Μήνυμα στις 16/6/2012 στις 20:40 @Sex
Θελουν να συμμετεχουμε και εμεις!! Να μην στεκομαστε κουτσουρα. Να τους χαιδευουμε παντου να τους φιλαμε παντου να τους κανουμε ενα καλο στοματικο...για περισσοτερες πληροφοριες μπες στο σβήστηκε το spam link :)
Πήγαινε στο θέμα: πρωτη μου φορα!
Μήνυμα στις 16/6/2012 στις 07:46 @Sex
Παιδια καλη σας ημερα! Η πρωτη μου φορα, εχει αρχισει και πλησιαζει πολυ και οι αποριες μου πολλαπλασιαζονται :/ Ελπιζω να μπορειται να μου τις λυσετε! Λοιπον, 1.οταν το αγορι μου προσπαθησει να μπει τι θα νιωθω περιπου; (ξερω ειναι δυσκολο να το περιγραψετε,αλλα..) 2. Αφου εχει μπει,και εχει σπασει τν υμενα θα εχω πολυ αιμα η σταγονες; Θα κρατησει για μερες; Πήγαινε στο θέμα: πρωτη μου φορα!
Μήνυμα στις 12/6/2012 στις 20:28 @Θ. Κλημεντίνη
Μπορεις ν τις δειξεις το ενδιαφερον σου ρωτωντας την πως περασε τη μερα της, πες της να πατε γ κανα καφε, καμια βολτα. Οσο για το κινητο της..πες της οτι εχεις μια δουλεια να πας κ αν θελει ν σ δωσω τ τηλ τησ ν τα πειτε απ εκει ;-)
Πήγαινε στο θέμα: Είμαι ερωτευμένος! Τι να κάνω?
Μήνυμα στις 8/6/2012 στις 20:01 @Sex
Εχει σπασει ο παρθενικος σου υμενας και γι'αυτο εχεις αιμα!! Καποια κοπελα μπορει να μην βγαλει καθολου αλλη να βγαλει λιγο και αλλη να βγαλει λιγο για κανα δυο-τρεις μερες. Εσυ ανηκεις στην τριτη περιπτωση. Don't worry!
Πήγαινε στο θέμα: τεστ εγκυμοσυνης
Μήνυμα στις 5/6/2012 στις 14:03 @Sex
Σχετικα γρηγορα..γιατι σταματουσα και λιγο γ ν βασανισω...ναιι εβγαλε μεγααλη ποσοτητα :-) :-)
Πήγαινε στο θέμα: υπαρχει πιθανοτητα εγκυμοσυνης;
Μήνυμα στις 4/6/2012 στις 23:11 @Sex
Νομιζω ο,τι τα πηγα πολυ καλα για πρωτη φορα..εδειχνε να τ απολαμβανει πολυυυ;-)
Μήνυμα στις 4/6/2012 στις 11:43 @Sex
Ευχαριστωω πολυυυ!!
Μήνυμα στις 4/6/2012 στις 11:25 @Sex
Οχιι δν τελειωσε πανω σε εμενα χαμηλα..αχ ωραιαα,εντάξει..ευχαριστωω!!
Μήνυμα στις 4/6/2012 στις 11:09 @Sex
Γεια σας και παλι παιδια. Προχθες εκανα στοματικο στο αγορι μου και τελειωσε στην κοιλια μουυ και λιγο πανω του...μετα σκουπιστηκε και επειτα αρχισε να χαιδευει εμενα χαμηλα..(δεν μου εβαλε δαχτυλακι,και ειμαι ακομα παρθενα) κατα τη γνωμη μου δν νμζ να υπαρχε πιθανοτητα εγκυμοσυνης, αλλα θα ηθελα και αλλες γνωμες...ευχαριστω!!
Πήγαινε στο θέμα: υπαρχει πιθανοτητα εγκυμοσυνης; |