Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Οι άλλοι είναι πιο πετυχημένοι από σένα.
Τρίτη, 26 Νοεμβρίου

Αν σας παρατήσουν κολλατε πιο πολύ?

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #100813 από arxangelos στις 17 Μαΐου 2012, 10:47μμ

arxangelos

Εικονίδιο
μέλος από: 16/1/2011
Σκέφτομαι να παρατήσω την κοπέλα μου, δεν το θέλω αλλά με ωθεί σε αυτό με τις "μαγκιές" που κάνει. Μια φορά όμως που παράτησα κοπέλα ετσι στα καλα του καθουμενου έφαγε γερό κόλλημα κ δεν ξεκολλάει με τπτ, λέτε να γίνει το ίδιο πάλι?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #100817 από gossipgirl στις 17 Μαΐου 2012, 11:01μμ

gossipgirl

Εικονίδιο
μέλος από: 15/6/2011
Καταρχας γιατι να παρατησεις την κοπελα σου?Εχει γινει κατι?Λογικο ειναι να κολακευομαστε οταν καποιος-α δειχνει το ενδιαφερον του-ης ,αλλα καλο ειναι να ειμαστε επιλεκτικοι.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #100822 από arxangelos στις 17 Μαΐου 2012, 11:25μμ

arxangelos

Εικονίδιο
γενικά δεν μου αρέσει το στυλάκι της πλέον, έχει μετατραπεί από μια ήρεμη γλυκουλα σε μια ψωναρα υπεροπτικη γκομενιτσα που το μόνο που την νοιάζει ειναι να κάνει κουμάντο κ να δείχνει ότι ειναι ανώτερη...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #100831 από gossipgirl στις 18 Μαΐου 2012, 12:10πμ

gossipgirl

Εικονίδιο
μέλος από: 15/6/2011
Γιατι δεν τησ μιλας πριν την χωρισεις?Μην παρατας τοσο ευκολα την μαχη.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #100854 από arxangelos στις 18 Μαΐου 2012, 9:03πμ

arxangelos

Εικονίδιο
απλά ξενερωνεις άλλο βλέπεις στην αρχή κ ερωτεύεσαι κ άλλο παίρνεις μετά, και πραγματικά δεν θέλω να την στεναχωρήσω γιατί κάνει σχέδια για το καλοκαίρι κ να είμαστε όλη μέρα μαζί κ μπλα μπλα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #100857 από jinpachi στις 18 Μαΐου 2012, 9:36πμ

jinpachi

Εικονίδιο
μέλος από: 17/5/2012
Καλημέρα ,πρώτα από όλα κάνε κουβέντα με σωστά επιχειρήματα απέναντι της ,ανέπτυξε της το πρόβλημα σου ως προς την συμπεριφορά της απέναντι σου ,πες της ότι η συμπεριφορά της σε ενοχλεί και σε κάνει να νιώθεις άσχημα και δες τις απαντήσεις της ,από κει και πέρα δως της λίγο χρόνο να συμμορφωθεί ,αν δεν συμμορφωθεί αποχώρησε όμορφα και ωραία χωρίς πολλά πολλά μακα μακα   ,και μην στεναχωριεσαι καμια δεν κολαει για πάντα ,με το που την σουτάρεις ,θα βρεθεί η κολλητή της και θα της πασάρει ένα καλό παΐδι και εσύ απλά θα ξεχαστείς άμεσα (delete )
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #101006 από Kelly joke στις 19 Μαΐου 2012, 11:06μμ

Kelly joke

Εικονίδιο
μέλος από: 19/5/2012
Λογικο να σε ενοχλει! Αλλο σε κολακευει στην αρχη και αλλο σου βγαινει στη πορεια...
Εγω νομιζω οτι καλυτερο ειναι να της το ξεκαθαρισεις μαζι παρα να το συνεχισεις απο τη στιγμη που εσυ ξενερωσες ;) ;)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #101014 από Gray στις 20 Μαΐου 2012, 2:08πμ

Gray

Εικονίδιο
μέλος από: 29/4/2011
εγω θα ελεγα να της μιλησεις . πες της πως νιωθεις και οτι σκευτεσαι να την χωρισεις , οχι τιποτα , να καταλαβει η ιδια οτι αυτο που κανει δεν ειναι καλο για τον εαυτο της . Συνεχισεται η μη , τουλαχιστον να καταλαβει αυτο για να πορευτει σωστα στην ζωη της , οπωτε καλυτερα να τησ μιλησεις πρωτα . Ετσι και αλλιως δεν ειναι ωραιο να παρατας καποιον χωρισ να πεις το γιατι .

Μπορει να ειναι μια φαση , ποιος ξερει , η εφηβεια ειναι μαλακισμενη ;)

Αν δεν γινει τιποτα τοτε πες της οτι δεν μπορεις αλλο και Bye Bye . Αλλα Try it out XD
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login