Μήνυμα στις 13/1/2013 στις 23:36 @Θ. Κλημεντίνη
Σε έχασα κωνσταντίνε...Τι εννοείς να είναι καποια άσχημη???Να τον θέλει καποια "άσχημη" εννοεισ?? Σημείωση moderator: Banned και οι δύο διότι από anti-community μας μετατρέψατε στο καφέ της χαράς. Απαγορεύεται αυστηρά κάθε είδος κοινωνικότητας και αλληλεπίδρασης μεταξύ των μελών του ftou.gr, πέρα από την ανταλλαγή απόψεων. Πήγαινε στο θέμα: Έντονος Προβληματισμός
Μήνυμα στις 13/1/2013 στις 23:32 @Θ. Κλημεντίνη
Σοβαρά..πως γίνετε πάντα να συμφωνούμε??Τες πα..Εχει δίκαιο΄΄έίστε ξαδέρφια...Ακόμα κι εσύ να το προσπαθήσεις αυτός θα το καταλάβει αυτό και θα σταματησει..Μην λέμε και υπερβολές...Μπορείς να παντρευτείς συγγενει τεταρτου βαθμού και πάνω (σ.σ. τρίτα ξαδέρφια) Πήγαινε στο θέμα: δευτερα ξαδερφια
Μήνυμα στις 13/1/2013 στις 23:09 @Θ. Κλημεντίνη
Νομίζω είναι αυτό που λέει ο Κωνσταντίνος απο πάνω (πωπω φίλε έχουμε γράψει και οι δύο σε ποσα θέματα και συμφωνώ πάντα μαζί σου!!)...ίσως γτ κοιτάς πολλά ζευγάρια γύρω σου...Κι εγώ το έχω αυτό (εγω είμαι βέβαια ένα χρόνο μικρότερη)...Είναι ψυχολογικό..Και δεν χρειάζεται να ψάχνεις και πολύ..Κάποια στιγμή θα έρθει απο μόνο του...Συνήθως εκεί που δεν το περιμένεις... Κοίτα να δεις βρε!!Κι εγω πίστευα οτι μονο τα κορίτσια έχουμε τέτοιεσ ανασφάλιες!!! :/ Πήγαινε στο θέμα: Έντονος Προβληματισμός
Μήνυμα στις 13/1/2013 στις 22:58 @Θ. Κλημεντίνη
Οπότε φίλε Κωνσταντίνε αυτό πρέπει να ξεκαθαρίσεις πρώτα..Μέσα σου..Τί πραγματικά θές εσύ,,,Το να τα φτιάξεις με την κοπέλα και μετά όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω δεν νομίζω οτι είναι και η καλύτερη λύση γιατί κατα πάσα πιθανότητα θα την πληγώσεις μετα αν δεν νίσεις οτι την θές πραγματικά...Καλύτερα να της το ξεκόψεις τώρα και να πληγωθεί λίγο τώρα, παρά να τις δώσεις ψευτικες ελπίδες και να την πληγώσεις πολύ μετα... Αυτά απο μένα... Ελπίζω να βοήθησα... :) Πήγαινε στο θέμα: Πριν 3 χρονια
Μήνυμα στις 13/1/2013 στις 22:49 @Θ. Κλημεντίνη
Άσχετε, στις πράξεις εντάσοται τα πάντα εννοω όμως, κυρίως..οτι δεν θέλω π.χ. να μου πει "σ'αγαπώ" αλλα να μου το δείξει με τον τρόπο του...Ή "θα μείνω εδώ"...να μείνει χωρίς να το λέει συνέχεια...Εγώ πιστεύω οτι αυτός είναι πραγματικός άντρας που ενδιαφέρεται για σενα...Να μην σου λέει τι κάνει..απλώς να το κάνει
Πήγαινε στο θέμα: Πως συμπεριφέρεστε όταν θέλετε κάποιον/α;
Μήνυμα στις 10/1/2013 στις 23:59 @Θ. Κλημεντίνη
Λοιπόν.. 1)Προσπαθ.ω να του το δείξω χωρίς ομως να του το πω κατάμουτρα..(τον αφήνω ν νομιζει οτι μόνος του το κατάλαβε) 2)Ναι αλλα οχι σε υπερβολικό επίπεδο...Μετά γινεσσαι κουραστηκη/ος και βαρετή/ος 3)Καποιες φορές ναι αλλα συνήθως περιμένω απο τον άλλον πρώτη κίνηση..Αν όμως μ'αρεσει τοσο και δεν το εχει καταλάβει ναι..κανω εγώ κινηση 4)Ναι (αλλα μπορει και να σκεφτόμουν οτι το έκανε επίτηδες για να ζηλέψω..το έχω κάνει γι'αυτό το λέω..δεν είναι όλα οπως φαίνονται παντα) 5)Παίζει ρόλο και η εμφάνιση αλλα όχι κύριο...Προτιμώ καλό χαρακτήρα...Οπως είπε και ο φίλος Κωνσταντίνος απο πάνω αν δεν μ'αρέσει ο χαρακτήρας δεν προσέχω ομορφιά (ξεφύγετε επιτέλους απο την αντίληψη οτι όλες μας θέλουμε κωλόπαιδο και κούκλο) 6)Εξαρτάται τα λόγια...εμένα δεν μ αρέσουν τα λόγια αλλα οι πράξεις...Δεν θα μπορούσα ν συμφωνησω παραπάνω με τον φίλο μου απο πανω γτ το σ'αγαπώ δεν πρέπει ν λεγεται έτσι επιπόλαια..Πρέπει να το εννοείς.. 7)Δεν μπορω να απαντήσω...χαχααχχα...ελίζω να σε κάλυψα.. Πήγαινε στο θέμα: Πως συμπεριφέρεστε όταν θέλετε κάποιον/α;
Μήνυμα στις 16/12/2012 στις 21:36 @Θ. Κλημεντίνη
Δεν μπορείς να τα έχεις όλα...Κάποιος θα πληγωθεί..Αυτό είναι σίγουρο...Σε καμία περίπτωση πάντως μην υιοθετήσεις το σκεπτικο να δεις τι θα γινει πρώτα με την άλλη για να μην μείνεις μπακούρι..Ολα στο πρόγραμμα είναι..Παντως αποφάσισε πριν κάνεις το οτιδήποτε και μην τα συνδιάσεις...Εχεις να κάνεις με δυο ανθρώπους με συναισθήματα και οχι με δυο κούκλες...
Πήγαινε στο θέμα: ερωτευμενος με...δυο
Μήνυμα στις 16/12/2012 στις 21:30 @Θ. Κλημεντίνη
σκέψου πρώτα την κοπέλα σου...Και αν αξίζει για ενα κορίτσι που τίποτα δεν είναι σίγουρο και που (προφανώς!) δεν είναι σταθερό σε μια γνώμη να χάσεις την κοπέλα σου...Κι όσο για το κάθε πότε βρίσκεστε δεν έχει σημασία για το αν θα κάνεις κατι με την άλλη ή οχι...
Πήγαινε στο θέμα: ειναι τρελη... η παραλιγο κοπελα μου
Μήνυμα στις 16/12/2012 στις 21:25 @Κλάψιμο
Αποδεκτή απάντηση:Στο άκυρο όχι θα σ έλεγα γιατι δεν ξέρεις πώς θα το πάρει...Πλησίασε την κι άλλο πρώτα..Ενδιαφέρσου γι'αυτήν και μάθε περισσότερα για την ίδια..Ρώτα κάποιον φίλο της (που ξέρεις οτι θα της το πει οτι τον/την ρώτησες) για να μάθεις κι άλλα...Γενικά πλησιασέ την..Πες της μια μέρα να γυρίσετε μαζι απο το φροντηστήριο, μόνοι σας και κάνε την κίνηση σου...σου μιλάω ως κόριτσι σχετικά με τον άλλον...Λες οτι σε εσενα κολλαει πιο πολυ...Αρα μπορει οντως να της αρεσετε και οι δυο και εχει αρχισει να αποφασιζει ποιος την ενδιαφερει ...Γνώμη μου?Κανε την κίνηση σου...Πήγαινε στο θέμα: Ερωτευμένος-δεν ξέρω τι να κάνω
Μήνυμα στις 16/12/2012 στις 21:15 @Θ. Κλημεντίνη
Ευχαριστώ παιδιά...Ήρθε εκείνος τελικά και χορέψαμε και λίγο και μιλούσαμε για αρκετή ώρα (αφού οι φίλες μου γελούσαν που μιλούσε μονο σ μενα) αλλα μετά έπρεπε να φύγει και δεν εγινε τιποτα αλλο....
Πήγαινε στο θέμα: Πάρτυ.Να κάνω κίνηση?βοήθειααα |