Μήνυμα στις 31/10/2012 στις 18:11 @Ftou.gr admin
Admin δεν ξερω αν γινετε αλλα ειναι αναγκη να σβησεις το θεμα μου Γιατι? αλλα και αυτο τωρα.Ευχαριστω πολυ!!
Πήγαινε στο θέμα: Διαγραφη θεματος
Μήνυμα στις 23/10/2012 στις 20:25 @Μηχανήματα
Αποκλειστηκά και μόνο η συνδεση σου.Αν είσαι σίγουρος πάντα οτι έχεις εγκατεστημένο τον κατάλληλο flash player..τοτε μόνο το νετ σου.Ή δεν μεταδίδει εκείνη την ώρα το channel που λογικά οπως λές θα υπήρχε μετάδοση.Ισως είχες πολλά κουτιά ιντερνετ ανοιχτά ή προγράμματα.Η απλα διακοπές στο network σου.Το έχω πάθει και εγώ.
Πήγαινε στο θέμα: live stream
Μήνυμα στις 23/10/2012 στις 20:21 @Μηχανήματα
μεσα στο παιχνίδι θα πάς στις επιλογές γραφικά νομίζω και έχει διαφορες επιλογές δοκιμασε τεςσχετιζετε με την ανάλυση να ξέρεις εκεί ψαξε..
Πήγαινε στο θέμα: ΛΟΛ
Μήνυμα στις 23/10/2012 στις 20:19 @Διάφορα
Ευχαριστώ πολύ μικρή πριγκίπισσα,παιδιά ακούω και άλλες απόψεις!Θέλω να αλλάξω τη ζωη και την καθημαρινότητα μου!Εσείς τι κανετε για να αλλάξετε και για να αισθάνεστε καλύτερα?
Πήγαινε στο θέμα: Ανανέωση
Μήνυμα στις 22/10/2012 στις 00:11 @Διάφορα
Ειμαι 19..οπότε δεν μπορω να κανω κατι τέτοιο αλλα δεν μιλαω μόνο για εμφανιση...ακουω και άλλες ιδέες!:)
Μήνυμα στις 20/10/2012 στις 15:21 @Διάφορα
Για σπιτική κοιτα και εδώ : και εδώ: φαίνονται αρκετά καλές...είναι απο μεξικάνικες version και πές μου λεπτομέρειες για την έτοιμη που έλεγες
Πήγαινε στο θέμα: Τσένταρ Τσιζ
Μήνυμα στις 20/10/2012 στις 15:11 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Φυσικά και γίνετε...Αν μου προσδιορίσεις λίγο τι συσκευασία εχεις παρει και τι ειναι ακριβώς θα σου πώ γιατι υπάρχουν διαφοροι τροποι,ανάλογα με το σκεύος,το υλίκο και την χρηση που θα κάνεις.Α!Και την μορφή που έχει το έοιμο που εχεις.Πήγαινε στο θέμα: Τσένταρ Τσιζ
Μήνυμα στις 20/10/2012 στις 15:06 @Διάφορα
χαχα οκ..Αν και δεν είναι και πολύυυ ευκολο..Anyway,θελω προτάσεις για ανανέωση!:)
Μήνυμα στις 20/10/2012 στις 12:42 @Διάφορα
Είμαι φοιτήτρια και γενικά μαρεσουν πολύ οι αλλαγές και δεν μπορώ να κάθομαι στάσιμη.Ψιλοβγαίνω απο χωρισμό(δεν εχουμε χωρίσει επίσημα) και γενικά θέλω να ανανεωθώ!Ξεκίνησα αθληματα,είμαι όλη μερα σχολή,βγαίνω με φίλους όμως και πάλι κατι λείπει...θέλω να αλλάξω διάφορα!Πχ στην εμφάνιση μου,στο δωμάτιο μου και δεν ξέρω τι άλλο!Ομως μαρέσει πολύ τώρα η εμφάνιση μου και το δωματιο μου,απλά εκεί παντα ξέσπαγα γιατί αυτά βλέπω καθε μερα και μαρεσει να ειναι αλλαγμένα :Ρ...προτείνετε μου πράγματα για να ανανεωθω!!!και να ξεπεράσω και τις ανύσιες σκεψεις...
Μήνυμα στις 20/10/2012 στις 12:36 @Διάφορα
admin sorry αν εβαλα λάθος τα link... πρωτη φορά το επιχείρησα...
Πήγαινε στο θέμα: Λιωμένο τυρί για Νάτσος |