Μήνυμα στις 31/10/2012 στις 22:52 @Διασκέδαση
Χμμμ... χιπ χοπ και έτσι. εγώ φίλε μου ακούω γύρο στα 7-8 χρόνια χιπ χοπ, ασχολούμαι με μουσική σύνθεση και ηχογραφήσεις και η γνώμη μου πάνω στο κομμάτι είναι: 1: βελτίωσε τους στίχους σου, θες παααάρα πολύ δουλειά 2: ηχογράφησε σε ένα studio και μετά κυκλοφόρησε την δουλειά σου προς τα έξω 3: Σαν σύνολο ήταν ηχορύπανση, ήταν σε φάση κυριακή πρωί δεν έχω τι να κάνω.. ας ανοίξω το pc να κάνω πως ηχογραφώ. Πήγαινε στο θέμα: Τραγουδι
Μήνυμα στις 31/10/2012 στις 22:41 @Διασκέδαση
Όσοι ακούτε hiphop θα σας έλεγα να ακούσετε αυτό... φρέσκο κομμάτι, σήμερα κυκλοφόρησε ΚΟΚΚΙΝΟ - XPLICIT Πήγαινε στο θέμα: Hip Hop Κομμάτι
Μήνυμα στις 29/10/2012 στις 20:42 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπέρα. Αρχικά να πω πως κάνω δύσκολα φίλους, δεν ξέρω όμως αν αυτό είναι το πρόβλημα.. στην τάξη μιλάω με 3-4 αγόρια μόνο, όχι πως δεν θέλω να μιλάω και με τους υπόλοιπους, αλλά δεν έχουν προσπαθήσει να με προσεγγίσουν :/ η έστω να πουν ένα καλημέρα. Θα σας πω και ένα παράδειγμα, σήμερα είχαμε την 3η ώρα κενό και ήταν όλοι μαζεμένη στην τάξη ενώ εγώ ήμουν στο προαύλιο και μίλαγα με κάτι παιδιά.. μετά πάω πάνω στην τάξη και άρχισαν σιγά σιγά να κατεβαίνουν όλοι κάτω και έμεινα εγώ με άλλους 2 μέσα... ξέρω γω, γενικά όπου είναι μαζεμένοι και πάω εγώ αρχίζουν και διαλύονται. Αυτό συμβαίνει μόνο με τους συμμαθητές μου. Στο προαύλιο π.χ μιλάω με πολλά άτομα από άλλα τμήματα επειδή βρισκόμαστε και εκτός σχολειού. Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα με συμμαθητές
Μήνυμα στις 29/10/2012 στις 20:21 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Αρχικά καλησπέρα. Είμαι αγόρι.Είμαστε σε παρόμοια φάση και οι 2, απλός εγώ δεν έχω μιλήσει ποτέ με εκείνη (2 χρόνια τώρα που είμαστε στην ίδια τάξη) Και ο λόγος; όταν την βλέπω κομπλάρω και δεν ξέρω πως να την πιάσω την συζήτηση. Εγώ περιμένω να μου μιλήσει αυτή πρώτη (βλακία μου.) Θα σου πρότεινα να πας να του μιλήσεις εσύ ξέρω γω και να του πεις να βγείτε μια βόλτα. Πήγαινε στο θέμα: Τι να κάνω???
Μήνυμα στις 16/10/2012 στις 15:09 @Sex
Καλησπέρα. Πέρυσι ήρθαν 2 καινούριες στην τάξη μου αλλά δεν έχουμε μιλήσει σχεδόν ποτέ από τότε Είναι μια χαρά κορίτσια και στην μια πιστεύω πως αρέσω επειδή με κοιτάει συνέχεια και πέρυσι ότι και αν έλεγα στην τάξη συμφωνούσε μαζί μου. Το πρόβλημα είναι όμως ότι μου αρέσουν και οι 2 αλλά αυτή που με κοιτάει συνέχεια μου αρέσει λίγο πιο πολύ και δεν ξέρω τι να κάνω. Σκέφτομαι να αρχίσω να κάνω παρέα μαζί τους αλλά κομπλάρω επειδή μου αρέσουν + ότι είμαι low profil. Είναι δύσκολο πραγματικά. Α... και αυτή που ανέφερα πως με κοιτάει συνέχεια όταν την βλέπω να μιλάει και να γελάει με άλλους στην τάξη πέφτω ψυχολογικά αλλά όταν την βλέπω στεναχωρημένη θέλω να την αγκαλιάσω και να την κάνω να νιώσει καλύτερα. Πήγαινε στο θέμα: Θέμα με κοπέλα
Μήνυμα στις 14/10/2012 στις 18:53 @Διάφορα
Ευχαριστώ, αλλά είμαι αγόρι. Πήγαινε στο θέμα: Εύρεση εργασίας
Μήνυμα στις 14/10/2012 στις 17:40 @Διάφορα
Αρχικά καλησπέρα στο forum. Είμαι 17, και για να αναπληρώσω τον χαμένο μου χρόνο και κάποιες ανάγκες αναζητώ δουλειά. Που θα μπορούσα να βρω λοιπόν εύκολα μια δουλειά κατάλληλη για την ηλικία μου? Πήγαινε στο θέμα: Εύρεση εργασίας |