Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Γάμος: Ο σκουπιδοτενεκές του έρωτα.
Πέμπτη, 17 Απριλίου

Ερωτευμενος

Σελ. 1
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #110529 από Troller στις 29 Σεπτεμβρίου 2012, 3:42μμ

Troller

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 16/9/2012
Θα σας εξηγησω την κατασταση...ηθελα μια κοπελα και μια φιλη με βοηθουσε για να ζηλεψει και στο τελος καταντισσα να θελω και την φιλη.Αυτη η φιλη μου λοιπον με ηθελε οπως και εγω αλλα εγω ημουν και ειμαι μπερδεμενος ποια απο της δυο θελω.Εχθες λοιπον ειμασταν σε ενα μαγαζι και καθομουν εγω με την φιλη μου και ηταν και η αλλη κοπελα που γουσταρα πιο περα...κατευθειαν καταλαβα οτι ζηλεψε και εγω εκανα κατι με την φιλη μου,εκει πεθανε και ειδικα οταν πηγαμε βολτα η παρεα μ μ ειπε οτι ολη την ωρα μας κοιταζε απο το παραθυρο ενω φευγαμε...απο την μια λεω ετσι κοριτσακι μ να ξερες τι θα μπορουσες να εχεις αλλα το εχασες και απο την αλλη μου αρεσει πολυ,αλλα μου αρεσει και αυτη π ειμαι τωρα μαζι...ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #110531 από άσχετος στις 29 Σεπτεμβρίου 2012, 3:51μμ

άσχετος

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 27/2/2012
Καλύτερα να πας με αυτήν που έκανες την φάση ή οτιδήποτε για να ζηλέψει η άλλη.Αφού σε γουστάρει και λες πως σου αρέσει.Είναι καλύτερο να πας με την φίλη σου.Η άλλη θα είναι χάσιμο χρόνου.Το είχα πάθει και εγώ...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #110533 από Troller στις 29 Σεπτεμβρίου 2012, 3:58μμ

Troller

Εικονίδιο
banned
ναι ισως εχεις δικιο...γτ περναω πολυ ωραια μαζι της και πολυ ρομαντικα αυτες τις 2 μερες...εχω ενα ακομα προβλημα οποτε την βλεπει αφριζει και την ζηλευει...της εχω πει 100 φορες οτι ειναι μοναδικη για μενα αλλα δεν βαζει μυαλο...καμια προταση?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #110542 από άσχετος στις 29 Σεπτεμβρίου 2012, 5:10μμ

άσχετος

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 27/2/2012
Εξήγησε της και έτσι ξαφνικά δώσε της ένα γλωσσόφιλο!!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #110569 από Troller στις 30 Σεπτεμβρίου 2012, 11:32πμ

Troller

Εικονίδιο
banned
Έγραψε:(Showman@29 Σεπτεμβρίου 2012)
Εξήγησε της και έτσι ξαφνικά δώσε της ένα γλωσσόφιλο!!!!

αυτο εκανα και το βραδυ ημουν με 2-3 φιλαρακια σε ενα μαγαζι και ερχεται ξαφνικα η αλλη...και με ρωταει η κοπελα μ ποιοι καθονται στα διπλανα τραπεζια και της λεω...και οταν φτανω στο ονομα της αλλης λεω ματακια μ μην ανησυχεις δεν θα σε πληγωσω...και μ λεει σου εχω εμπιστοσυνη και πεφτει να κοιμηθει...μετα απο μια ωρα μου στελνει τους στιχους απο το τραγουδι μας ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ...αυτο σημαινει οτι ακομα την ζηλευει?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #110570 από panagiotiC στις 30 Σεπτεμβρίου 2012, 11:52πμ

panagiotiC

Εικονίδιο
μέλος από: 11/5/2010
Εγώ πάντως θα συνέχιζα με την φίλη μου,κάτσε και σκέψου,η άλλη αν δεν έκανες κάτι για να την κάνεις να ζηλέψει θα έδειχνε ενδιαφέρον αλλιώς;Μήπως όλο αυτό το κάνει γιατί πληγώθηκε ο εγωισμός της;Άσε που αν αφήσεις την φίλη σου και πας στην άλλη υπάρχει περίπτωση να μην σε δεχτεί μόνο και μόνο από αντίδραση.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #110572 από Troller στις 30 Σεπτεμβρίου 2012, 12:08μμ

Troller

Εικονίδιο
banned
Έγραψε:(panagiotiC@30 Σεπτεμβρίου 2012)
Εγώ πάντως θα συνέχιζα με την φίλη μου,κάτσε και σκέψου,η άλλη αν δεν έκανες κάτι για να την κάνεις να ζηλέψει θα έδειχνε ενδιαφέρον αλλιώς;Μήπως όλο αυτό το κάνει γιατί πληγώθηκε ο εγωισμός της;Άσε που αν αφήσεις την φίλη σου και πας στην άλλη υπάρχει περίπτωση να μην σε δεχτεί μόνο και μόνο από αντίδραση.

μαγκα μου ναι το ξεκαθαρισαμε αυτο με την φιλη μ θα μεινω...το θεμα ειναι πως θα την κανω να σταματησει να ζηλευει την αλλη
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #110573 από whatever στις 30 Σεπτεμβρίου 2012, 12:19μμ

whatever

Εικονίδιο
μέλος από: 15/8/2012
λοιπόν, πρώτον η άλλη είναι τελειωμένη υπόθεση μην ασχολείσαι καν μαζί της, τι δηλαδή τώρα που σε είδε με την φίλη σου θυμήθηκε ότι υπάρχεις??? είναι θέμα εγωισμού... όσο για την φίλη σου λογικό είναι να ζηλεύει, γιατί εδώ που τα λέμε ξεκινήσατε κάπως ανορθόδοξα, και ίσως να πιστεύει ότι ακόμα τη χρησιμοποιείς για να ζηλέψει η άλλη... το μόνο που μπορώ να σου πω είναι να της ξεκαθαρίσεις ότι τώρα υπάρχει μόνο αυτή για σένα, να μην ξανασχοληθείς με την άλλη, να μη την αναφέρεις καν και να μην έχεις καμιά επαφή μαζί της, δέιξε στην κοπέλα σου ότι ενδιαφέρεσαι μόνο για αυτήν, προσπάθησε να κερδίσεις την εμπιστοσύνη της, να είσαι γλυκός και τρυφερός μαζί της, να της δείξει ότι μπορεί να σε εμπιστεύεται και ότι δεν χρειάζεται να ανησυχεί....
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #110574 από Troller στις 30 Σεπτεμβρίου 2012, 12:22μμ

Troller

Εικονίδιο
banned
Έγραψε:(whatever@30 Σεπτεμβρίου 2012)
λοιπόν, πρώτον η άλλη είναι τελειωμένη υπόθεση μην ασχολείσαι καν μαζί της, τι δηλαδή τώρα που σε είδε με την φίλη σου θυμήθηκε ότι υπάρχεις??? είναι θέμα εγωισμού... όσο για την φίλη σου λογικό είναι να ζηλεύει, γιατί εδώ που τα λέμε ξεκινήσατε κάπως ανορθόδοξα, και ίσως να πιστεύει ότι ακόμα τη χρησιμοποιείς για να ζηλέψει η άλλη... το μόνο που μπορώ να σου πω είναι να της ξεκαθαρίσεις ότι τώρα υπάρχει μόνο αυτή για σένα, να μην ξανασχοληθείς με την άλλη, να μη την αναφέρεις καν και να μην έχεις καμιά επαφή μαζί της, δέιξε στην κοπέλα σου ότι ενδιαφέρεσαι μόνο για αυτήν, προσπάθησε να κερδίσεις την εμπιστοσύνη της, να είσαι γλυκός και τρυφερός μαζί της, να της δείξει ότι μπορεί να σε εμπιστεύεται και ότι δεν χρειάζεται να ανησυχεί....

το γλυκος και τρυφερος το εξαντλω καθε μερα...δεν μπορεις να φανταστεις...και η ιδια με ρωταει αν υπαρχω σαν αντρας.Τελος παντων,αυτη την αναφερει συνεχεια η οποτε ακουει το ονομα της (απο τα πιο συνηθισμενα στην ελλαδα) ξινιζει τα μουτρα...της το ειπα 100 φορες πως ειναι μοναδικη για μενα και δεν χρειαζεται να ζηλευει και η απαντηση της ηταν οτι δεν ζηλευει απλα σπαζετε οταν την βλεπει
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #110575 από panagiotiC στις 30 Σεπτεμβρίου 2012, 12:25μμ

panagiotiC

Εικονίδιο
μέλος από: 11/5/2010
Αυτό θα γίνει με τον καιρό,μην περιμένεις να σταματήσει να ζηλεύει έτσι ξαφνικά.Εσύ αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να της συμπεριφέρεσαι καλά,ότι για εσένα υπάρχει μόνο εκείνη και καμιά άλλη,να είσαι τρυφερός μαζί της,εκδηλωτικός και προπάντων να μην συχνάζετε στα μέρη που είναι και η άλλη.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login