Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Καλές οι διαστροφές αλλά το απλό σεξ δε χαλάει τα δόντια!
Κυριακή, 24 Νοεμβρίου

Κόλλημα με κοπέλα

Σελ. 1
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #109476 από maxri στις 15 Σεπτεμβρίου 2012, 12:18πμ

maxri

μέλος από: 8/1/2012
Καλησπέρα σας! Λοιπόν θα σας βάλω στο κλήμα! Είναι μία κοπέλα που κάνουμε κολητή παρέα και είμαστε σε μία παρέα από 2 αγόρια (εγώ και ο κολητός μου) και 3 κορίτσια (η μία ειναι κοπέλα του κολητού μου)! Όλοι είμαστε 19 χρονών! Αύτη η κοπέλα που μου αρέσει ειναι περίπου 2 χρόνια μαζί με άλλον και αυτός είναι νομίζω 23-24 χρονών και ήταν ο πρώτος της! Σχεδόν κάθε μία με δύο εβδομάδες κάτι γίνετε και μαλώνουν και μετά τα ξαναβρίσκουν! Εγώ δεν έχω αρκετή εμπειρία με τις κοπελές και την σκέφτομαι συνέχεια! Θέλω να της πω πως νιώθω και ότι δεν την βλέπω τόσο φιλικά όπως παλιά! Από την μια φοβάμαι ότι θα την χάσω άμα της το πω από την άλλη βασανίζομαι κάθε μέρα μέσα μου! Δεν είναι λίγες φορές που μου λέει γλυκόλογα και με αγκαλιάζει! Η μία από της φίλες της την έχει ρωτήσει άμα δεν τα είχε με αυτόν που είναι τώρα αν θα τα έφτιαχνε μαζί μου και εκείνη είπε όχι γιατί με βλέπει σαν φίλο και δεν μπορεί να με δει αλλιώς! Εγώ θέλω να την βγάλω από το μυαλό μου απλά δεν ξέρω το πως μιας και έχουμε κοινή παρέα!! Σκεφτόμουν να της το πω χώρις να θέλω να δείξω ότι θέλω να χωρίσει(μία φορά το έφερε η κουβέντα και την ρώτησα χωρίς να καφορθώ αμα της έλεγε ο κολλητός της ότι δεν την βλέπει φιλικά θα άλλαζε στάση και μου είπε όχι αλλά θα ήθελε να ξέρει τι της γίνετε!) ή να κόψω σιγά σιγά την κολλητή παρέα μαζί της και να προσπαθήσω να την ξεχάσω! Τι λέτε να κάνω?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #109494 από Geiaaaa στις 15 Σεπτεμβρίου 2012, 11:14πμ

Geiaaaa

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 30/7/2012
Πιστευω πως αυτη δεν θα κανει τιποτα μαζι σ γιατι σε βλεπει σαν φιλο .....εμεις τα αγορια πολλες φορες παραξηγουμε συμπεριφορες κοριτσιων φιλων μας..και ισχυει περισσοτερο για μας οτι δεν υπαρχει φιλια αναμεσα στα αγορια και στα κοριτσια....εσυ ομως να της πεις πως νιωθεις αλλιως δεν θα αντεχεις αλλο και καποτε θα της το πεις,αρα καντω τωρα.....αν σ πει οχι ,πες οκ και μετα αν θες συνεχισε να κανεις παρεα μαζι της αλλιως ξεκολα.....καλη τυχη :D
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #109500 από maxri στις 15 Σεπτεμβρίου 2012, 12:08μμ

maxri

Εγώ θέλω να συνεχίσουμε να κάνουμε παρέα απλά δεν θέλω μόλις το μάθει να αλλάξει συμπεριφορά προς το αρνητικό απέναντί μου! Νομίζω ότι άμα της το πω θα την ξεχάσω πιο εύκολα! Όλοι από την παρέα όμως λένε να μην το πω και να κόψω σιγά σιγά την κολλητή παρέα της αλλά δεν θέλω να το κάνω αυτό γιατί είναι λίγο βασανιστικό! Πιστεύει κανείς ότι μία κοπέλα μπορεί να είναι μαζί με άλλον και να κρατάει την σχέση της επειδή ήταν ο πρώτος της?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #109502 από Geiaaaa στις 15 Σεπτεμβρίου 2012, 1:27μμ

Geiaaaa

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 30/7/2012
Ποτε δεν ξερεις ,ειδικοτερα αν τα εχουν καιρο τον συνιθηζει καπως και μετα δυσκολο να χωρισουν.....εχει συμβει και σε μενα κατι παρομοιο....εγω λεω καλυτερα να περιμενεις να χωρισει ,και οταν χωρισει, και μετα πες πως νιωθεις ..........
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #109505 από maxri στις 15 Σεπτεμβρίου 2012, 1:51μμ

maxri

Πιστεύω ότι έχει κόλλημα γιατί από την μία λέει ότι έχει κουραστεί και από την άλλη λέει ότι δεν θέλει να χωρίσει! Είναι μία πάνω μία κάτω! Και εγώ κιόλας δεν ξέρω πόσο θα αντέξω χωρίς να μην το πω ειναι περίπου 5 μήνες που το κρατάω μέσα μου και με βασανίζει.....
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #109506 από whatever στις 15 Σεπτεμβρίου 2012, 1:51μμ

whatever

Εικονίδιο
μέλος από: 15/8/2012

Αποδεκτή απάντηση

εγώ νομίζω ότι πρέπει να της μιλήσεις, δεν ξέρεις ποια θα είναι η αντίδραση της και δεν θα το μάθεις ποτέ αν δεν το κάνεις... το να αρχίσεις να ξεκόβεις σιγά σιγά δεν είναι λύση άλλωστε από τη στιγμή που είστε στην ίδια παρέα θα είναι πολύ δύσκολο... πάντως μην είσαι απαισιόδοξος, το ότι είπε στην φίλη της ότι σε βλέπει φιλικά και δεν θα τα έφτιαχνε μαζί σου είναι απόλυτα λογικό πρώτον γιατί έχει σχέση και δεύτερον γιατι ακόμη κι αν της αρέσεις μπορεί να μη θέλει να πει τίποτα γιατί δεν ξέρει αν νιώθεις το ίδιο... μίλα της και χυλόπιτα να φας δεν τρέχει τίποτα ίσα ίσα που θα το ξεπεράσεις πιο γρήγορα και θα μπορέσεις να προχωρήσεις, μην αποκλείεις όμως και την πιθανότητα να γίνει κάτι μεταξύ σας πόσο μάλλον τώρα που έχει προβλήματα με την σχέση της... και κάτι τελευταίο, καλύτερα να μετανοιώνεις για πράγματα που έχεις κάνει παρά για πράγματα που δεν έχεις κάνει...
p.s. συγγνώμη αν σε κούρασα με την τεράστια απάντηση μου!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #109521 από SissyR στις 15 Σεπτεμβρίου 2012, 4:43μμ

SissyR

Εικονίδιο
μέλος από: 10/9/2012
Μην της το πεις!οχι κατα την γνωμη μου! αμα ειπε στην φιλη της οτι σε βλεπει σαν φιλο και δεν μπορει να σε δει αλλιως μαλλον το εννοει!ειναι αρκετα δυσκολο να αλλαξει γνωμη γι αυτο κ αμα το πεις πιστευω θα αλλαξει σταση απεναντι σου..σκεψου ενα κοριτσι που την βλεπεις μονο φιλικα και ξαφνικα μαθαινεις οτι της αρεσεις..οταν την ξαναδεις θα σκεφτεσαι το ιδιο με πριν?συν τη δυσκολη θεση που θα βρισκεται εκεινη μπορει να αισθανεσαι και εσυ ασχημα κ μετα να ξεκοψεις τελειως!(ολα αυτα με την προυποθεση οτι θες να να ειστε φιλοι και να μιλατε κ.τ.λ)απο την μια θα σου ελεγα να κοψεις την κολλιτη παρεα μαζι της αλλα απο την αλλη στανταρ θα συνεχισεις να την σκεφτεσαι...συμβουλη μου?ψαξε για αλλη τοσα κοριτσια υπαρχουν κ ελα τωρα 19 χρονων βγες λιγο περισσοτερο γνωρισε αλλες!τοσες υπαρχουν!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #109526 από maxri στις 15 Σεπτεμβρίου 2012, 5:23μμ

maxri

Μου έχει πει κίολας ότι δεν μου βρίσκει τίποτα αρνητικό! Απλά πιστεύω ότι και να βρω άλλη κοπέλα ακόμα θα νιώθω αισθήματα για εκείνη και νιώθω ενοχές για την άλλη κοπέλα γιατί θα είναι σαν να την εκμεταλεύομαι για να ξεχάσω την κοπέλα που σκέφτομαι....
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #109529 από johnybgood στις 15 Σεπτεμβρίου 2012, 5:56μμ

johnybgood

μέλος από: 15/9/2012
Αφού είσαι κολλημένος μαζί της (5 μήνες κιόλας) σημαίνει πως φίλη σου δεν μπορεί να είναι πλέον. Αντί να βασανίζεσαι, δεν είναι καλύτερο να της μιλήσεις και για να μάθεις τι σκέφτεται αλλά και για να το βγάλεις από μέσα σου;

Το πιο πιθανό βέβαια είναι να σου πει όχι, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Μίλα της με ωραίο και ειλικρινή τρόπο και θα δεις...Ακόμα και αν δε γίνει τίποτα θα το έχεις βγάλει από μέσα σου και θα μπορείς να προχωρήσεις (όσο δύσκολο και αν είναι στην αρχή). Για το γεγονός οτι δε θα κάνετε παρέα, σκέψου οτι αργά ή γρήγορα αυτό θα γίνει. Κάντο τώρα γιατί τέτοιες καταστάσεις όσο τις αφήνεις τόσο χειρότερα γίνονται...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #109530 από maxri στις 15 Σεπτεμβρίου 2012, 6:35μμ

maxri

Το έχω δει στο εαυτό μου ότι καμία φορά βγάζω μία κακία από μέσα μου που δεν το κάνω ποτέ αυτό... Απλά άμα ήξερα πως θα αντιδρούσε θα ήταν τόσο εύκολο... Σε λίγο θα βγούμε για μία ωρίτσα γιατί θέλει την γνώμη μου για ένα θέμα! Ή τώρα ή ποτέ!! Πρέπει να αποφασίσω σε μισή ώρα άμα θα το πω ή θα βασανιστώ κιάλλο....
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login