Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Οι προγραμματιστές είναι σεναριογράφοι και τα PC κακοί ηθοποιοί.
Παρασκευή, 11 Απριλίου

Λέει εύκολα σαγαπώ

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #103240 από gravedigger στις 17 Ιουνίου 2012, 12:14πμ

gravedigger

banned
μέλος από: 15/2/2012
Όταν κάποιος λεει ευκολα το σαγαπω και πολυ γρηγορα σε σχεση με τον καιρο που το γνωριζεις....σας φαινεται εμπιστο ατομο;;
κι αν λεει ψεματα πως το καταλαβαινεις;
αν παλι λεει αληθεια;
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #103243 από Rodius στις 17 Ιουνίου 2012, 12:34πμ

Rodius

μέλος από: 17/10/2011
Όταν κάποιος λέει σ'αγαπώ τόσο γρήγορα, σίγουρα λέει ψέματα. Το σ'αγαπώ είναι βαριά κουβέντα, διαφέρει αρκετά από το "είμαι ερωτευμένος μαζί σου". ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ! Ο έρωτας είναι παροδικός, ενώ η αγάπη είναι μόνιμη. Αυτά, ελπίζω να βοήθησα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #103250 από gravedigger στις 17 Ιουνίου 2012, 1:02πμ

gravedigger

banned
μέλος από: 15/2/2012
αυτο το ατομο μου εχει πει παρα πολλα για μενα καλα βεβαια αλλα τον ξερω πολυ λιγους μηνες...
παιδια θελω να ακουσω γνωμες..
μου εχει πει σαγαπω και οτι ειναι ερωτευμενος μαζι μου και οτι ετσι δεν εχει ξανανιωσει κι οτι η προηγουμενη σχεση του ηταν η πρωτη και δεν ενιωσε οσα νιωθει σαυτη..κι οτι τον καταλαβαινω και ταιριαζουμε κι οτι το βλεπει σοβαρα μαζι μου και θελει και για γαμο και για παιδια. κι οτι δε θα μαφησει ποτε και διαφορα αλλα...
παρακαλω πειτε κατι...κι εγω δεν τα πιστευα αυτα αλλα οταν τα ακουσα απο αλλο ατομο με επεισε
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #103255 από dark4 στις 17 Ιουνίου 2012, 2:33πμ

dark4

μέλος από: 29/8/2010
Δεν είναι απίθανο να σ' αγάπησε μέσα σε λίγους μήνες. Επίσης μπορεί να νομίζει ότι σ' αγαπάει και να είναι απλά ενθουσιασμός, ειδικά αν είστε μικροί ή και να λέει ψέμματα. Όλα είναι πιθανά και θα φανεί με τον καιρό αν είναι αλήθεια. Πάντως γίνεται και ειδικά αν έχετε περάσει μαζί κάποια κατάσταση που σας έφερε πολύ κοντά.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #103260 από Aitherovamwn στις 17 Ιουνίου 2012, 3:30πμ

Aitherovamwn

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 5/11/2010
μπορει να μην το κανει επιτιδες και απλα πανω στον ενθουσιασμο να το λεει επειδη νομιζει οτι αγαπαει αλλα τελικα να πεφτει εξω!το χω παθει κι εγω πιο μικρος αρκετες φορες!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login