Μήνυμα στις 15/6/2012 στις 03:07 @Θ. Κλημεντίνη
Το ξέρω φιλαράκι. :Ρ Να σας πω την αλήθεια σχέσεις κάνω, έχω εμπηρεία μπορώ να πλησειάσω κοπέλες. Απλά όταν έρχομαι σε επαφή ή μπορώ να έρθω σε επαφή δεν μιλάω ή μιλάω λίγο με κομπλεξ/ανχος. Θέλω να μου πείτε τι να κάνω γιανα μου φύγει αυτό το άνχος ώστε να γίνω λίγο πιο κοινονικός με κοπέλες. Κοίτα αμπάρες.... :Ρ Πήγαινε στο θέμα: Καλοκαιρινό καμάκι
Μήνυμα στις 15/6/2012 στις 02:15 @Sex
Με τόσους ψωλαράδες θα γαμηθεί o Δίας στο τέλος. Εγώ είμαι 18 και την έχω 16.. Αλλά τι να τ κάνεις το μέγεθος;.. Τώρα άμα είναι σε στύση μου βγαίνει από το μποξεράκι. Και στο σεξ μετράει η τεχνική. Δεν μπα να την έχεις 25; Άμα δεν έχεις τεχνική η κοπέλα την έχει κάνει με ελαφρά πιδηματάκια γιατί σε θεωρεί ανέμπειρο
Πήγαινε στο θέμα: Ποσο τον έχετε?
Μήνυμα στις 15/6/2012 στις 02:05 @Θ. Κλημεντίνη
Θα συμφωνήσω και εγώ με τον Aitherovamwn. Εγώ στα 15 τα είχα με μια κοπέλα 17 και "ολοκληρώσαμε" την σχέση μας. Από τα 15-18 πηγαίνουμε με μεγαλύτερες όπως είπαν και οι φίλοι μας από πάνω. Λόγο το ότι έχουνε εμπειρία , πιο ώριμες και ξέρουν και τι θέλουν! Όταν ξεπεράσουμε τις ηλικίες 15-18 τότε θα ψάχνουμε για 17-18..
Πήγαινε στο θέμα: Διαφορα ηλικιας
Μήνυμα στις 15/6/2012 στις 00:51 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπέρα στην όμορφη παρέα του ftou.gr. Παίδες έχω ένα μικρό προβληματάκι.. Δεν μπορώ να πλησιάσω μια ξένη κοπέλα π.χ. σε παρέα. Τώρα που έρχεται το καλοκαίρι θέλω να μου πείτε πως μπορώ να προσελκίσω κοπέλα.. Με τις κοπέλες που ξέρω από εδώ δλδ, μιλάω ελεύθερα..Όταν η άλλη είναι όμορφη και δεν την ξέρω κομπλάρω να μιλήσω.. Θέλω να μου πείτε τι ακριβώς να κάνω γιανα μπορώ να βρω καμιά κοπέλα τώρα το καλοκαιράκι να είμαι αλαρίκι! Ζω σε νησί και έρχονται πολλές τουρίστριες (Ελληνίδες) άρα κοπέλα βρήσκεις το θέμα είναι πως να την προσελκίσω.. Από εδώ στο νησί δεν έχουμε και πολύ κόσμο και δεν γίνετε να κάνω σχέση από εδώ.. Τώρα πλέον είναι σαν να λέμε τις έχω "βαρεθεί". Για αυτό παίδες πείτε μου πως μπορώ να πλησιάζω ξένες κοπέλες χωρίς να ντρέπομαι ή να κομπλάρω..Θέλω συμβουλές για το πως μπορώ καταρχίν να πλησιάσω μια ξένη κοπέλα και το πως να ανοίξω συζήτηση μαζί της και να την προσεγγίσω.. Με εκτίμηση, Κίτσος Πήγαινε στο θέμα: Καλοκαιρινό καμάκι |