κανενα συμπερασμα απο αυτη τ συμπεριφορα?
Σελ. 1
Μήνυμα #110141 από Mandragoriana στις 23 Σεπτεμβρίου 2012, 5:57μμ
μέλος από: 29/8/2012 μηνύματα: 131 0 |
Πως γινετε ενα 20χρονο πολυ εμφανισιμο αγορι να γραφει την κοπελα του,επειδη δυο μηνες δεν βλεπονταν να θελει να ξαναμοιραστουν οσα μοιραζονταν κ να την μαθει ακομα καλυτερα,σε καμια περιπτωση να μην του περναει απτο μυαλο να χωρισουν.Και εκει που λεει πως θα κανει τα παντα για να ξανασμιξουν να μην μπορει σχεδον ποτε να βγουν,να της στελνει 2-3 μυνηματα το βραδυ και να μην βγαινουν ουτε για να προχωρξσουν,ουτε για να γιορτασουν τα γεννεθλια της αλλα κατα τα αλλα ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ Ννα μην θελει να χωρισουν????????Εγω δεν καταλαβαινω!!!!εσεις τι λετε???(α!ειναι καμενο στο πσ αλλα του την πεφτουν πολλες κ;ι ειναι πολυ ομορφος...) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #110145 από destiny19 στις 23 Σεπτεμβρίου 2012, 7:16μμ
μέλος από: 18/1/2012 μηνύματα: 28 0 |
πως γινεται? γινετεαι! περιπου στην ιδια φαση ειχα βρεθει κι εγω. εμενα δεν ηταν δυο μηνες αυτη η κατασταση αλλα ενας χρονος. τι εκανα?? τον σουταρα και τελειωσε η υποθεση...! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #110149 από Mandragoriana στις 23 Σεπτεμβρίου 2012, 7:51μμ
5-7μηνες γινετε αυτο...αν και αρχικα πεθαιναμε στην πολυλογια...τωρα οκ το ξερω πως με την καθημερινοτητα θα ερθουμε πιο κοντα αλλα ειλικρινα....γιατι το κανει?δν με γουσταρει πια?αλλο που τον αναβω τρελα και χτυπιετε ποσο με υελει.Εχει και αλλη?Περναμε φαση???Τι????εσενα γιατι το εκανε?Αγορια πειτε μου γιατι μπορει να ρο κανει?? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #110150 από destiny19 στις 23 Σεπτεμβρίου 2012, 8:01μμ
εμενα το εκανε απο μαλακινση εγκεφαλου. κι εμεις στην αρχη μιλουσαμε συνεχεια. μετα του προτεινα να βρεθουμε κι ολο δε μπορουσε. βρισκομασταν μια φορα το μηνα και αν! οοοταν ομως με εχασε τοτε ηταν που τρελαθηκε. ειδικα οταν εμαθε οτι βρηκα αλλον. τοτε αρχισε να μου λεει επρεπε ωα σε χασω για να καταλαβω αυτα που νιωθω για σενα και αλλα τετοια. η απαντηση μου?? τωρα ειμαι με αλλον δε μπορω να κανω κατι. η μαλακια των αντρων ειναι ετσι! οταν σε εχουν δεδομενη δε δινουν σημασια. οοοταν σε χασουν τοτε μονο παρακαλανε. ελα ομως που οσο και να παρακαλανε καποτε θα ερθει η στιγμη που θα ειναι πια αργα! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #110152 από Mandragoriana στις 23 Σεπτεμβρίου 2012, 8:11μμ
Ναι ρε..αλλα εμενα μου τα λεει πως τα νιωθει ολα αυτα και μαλακιες και δεν του περναει απτο μυαλο να χωρισουμε και του ειπα αν δεν αλλαξουν αυτα τελος και δεν αλλαξε τιποτα.Δεν υπαρχει τροπος να το καταλαβει χωρις να χωρισουμε?Δηλαδη αν τον γραψω εντελως?Απτην αλλη ευτερα θα τον βλεπω καθε μερα σχολη και θα ξαναπλησιαστουμε.Αλλα δεν αντεχω αλλο ετσι!Αυτο ουτε φιλια δεν ειναι οχι σχεση!!!!Δεν παιζει να μην με γουσταρει πια?Αλλα μετα χτυπιετε....Αχ...destiny19 αλλη λυση για να ξαναεπανελθει???Αγορια εσεις τι λετε?????????εχω γινει κυκλοθυμηκη,με εχει εξαντλησει αλλα νομιζω πως ειμαι ερωτευμενη και οχι κολημενη τελικα...:( |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #110153 από destiny19 στις 23 Σεπτεμβρίου 2012, 8:30μμ
ξερω γω ρε συ.... ας το μεχρι να δεις τι θα γινει και οταν αρχισει η σχολη? και μετα βλεπεις και κανεις. και να τον γραψεις το πολυ πολυ να σου παραπονεθει για λιγο, να κανει για λιγες μερες οτι σου δινει σημασια και μετα παλι τα ιδια. παντως η γνωμη μου ειναι οτι αν δεις οτι εξακολουθει να το κανει αυτο, χωρισε τον να ηρεμησεις. ειναι ψυχολογικοσ πολεμος ρε συ αυτο... να ξυπνας καθε μερα και να σκεφτεσαι συνεχως, θα μου στειλει σημερα ενα μυνημα? δε θα μου στειλει? θα μου πει να βρεθουμε? δε θα μου πει? θα με γραψει 'η οχι! αχ και μονο ποθ στα λες ανχωνομαι και θυμαμαι κ εγω αυτα που ειχα περασει. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #110162 από Mandragoriana στις 23 Σεπτεμβρίου 2012, 9:27μμ
