Μήνυμα στις 5/3/2014 στις 01:33 @Διάφορα
Γεια σας. Λοιπόν, έχω ένα θέμα. Πριν ένα μήνα πήγα στον παθολόγο και μου είπε πως έχω λοιμώδης μονοπυρήνωση. Τώρα ξέρω γω μου έχει πει πως δεν πρέπει για 6 μήνες να πιώ και να κάνω γυμναστική. Εγώ ήθελα να ρωτήσω, αν ξέρεις κανείς αν κάνει το κάπνισμα ή μετά από έξι μήνες μπορώ να το κάνω και αυτό; Γιατί ας πούμε για το ποτό μου είπε μετά απο έξι μήνε.ς Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Πήγαινε στο θέμα: Μονοπυρήνωση και κάπνισμα
Μήνυμα στις 7/10/2013 στις 15:45 @Μηχανήματα
Γεια σας. Λοιπόν, θέλω να αγοράσω ένα smartphone αλλά είμαι σε δίλλημα. Είμαι ανάμεσα στο LG Optimus L5II E460 και το LG Optimus L7 P700. Εσείς πιο πιστεύεται ότι είναι καλύτερο; Και αν έχετε κάποιο από τα δύο, πώς σας φαίνεται το κινητό; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Πήγαινε στο θέμα: Αγορά κινητού
Μήνυμα στις 19/5/2013 στις 04:49 @Διασκέδαση
Γεια σας. Ελπίζω να είστε καλά. Βασικά θέλω μια βοήθεια σε κάτι που με απασχολεί. Θελω να βαψω το υπνοδωματιο μου,ομως το θέλω κατι σε πιο vintage χρωματα κ ηθελα να μου πειτε vintage χρωματα που θα ταιριαζαν κιολας μεταξυ τους. :) Ευχαριστω εκ τον προτερων.
Πήγαινε στο θέμα: Vintage χρώματα
Μήνυμα στις 27/2/2013 στις 10:49 @Διάφορα
Γεια σας :) Ελπίζω να είστε καλά.Λοιπόν,ήθελα να μου κάποιος αν ξέρει σίγουρα πώς μπορούμε να καθαρίσουμε και με τι τα καθαρίζουμε τα stretched ears.Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Πήγαινε στο θέμα: Stretched ears
Μήνυμα στις 6/2/2013 στις 23:05 @Διάφορα
Γεια σας :) Λοιπόν θέλω μια βοήθεια.Αν ξέρει κάποιος να μου πει ποια βαφή να πάρω για αυτό το χρώμα μαλλιών ή αν χρειάζεται να αναμίξεις δύο.Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Πήγαινε στο θέμα: Βαφή μαλλιών
Μήνυμα στις 20/12/2012 στις 02:23 @Διάφορα
Σας ευχαριστω πολυ κοριτσια για τις απαντησεις σας,με βοηθησανε πολυ Και κατι αλλο,ξερετε περιπου ποσο κανει πανω κατω το ντεκαπαζ στα κομμωτηρια?Ας πουμε για να βαψεις μονο τα απο κατω
Πήγαινε στο θέμα: Ντεκαπαζ
Μήνυμα στις 20/12/2012 στις 01:34 @Διάφορα
Α και επισης αν κανεις ντεκαπαζ και μετα τα βαψεις κοκκινα, φευγει πιο ευκολα το χρωμα με το ντεκαπαζ ή ειναι οπως κ χωρις να εχεις?
Μήνυμα στις 20/12/2012 στις 01:31 @Διάφορα
Γεια σας :) Λοιπον,θα ηθελα να μου πειτε λιγα πραγματα για το ντεκαπαζ. Ας πουμε πως γινεται η τριχα μετα το ντεκαπαζ, ποσο το αφηνεις στο μαλλι και υπαρχει περιπτωση να σου αδυνατησει πολυ η τριχα και να πεσει το μαλλι? Ευχαριστω εκ των προτερων.
Μήνυμα στις 5/12/2012 στις 19:48 @Διάφορα
Γειααα Ελπιζω να ειστε καλα!Λοιπον θελω μια βοηθεια..Ηθελα να ρωτησω, ενα 15αρι stretch κλεινει? Γιατι ο καθενας λεει το δικο του. Αλλοι λενε κλεινει μεχρι 8,αλλοι μεχρι 10 κτλ..Κ αν δεν κλεινει το 15αρι,μεχρι ποιο κλεινει?ευχαριστω εκ των προτερων!
Πήγαινε στο θέμα: Plugs |