Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μεγάλες στιγμές της αρχαιότητας: Παπακωνσταντίνου να τραγουδάει Ζουγανέλη - Φοβάμαι
Παρασκευή, 11 Απριλίου

Εχει πρόβλημα μαζί μου?

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #109929 από Bmth στις 19 Σεπτεμβρίου 2012, 10:06μμ

Bmth

Εικονίδιο
μέλος από: 5/9/2012
Γεια σας μελοι του φτου :) Λοιπον εχω ενα προβλημα.. Εδω και αρκετο καιρο εγω και η κολλητη μου καναμε παρα πολυ παρεα με ενα αγορι. Στην αρχη ηταν ολα υπεροχα και αυτο το αγορι ελεγε πως με αγαπαει πολυ και γενικα καναμε πολλες πλακες και περνουσαμε τελεια! Σιγα σιγα αρχισα να γουσταρω αυτο το αγορι. Εβαλα την κολλητη μου να τον ψαρεψει να κανουμε κατι κ τετοια. Δεν ηξερε ομως πως τον γουσταρα,νομιζε πως η κολλητη μου του τα ελεγε αυτα για να κανει κατι με καποια για ν ξεπερασει την πρωην του. Στην αρχη αυτος το σκεφτοταν σοβαρα να κανει κατι. Μετα ομως ξαφνικα πηρε μια μερα την κολλητη μου και της ειπε πως δεν θελει να κανουμε κατι κ πως δεν του αρεσω.. Απο τοτε ολα αλλαξαν. ηξερε πως δενν το ηθελα. ΑΑ κ επισης ο κολλητος του με ηθελε πολυ. Μετα απο ολα αυτα ξεκοψαμε καπως κ σταματησε να μου μιλαει καλα. Οποτε βρισκομαστε με κοροιδευει κ με βριζει και ειπε κ στην κολλητη μου πως του την σπαω κ γενικα μιλαει ασχημα για μενα..Τον ρωτησα εγω αν εχει κατι μαζι μου αλλα μ ειπε πως ολα ειναι καλα. Τι πιστευετε οτι εχει? Γιατι τα κανει ολα αυτα?:( Ευχαριστω εκ των προτερων..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #109931 από Bmth στις 19 Σεπτεμβρίου 2012, 10:08μμ

Bmth

Εικονίδιο
* Βασικα ο κολλητος του με ειχε πολυ καιρο κ με θελει ακομα :/
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #109932 από Bmth στις 19 Σεπτεμβρίου 2012, 10:09μμ

Bmth

Εικονίδιο
* με ηθελε
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #109933 από Troller στις 19 Σεπτεμβρίου 2012, 10:10μμ

Troller

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 16/9/2012
μαλλον το παλικαρι εχει ψυχολογικα προβληματα...αλλιως μπορω να κανω μια υποθεση:

αν αυτος το σκεφτοταν σοβαρα και κανατε κατι θα προδιδε τον φιλο του...σωστα?σωστα...ε λοιπον με καποιο τροπο ο φιλος του το εμαθε και αυτος για να αμυνθει ξεκινησε να σου φερεται ασχημα...αλλη εξηγηση δεν υπαρχει και κανω πολλες υποθεσεις χωρις να ξερω ;S
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #109934 από Bmth στις 19 Σεπτεμβρίου 2012, 10:12μμ

Bmth

Εικονίδιο
και εγω αυτο ακριβως πιστευω,πως εχει ψυχολογικα :s βασικα αυτο το κανει κ οταν δεν ειναι μπροστα ο φιλος του..δεν ξερω τι να πω :(
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #109935 από whatever στις 19 Σεπτεμβρίου 2012, 10:15μμ

whatever

Εικονίδιο
μέλος από: 15/8/2012
βασικά το παιδί έχει πρόβλημα... είναι δυνατόν μέχρι πριν λίγο καιρό να κάνατε παρέα και τώρα να λέει αυτα που λέει για σένα???? το να ξεκόψει μαζί σου επειδη σε θέλει ο κολλητός του το καταλαβαίνω γιατι μπορεί να νιώθει αμήχανα αλλα όχι και να σε βρίζει... κάτι άλλο παίζει εδώ φίλη μου δεν γίνεται έτσι ξαφνικά να άλλαξε συμπεριφορά, μάλλον έχει γίνει κάτι που δεν ξέρεις... εγώ προτείνω να τον πιάσεις και να του μιλήσεις στα ίσια, να τον ρωτήσεις τι έχει γίνει και συμπεριφέρεται έτσι... μόνο έτσι θα μάθεις τι έχει γίνει....
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #109940 από Bmth στις 19 Σεπτεμβρίου 2012, 11:00μμ

Bmth

Εικονίδιο
ακριβως..Ετσι πιστευω κ γω..Ναι πρεπει αλλα αν αρχισει παει να μου λεει ολα ειναι καλα,ετσι σ φαινετε σ πειραζω κ τετοια?παντως σιγουρα δεν νομιζω να τ λεει για πλακα γιατι οποτε μα οποτε βρισκομαστε με βριζει κ με κρινει ασχημα :/
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #109971 από whatever στις 20 Σεπτεμβρίου 2012, 2:59μμ

whatever

Εικονίδιο
μέλος από: 15/8/2012
προσπάθησε να του ξαναμιλήσεις κι αυτή τη φορά να επιμείνεις περισσότερο, απαίτησε να μάθεις τι έχει γίνει, κι αν αρχίσει πάλι τις βλακείες μη ξανασχοληθείς μαζι του, ο τύπος είναι τελειωμένη υπόθεση, δεν αξίζει....
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #110020 από Bmth στις 21 Σεπτεμβρίου 2012, 2:12πμ

Bmth

Εικονίδιο
Ναι εχεις δικαιο..σε ευχαριστω :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #110079 από Sagia7325 στις 22 Σεπτεμβρίου 2012, 12:45μμ

Sagia7325

Εικονίδιο
μέλος από: 30/10/2011
Εγω πιστευω οτι η κολλητη σου που ειναι στη μεση δεν ειναι και τοσο αθωα.Μπορει να μη σου παει το μυαλο αλλα ποτε δν ξερεις.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login