thnks destiny...κανενα αγορι να μας πει?γιατι και να ντρεποταν να με χωρισει του το φερνω στο πιατο και μου λεει ολο εκει εχεις το μυαλο σου!Και πραγματικα ουτε εχει παρει χαμπαρι τι συμβαινει...αλλα δεν πολυμιλαμε(περναν 2-3 μερες χωρις καμια επαφη),δεν βγαινουμε(παντα δεν βγαιναμε πολυ γιατι δεν λεει δεν εχει μαθει..) και γενικα ολα χυμα...αυτο ειναι σχεση που σε νοιαζει η κοπελα σου?Αλλα γιατι να το συνεχιζει αν εχει και αλλες κατακτησεις?Εγω πιστευω πως του αρεσω πολυ και σιγουρα νιωθει πραγματα απλα λογω καλοκαιριου χαθηκαμε πολυ...και με τη νεα σεζον περιμενει και ο ιδιος να πλησιαστουμε...παιζει αυτο ή απλα δεν γουσταρει ή περναει την ωρα του(αλλα πως αφου δεν βγαινουμε για να ολοκληρωσουμε)?Η τι μπορει αλλο να σημαινει????Παρεπιπτωντως ειμαι και εγω αρκετα εμφανισιμη με βαση τον αριθμο των αγοριων που μου λεει να βγουμε και αρνουμε και σαν χαρακτηρασ και μυαλο ταιριαζω τελεια με αυτον...και ξερω πως τον ελκυω και σωματικα και νοητικα..και σαν ταιρι...αλλα δεν κολανε ολα αυτα!!Μου ζητησε να με μαθει ακομα καλυτερα γιατι απομακρυνθυκαμε στις διακοπες....μηπως απλα αυτο ειναι και το ξαναπαμε παλι?Τι???Πειτε βρε αγορια που ξερετε...!!!!!!!και τι να κανω για να ταρακουνηθει!Γιατι μιλησαμε κ τπτ...μηπως να μπλοφαρω για χωρισμο...?Βασικα γιατι λετε οτι κανει ετσι??? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #110168 από Troller στις 23 Σεπτεμβρίου 2012, 9:56μμ
μέλος από: 16/9/2012 μηνύματα: 194 0 |
το παιδι κοπελια δεν ειναι στα καλα του...εχει εθιστει με τον υπολογιστη οσο δεν παει.Απο την αλλη σε αγαπαει αλλα ο εθισμος δν κοβεται ευκολα... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #110169 από whatever στις 23 Σεπτεμβρίου 2012, 9:56μμ
μέλος από: 15/8/2012 μηνύματα: 89 0 |
εγώ θα σου κάνω μια άλλη ερώτηση, πως γίνεται ενώ σου κάνει όλα όσα ανέφερες και σε ταλαιπωρεί τόσο πολύ να είσαι ακόμα μαζί του???????? δεν ξέρω την ιστορία σας και γενικά τι έχει παιχτεί μεταξύ σας, αλλά νομίζω πρέπει να τον σουτάρεις επειγόντως και να προχωρήσεις...... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #110174 από Mandragoriana στις 23 Σεπτεμβρίου 2012, 10:27μμ
troller...λες οντως να νιωθει κατι?Πως να τον ταρακουνησω?Να μπλοφαρω για χωρισμο?Να βγω με αλλον φιλικα και να τ μαθει?Και βασικα...λες να μην εχει ξεερωσει ή κατι τετοίο?whatever...1.δεν ειχα ποτε σχεση κατα επιλογην και...ακομα και αυτα τα 5 πραγματα που θα κανει σωστα με κανουν να τον ερωτευομαι και δεν ξερω ποσα παραπάνω εχει μια σχεση...2.για μενα...πλην αυτα π κανει τελευταια και το πσ...ειναι τελειος στα παντα...απο εμφανιση μεχρι χαρακτηρα και μυαλο και εχει κατι μαγικο πανω του..3.ηταν παντα υπεροχος πλην του οτι δεν πολυβγαιναμε(3 φορες τον μηνα και τον εβλεπα καθε μερα σχολη) γιατι ποτε δεν συνιθιζε να βγαινει ουτε με φιλους λογω μαθηματων,και τωρα απομακρυνθηκαμε λογω διακοπων και..λογικο ειναι εν μερη αλλα κανει καποια πολυ ασχημα πραγματα...και 4.αν του πω να χωρισουμε παιζει να βουρκωσει,απλα να πει οχι να μην χωρισουμε και σιγουρα θα του ερθει κεραμυδα γιατι δεν εχει καταλαβει ΤΙΠΟΤΑ..και ενω εχω εξαντληθει...δε θελω ακομα να το κανω θα το μετανιωσω...τον λατρευω..και δεν θελω να καταστραφει...ειχε δουλεψει πολυ για να τα διαλυσει ολα. και destiny19 το καινουργιο παιδι που βρηκες...σου δινει κατι παραπανω?δηλαδη σε σχεση με αυτον...και γιατι καθησεσ 1 χρονο μαζι του? και μια ερωτηση για ολους...πιστευτε πως με γυσταρει ακομα?και πως να τον ταρακουνησω?Αν μπλοφαρω για χωρισμο ή αν φτυσω?Πως θα το καταλαβει για να μην χωρισουμε η απλα..πιο μπορει να ειναι το κουμπι του?Συγγνωμη αν σας κουραζω.. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |