Καλοκαιρινό καμάκι
Μήνυμα #103115 από Κίτσος στις 15 Ιουνίου 2012, 12:51πμ
μέλος από: 15/6/2012 μηνύματα: 4 0 |
Καλησπέρα στην όμορφη παρέα του ftou.gr. Παίδες έχω ένα μικρό προβληματάκι.. Δεν μπορώ να πλησιάσω μια ξένη κοπέλα π.χ. σε παρέα. Τώρα που έρχεται το καλοκαίρι θέλω να μου πείτε πως μπορώ να προσελκίσω κοπέλα.. Με τις κοπέλες που ξέρω από εδώ δλδ, μιλάω ελεύθερα..Όταν η άλλη είναι όμορφη και δεν την ξέρω κομπλάρω να μιλήσω.. Θέλω να μου πείτε τι ακριβώς να κάνω γιανα μπορώ να βρω καμιά κοπέλα τώρα το καλοκαιράκι να είμαι αλαρίκι! Ζω σε νησί και έρχονται πολλές τουρίστριες (Ελληνίδες) άρα κοπέλα βρήσκεις το θέμα είναι πως να την προσελκίσω.. Από εδώ στο νησί δεν έχουμε και πολύ κόσμο και δεν γίνετε να κάνω σχέση από εδώ.. Τώρα πλέον είναι σαν να λέμε τις έχω "βαρεθεί". Για αυτό παίδες πείτε μου πως μπορώ να πλησιάζω ξένες κοπέλες χωρίς να ντρέπομαι ή να κομπλάρω..Θέλω συμβουλές για το πως μπορώ καταρχίν να πλησιάσω μια ξένη κοπέλα και το πως να ανοίξω συζήτηση μαζί της και να την προσεγγίσω.. Με εκτίμηση, Κίτσος |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #103120 από frvr στις 15 Ιουνίου 2012, 2:33πμ
μέλος από: 18/5/2012 μηνύματα: 13 0 |
κιτσοοο...you are a sex machine |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #103121 από Κίτσος στις 15 Ιουνίου 2012, 3:07πμ
μέλος από: 15/6/2012 μηνύματα: 4 0 |
Το ξέρω φιλαράκι. :Ρ Να σας πω την αλήθεια σχέσεις κάνω, έχω εμπηρεία μπορώ να πλησειάσω κοπέλες. Απλά όταν έρχομαι σε επαφή ή μπορώ να έρθω σε επαφή δεν μιλάω ή μιλάω λίγο με κομπλεξ/ανχος. Θέλω να μου πείτε τι να κάνω γιανα μου φύγει αυτό το άνχος ώστε να γίνω λίγο πιο κοινονικός με κοπέλες. Κοίτα αμπάρες.... :Ρ |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #103122 από Elenitsa Kavla στις 15 Ιουνίου 2012, 5:33πμ
μέλος από: 15/6/2012 μηνύματα: 1 0 |
παιδια θελω hot chat ποιος θελειιι? <3 |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #103125 από Rodius στις 15 Ιουνίου 2012, 10:43πμ
μέλος από: 17/10/2011 μηνύματα: 165 0 |
Καταρχήν, αν το καλοσκεφτείς το άγχος είναι ανούσιο σ'αυτή την περίπτωση. Το θέμα είναι στο μυαλό σου, καθαρά ψυχολογικό είναι, λοιπόν. Προσπάθησε να είσαι θετικός όσο γίνεται και γεμάτος αυτοπεποίθηση. Τώρα, όσον αφορά το πως θα τις πλησιάσεις, η παραλία είναι το καλύτερο σημείο για φλέρτ, βρες μια δικαιολογία να τις πλησιάσεις φερ'ειπείν, "Γεια σας, κορίτσια, μήπως μπορείτε να μου δώσετε το αντηλιακό σας; γιατί το δικό μου μόλις τελείωσε". Ύστερα τις ευχαριστείς και μόλις το επιστρέψεις, τις κάνεις πρόταση για κάποιο παιχνίδι, όπως beah volley, ρακέτες κλπ. και όλα τα άλλα θα έρθουν μόνα τους. Θυμίσου να είσαι ο εαυτός σου και να είσαι όσο πιο αστείος μπορείς - στα κορίτσια αρέσουν αυτά - Ελπίζω να βοήθησα. Ρίξε και μια αποδεκτή μάστορα! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #103597 από Anjel17 στις 20 Ιουνίου 2012, 11:18μμ
μέλος από: 8/10/2011 μηνύματα: 153 0 |
Όντως Rodius αυτό με το αντηλιακό είναι μια αρκετά καλή ιδέα! Έχω στερέψει όμως (και) εγώ, γι' αυτό όποιος μπορεί ας προτείνει κάτι... έρχονται και διακοπές σε λίγες μέρες! Και εσείς κορίτσια, βοηθήστε μας, λέγοντάς μας το καλύτερο καμάκι/κοπλιμέντο που σας έχουν κάνει... Heeeeeeelp! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |