Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Μην πτύετε καταγής
Όσο οι νόμοι των μαθηματικών ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, δεν είναι σαφείς, και όσο σαφείς είναι, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Η πρώην του κολλητού μου

Σελ. 1
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #95669 από Deadsell στις 03 Μαρτίου 2012, 1:12πμ

Deadsell

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 20/1/2012
Καλησπέρα και απο μένα....παιδιά έχω έρθει σε ενα μεγάλο δίλλημα...
Λοιπόν πριν κανένα μήνα για να μην τα πολυλογό χώρισε ο κολλητός μου με την κοπέλα του που τα είχαν κοντά 3 χρόνια..και μετά τον χωρισμό τους ήρθα πολύ κοντά με την κοπέλα του...και άρχισα να νιώθω διάφορα συναισθήματα για αυτήν...και μια μέρα για πλάκα είπα στον φίλο μου εάν έκανα κάτι με την πρώην σου τι θα έκανες? και μου είπε θα σε σκότωνα..για πλάκα θα το είπε αλλα μαλλον θα το εννοουσε χεχε...αχχ βοηθήστε με παιδιά τι να κανωω??? ειμαι μπερδεμένος..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #95670 από gravedigger στις 03 Μαρτίου 2012, 1:31πμ

gravedigger

banned
μέλος από: 15/2/2012
αστο αστο.μακρια.σαυτη την περιπτωση διαλεγεις μεταξυ κοπελας και φιλου.οι πρωην δεν ξεχνιουνται.και αν μαθευτει οτι κατι παιζει μεταξυ σας χανεις τον φιλο σου.διαλεγεις και παιρνεις.
σκεψου οτι αν διαλεξεις την κοπελα μπορει μετα να την βαρεθεις να σε βαρεθει να τα χαλασετε να απιστησετε και χιλια δυο και να χαλασει η σχεση σας.θα εχεις χασει και πριν το φιλο σου ομως.οποτε χανεις και τους δυο.διαλεξε και παρε.ρισκαρεις ή οχι;;;
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #95671 από asap στις 03 Μαρτίου 2012, 1:39πμ

asap

μέλος από: 12/2/2011
συμφωνω με την grave....
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #95681 από Deadsell στις 03 Μαρτίου 2012, 10:09πμ

Deadsell

Εικονίδιο
banned
δεν ξέρω ρε παιδιά η λογική λέει αυτο που μου λέτε πιο πάνω αλλα τα συναισθήματα ποιός μπορεί να τα ελένξει?? πφφφ...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #95688 από lolboi στις 03 Μαρτίου 2012, 2:05μμ

lolboi

Εικονίδιο
μέλος από: 19/6/2011
Αν εχεις λογικη τοτε δεν θα κανεις καμια μαλακια οτι και να θελει η καρδια. 3 χρονια τα ειχαν.. που ξερεις οτι αυτη δεν τον θελει? το πιο πιθανον να σε απορριψει και επισεις να γυρισει πισω στον φιλο σου
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #95693 από Deadsell στις 03 Μαρτίου 2012, 2:45μμ

Deadsell

Εικονίδιο
banned
κοίτα για να γυρίσει πίσω στον φίλο μου αποκλείτε...ετσι κι αλλιώς ο φίλος μου παίζει να βρήκε άλλη τώρα :P...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #95709 από apolafsi69 στις 03 Μαρτίου 2012, 11:08μμ

apolafsi69

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 2/3/2012
σε αυτο δεν ιπαρχη βωηθεια, μια αποφαση χριαζεται, το ιδιο σκεφτομουν και εγω καποτε και τελικα το μετανιοσα που δεν εκανα ερωτα μαζι της, γιατη ο φυλος δεν ηταν πραγματηκος φυλος
μετανιοσα πυκρα για πραγματα που δεν εκανα.

λες κατι, το ενοης;;;
σε οποιον αρεσουμε για τους αλλους δεν θα πονεσουμε!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #95743 από Deadsell στις 04 Μαρτίου 2012, 6:41μμ

Deadsell

Εικονίδιο
banned
Έγραψε:(apolafsi69@03 Μαρτίου 2012)
σε αυτο δεν ιπαρχη βωηθεια, μια αποφαση χριαζεται, το ιδιο σκεφτομουν και εγω καποτε και τελικα το μετανιοσα που δεν εκανα ερωτα μαζι της, γιατη ο φυλος δεν ηταν πραγματηκος φυλος
μετανιοσα πυκρα για πραγματα που δεν εκανα.

λες κατι, το ενοης;;;
σε οποιον αρεσουμε για τους αλλους δεν θα πονεσουμε!!!

εντάξε υπάρχουν και τέτοιοι φίλοι..αλλα ο συγκεκριμένος είναι πολύ εντάξει μου έχει σταθεί σε πολλές δύσκολες καταστάσεις...
Και αυτο που λέω απο κάτω είναι η υπογραφή που βάζουμε βρε :)...δεν εννοω κατι συγκεκριμενο :)
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #95851 από ptheolo στις 07 Μαρτίου 2012, 12:17πμ

ptheolo

μέλος από: 19/10/2011

Αποδεκτή απάντηση

Αν ειναι πολυ ενταξει το καλυτερο ειναι να του το πεις ετσι ωστε εκεινος να σου πει την γνωμη του. Τον ρωτας αν εχει προβλημα και αναογα με το οτι πει θα πραξεις
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #95859 από Deadsell στις 07 Μαρτίου 2012, 10:34πμ

Deadsell

Εικονίδιο
banned
Έγραψε:(ptheolo@07 Μαρτίου 2012)
Αν ειναι πολυ ενταξει το καλυτερο ειναι να του το πεις ετσι ωστε εκεινος να σου πει την γνωμη του. Τον ρωτας αν εχει προβλημα και αναογα με το οτι πει θα πραξεις

Κοίτα για πλάκα του είπα οτί μπορεί να κάνω κάτι με την πρώην σου και απλά μου είπε οτι θα με πετάξει στο λιμάνι :P... τι να πώ χεχε...και δεν τον είδα να αστειεύετε :P
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login