Μόνο όμως όταν δεν είναι οι φίλοι του κοντά...Μια φορά μάλιστα γυρνούσαμε κ ήταν δίπλα η αδερφή του και μας γνώρισε και της είπε μάλιστα να παίρνει το καλό παράδειγμα από μένα επειδή είμαι πολύ καλή μαθήτρια...Όμως τελευταία έχει αλλάξει πάλι προς το αντίθετο...Αν δεν του μιλήσω εγώ δεν μου μιλάει και άλλα τέτοια...Επειδή είμαστε στο ίδιο τμήμα και θα τον τρώω στην μάπα για αρκετά χρόνια ακόμα δεν θέλω να κάνω εγώ την πρώτη κίνηση και αν δεν με θέλει μετά να με αποφεύγει και τέτοια...Αλλά και εκείνος δεν κάνει τίποτα άλλο απ'το να με κοιτάει (που αυτό το έχουν πάρει χαμπάρι όλες οι φίλες μου..Μια μέρα μάλιστα καθόμουν με μια φίλη μου και εκείνος ήταν απέναντι αλλά ήταν κάποιος άλλος μπροστά και δεν μπορούσα να τον 'δώ και άλλαξε κανα δυό φορές θέση και με κοιτούσε πάλι..)Τι λέτε???Του αρέσω???Τι να κάνω??? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
2
Μήνυμα #111877 από Athens23 στις 29 Οκτωβρίου 2012, 8:21μμ
μέλος από: 14/10/2012 μηνύματα: 7 0 |
Αποδεκτή απάντησηΑρχικά καλησπέρα. Είμαι αγόρι.Είμαστε σε παρόμοια φάση και οι 2, απλός εγώ δεν έχω μιλήσει ποτέ με εκείνη (2 χρόνια τώρα που είμαστε στην ίδια τάξη) Και ο λόγος; όταν την βλέπω κομπλάρω και δεν ξέρω πως να την πιάσω την συζήτηση. Εγώ περιμένω να μου μιλήσει αυτή πρώτη (βλακία μου.) Θα σου πρότεινα να πας να του μιλήσεις εσύ ξέρω γω και να του πεις να βγείτε μια βόλτα. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #111878 από άσχετος στις 29 Οκτωβρίου 2012, 8:28μμ
μέλος από: 27/2/2012 μηνύματα: 427 0 |
Για να σε κοιτάει μάλλον ενδιαφέρεται:).Ο συγκεκριμένος είναι ντροπαλός και φοβάται να κάνει την 1η κίνηση.Έτσι θα πρέπει εσύ να του δείξεις πως τον θέλεις..Π.χ. αν σε κοιτάξει στο μάθημα και δεις ότι σε κοιτάει μην παίρνεις το βλέμμα σου από πάνω του.Ένα άλλο είναι ότι πρέπει να υπάρχει μια οικειότητα μεταξύ σας,να μιλάτε σαν φίλοι(πρώτα) και να αρχίζετε να εμπιστεύεστε ο ένας τον άλλον.Έτσι με το πέρασμα του χρόνου θα δεις ότι θα του φύγει η ντροπή...Και θα μπορέσει να σου μιλήσει...Σου προτείνω να μην πάρεις γρήγορα αποφάσεις...Από εσένα εξαρτάται ή τον βοηθάς και τον κερδίζεις ή κάνεις την ανήξερη και τον χάνεις. Όλα αυτά στα λέω επειδή και εγώ πριν 1 μήνα ήμουν σε αυτή την περίπτωση... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #111887 από eleka στις 29 Οκτωβρίου 2012, 10:24μμ
μέλος από: 29/10/2012 μηνύματα: 29 0 |
Ευχαριστώ πολύ...θα δώ τι μπορώ να κάνω μαζί του...Εχω μπερδευτεί εντελώς..Όσους γνωστούς ρωτάω αλλα μου λέει ο ένας και άλλα ο άλλος...Θα δώ για λίγο ακόμα πως θα είναι και θα δω τι θα κανω μετα...Αν πάντως γίνει κατι θα σασ ενημερλωσω! ¨) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #111919 από paranoikos στις 30 Οκτωβρίου 2012, 7:01μμ
μέλος από: 6/8/2012 μηνύματα: 206 0 |
λοιπον... ΄η σε γουσταρει ή σε θεωρει τον πιο γελοιο ανθρωπο στον κοσμο... πιστευω οτι ειναι το πρωτο... οταν σε κοιταει χαμογελασε του λιγο... οχι μεχρι τα αυτια! και αν το κανει και αυτος εισαι σε καλο δρομο... μετα κλειστου το ματι κανενα τετοιο κολπο.. και αν αντριδεασει θετικα... πλησιαζε τον και ακουμπα τον τυχαια... τα αγορια πολλες φορες σε υλικιεσ 12-14 κομπλαρουν με αυτες που τους αρεσουν και μπορουν μονο να τις κοιτανε... το μονο που εχεις να ακνεις ειναι να τον ξεκοπλαρεις... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |