Μήνυμα στις 15/8/2013 στις 02:00 @Θ. Κλημεντίνη
Δεν έχει κανείς καμία ιδέα?? Κάποια γνώμη?
Πήγαινε στο θέμα: Συζήτηση σεξ με φίλη
Μήνυμα στις 13/8/2013 στις 11:41 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπέρα. Είμαι 20 χρονών και η φίλη μου 21 που είναι δυναμικός χαρακτήρας. Έμαθα από άλλον πριν από λίγο καιρό ότι με θεωρεί κολλητό της και ξέρει ότι μου αρέσει αλλά παρόλαυτα συνεχίζουμε να κάνουμε παρέα. Οι δύο απορίες που έχω είναι οι εξείς: πρώτον έχω παρατηρήσει ότι σε όλους τους άλλους συμπεριφέρετε το ίδιο. Δηλαδή, σε κάποια άτομα λεει αγάπη (καμιά φορά και αγάπη μου), καλέ μου, γλυκέ μου αλλά σε μένα τίποτα από αυτά,έτσι κάνουν γενικά οι κοπέλες? Δεύτερον, ήταν η πρώτη φορά που μιλήσαμε λίγο περι σεξ (5:30 το πρωί), εκείνη δεν μου έκανε κάποιες ερωτήσεις γιατί ξέρει ότι δεν έχω την τόση εμπειρία και πιστεύω γιαυτό το λόγο δεν με ρώτησε αλλά όταν της έκανα εγώ ερωτήσεις πχ. εκτός από το κρεβάτι που αλλού το έχεις κάνει και ποια στάση θεωρείς ακραία μου απαντούσε κανονικά. Ποια είναι οι γνώμη σας??
Πήγαινε στο θέμα: Συζήτηση σεξ με φίλη
Μήνυμα στις 28/4/2013 στις 13:06 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπέρα! Θα σας πω λίγο την ιστορία για να μπείτε στο κλίμα! Είμαι 20 χρονών και μου αρέσει μια κοπέλα η οποία το ήξερε ήδη πριν της το πω εγώ γιατί ο "κολλητός" μου ο οποίος δεν είναι πια για το λόγω ότι έμμεσα πήγε και της το είπε (αυτό είναι άλλη ιστορία...) Αυτή την στιγμή μιλάμε σχεδόν κάθε μέρα αν όχι πολλή ώρα τουλάχιστον μισή ώρα... Πρόσφατα τα χάλασε και μετά από 2 η 3 εβδομάδες τα έχει με άλλον αλλα λέει ότι το πάνε χαλαρά.. Αυτή είναι που μου είπε για το τι έκανε ο "κολλητός" μου και ότι τις είπε ότι είχε αισ8ήματα για εκεινή αλλά δεν έκανε κάτι λόγω εμένα και ότι είχε ηδη κοπέλα!! Το ερώτημα μου είναι το πως μπορώ να βγάλω αυτά τα ισχυρά αισθήματα που έχω για κείνη γιατί νιώθω ότι άμα δεν τα βγάλω ποτέ δεν θα μπορέσω να την δω σαν φίλη οπότε όταν συζητάω μαζί της πονάω που δεν την έχω και δεν ευχαριστιέμαι τις συζητήσεις που κάνουμε!! Άμα δεν έχετε καταλάβει κάτι, ρωτήστε με ελεύθερα! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
Πήγαινε στο θέμα: Τρόποι για να ξεπεράσεις μια κοπέλα
Μήνυμα στις 19/1/2013 στις 15:12 @Κλάψιμο
Έχτες έγραφε εξεταστική και ήθελα πριν πάει να γράψει να τις δώσω ένα τριαντάφυλλο που ξέρω ότι της αρέσει! Βέβαια δεν μπόρεσα να την δω πριν παει να δώσει γιατί την πήγε ο πατέρασ της στην σχολή! Όταν την πήρα τηλέφωνο για το που βρίσκετε το είχε ξεχάσει ότι είχαμε πει να πάμε μαζί στην σχολή της και είχε φύγει! Οπότε της είπα θα περιμένω να τελειώσεις την εξέταση και ας περιμένω 2 ώρες! Όταν τελείωσε της έδωσα το λουλούδι και την είδα να χαμογελάει έστω και για λίγο! Μετά έπρεπε να φύγει για να πάει στο σπίτι μία φίλης της για να κάνουν μία εργασία οπότε την είδα για μισή ωρίτσα! Νομίζω με αυτή την κίνηση της έφτιαξα έστω και για λίγο την διάθεση!
Πήγαινε στο θέμα: Συμβουλές για πολλή σημαντική φί λη
Μήνυμα στις 17/1/2013 στις 20:58 @Κλάψιμο
Καλησπέρα! Θα ήθελα να μου πείτε κάποιες ιδέες για το πώς να κάνω μία πολλή καλή μου φίλη να νιώσει καλύτερα γιατί έχασε πριν μία εβδομάδα και σήμερα τους παπούδες της και είναι πολύ χάλια και συνέβει και μέσα στην περίοδο της εξεταστικής! Έχω περάσει παρόμοια κατάσταση απλώς δεν ξέρω τι να πω και τι να κάνω ώστε να νιώσει καλύτερα και νιώθει ότι είμαι δίπλα της! Οποιαδήποτε γνώμη ή ιδέα είναι ευπρόσδεκτη! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Πήγαινε στο θέμα: Συμβουλές για πολλή σημαντική φί λη
Μήνυμα στις 17/9/2012 στις 11:37 @Θ. Κλημεντίνη
Και κάτι άλλο ήθελα να ρωτήσω! Γίνετε τα ίδια γλυκόλογα που λέει στο αγόρι της να τα λέει και σε μένα? Αυτό πώς να το εκλάβω? Η αλήθεια είναι ότι ώρες ώρες νιώθω ότι γίνομαι ο μαλάκας της ιστορίας!!
Πήγαινε στο θέμα: Κόλλημα με κοπέλα
Μήνυμα στις 16/9/2012 στις 11:06 @Θ. Κλημεντίνη
Άμα τα φτιάξω μαζί της δεν υπάρχει περίπτωση να χωρίσουμε! Είμαι σίγουρος σε αυτό! Άμα δεν υποστήριζα ότι η φιλία είναι σπάνιο πράγμα θα της το είχα πει από τον πρώτο μήνα! Αυτό με κρατάει τόσο καιρό! Απλά ελπίζω όταν αρχίσει κανονικά η σχολή να την βγάλω από το μυαλό μου! Θα ήταν πιο εύκολο άμα δεν την έβλεπα σχεδόν κάθε μέρα!
Μήνυμα στις 15/9/2012 στις 21:44 @Θ. Κλημεντίνη
Εννοείτε ότι άμα πάρω την απόφαση να απομακρυνθώ θα της το πω!!
Μήνυμα στις 15/9/2012 στις 21:16 @Θ. Κλημεντίνη
Τελικά δεν μπόρεσα να της το πω! Έτσι όπως μιλούσαμε και γελάγαμε! Απλά δεν ήθελα να το χαλάσω αυτό που έχουμε... Δεν μου πήγαινε η καρδιά! Οπότε θα το καταπιώ και μάλλον θα της το πω μέχρι να μην μπορώ άλλο!
Μήνυμα στις 15/9/2012 στις 18:35 @Θ. Κλημεντίνη
Το έχω δει στο εαυτό μου ότι καμία φορά βγάζω μία κακία από μέσα μου που δεν το κάνω ποτέ αυτό... Απλά άμα ήξερα πως θα αντιδρούσε θα ήταν τόσο εύκολο... Σε λίγο θα βγούμε για μία ωρίτσα γιατί θέλει την γνώμη μου για ένα θέμα! Ή τώρα ή ποτέ!! Πρέπει να αποφασίσω σε μισή ώρα άμα θα το πω ή θα βασανιστώ κιάλλο....
Πήγαινε στο θέμα: Κόλλημα με κοπέλα |