Μήνυμα στις 5/3/2014 στις 01:33 @Διάφορα
Γεια σας. Λοιπόν, έχω ένα θέμα. Πριν ένα μήνα πήγα στον παθολόγο και μου είπε πως έχω λοιμώδης μονοπυρήνωση. Τώρα ξέρω γω μου έχει πει πως δεν πρέπει για 6 μήνες να πιώ και να κάνω γυμναστική. Εγώ ήθελα να ρωτήσω, αν ξέρεις κανείς αν κάνει το κάπνισμα ή μετά από έξι μήνες μπορώ να το κάνω και αυτό; Γιατί ας πούμε για το ποτό μου είπε μετά απο έξι μήνε.ς Ευχαριστώ εκ των προτέρων. ![]() Πήγαινε στο θέμα: Μονοπυρήνωση και κάπνισμα
Μήνυμα στις 7/10/2013 στις 15:45 @Μηχανήματα
Γεια σας. ![]() Πήγαινε στο θέμα: Αγορά κινητού
Μήνυμα στις 19/5/2013 στις 04:49 @Διασκέδαση
Γεια σας. Ελπίζω να είστε καλά. Βασικά θέλω μια βοήθεια σε κάτι που με απασχολεί. Θελω να βαψω το υπνοδωματιο μου,ομως το θέλω κατι σε πιο vintage χρωματα κ ηθελα να μου πειτε vintage χρωματα που θα ταιριαζαν κιολας μεταξυ τους. :) Ευχαριστω εκ τον προτερων.
Πήγαινε στο θέμα: Vintage χρώματα
Μήνυμα στις 27/2/2013 στις 10:49 @Διάφορα
Γεια σας :) Ελπίζω να είστε καλά.Λοιπόν,ήθελα να μου κάποιος αν ξέρει σίγουρα πώς μπορούμε να καθαρίσουμε και με τι τα καθαρίζουμε τα stretched ears.Ευχαριστώ εκ των προτέρων ![]() Πήγαινε στο θέμα: Stretched ears
Μήνυμα στις 6/2/2013 στις 23:05 @Διάφορα
Γεια σας :) Λοιπόν θέλω μια βοήθεια.Αν ξέρει κάποιος να μου πει ποια βαφή να πάρω για αυτό το χρώμα μαλλιών ή αν χρειάζεται να αναμίξεις δύο.Ευχαριστώ εκ των προτέρων ![]() Πήγαινε στο θέμα: Βαφή μαλλιών
Μήνυμα στις 20/12/2012 στις 02:23 @Διάφορα
Σας ευχαριστω πολυ κοριτσια για τις απαντησεις σας,με βοηθησανε πολυ ![]() Πήγαινε στο θέμα: Ντεκαπαζ
Μήνυμα στις 20/12/2012 στις 01:34 @Διάφορα
Α και επισης αν κανεις ντεκαπαζ και μετα τα βαψεις κοκκινα, φευγει πιο ευκολα το χρωμα με το ντεκαπαζ ή ειναι οπως κ χωρις να εχεις?
Πήγαινε στο θέμα: Ντεκαπαζ
Μήνυμα στις 20/12/2012 στις 01:31 @Διάφορα
Γεια σας :) Λοιπον,θα ηθελα να μου πειτε λιγα πραγματα για το ντεκαπαζ. Ας πουμε πως γινεται η τριχα μετα το ντεκαπαζ, ποσο το αφηνεις στο μαλλι και υπαρχει περιπτωση να σου αδυνατησει πολυ η τριχα και να πεσει το μαλλι? ![]() Πήγαινε στο θέμα: Ντεκαπαζ
Μήνυμα στις 5/12/2012 στις 19:48 @Διάφορα
Γειααα ![]() Πήγαινε στο θέμα: Plugs |