Μήνυμα στις 20/12/2016 στις 16:11 @Μηχανήματα
Καλησπέρα παίδες. Λοιπόν έχω τον λογαριασμό και τον κωδικό του mail στο Facebook κάποιου. Πως θα γίνει να μάθω τον κωδικό του στο Facebook μέσο του mail? Αν πατήσω ξέχασα τον κωδικό μου βγάζει να τον αλλάξω και δεν θέλω να με πάρει πρέφα
Πήγαινε στο θέμα: Ερώτηση περί Facebook
Μήνυμα στις 18/3/2015 στις 15:17 @Sex
ευχαριστω παιδια για την βοηθεια απλα θεωρουσα οτι ισως ειχα θεμα αλλα μαλλον δεν εχω... παντως με αυτην την κοπελα δεν γνωριζομαστε καιρο αυτο ειναι το κακο και ελπιζω να μην την ξενερωσα πολυ, αλλα αφου μου μιλαει ακομα μαλλον ολα καλα. Ημουν κ αρκετα κουρασμενος απο ταξιδι εκεινη την μερα ισως ειναι κ αυτο εκτος απο το αγχος που ειχα που ειχα το θεματακι :)
Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα Στύσης
Μήνυμα στις 17/3/2015 στις 08:08 @Sex
Γειά σας παιδιά, λοιπόν έχω ένα θεματάκι, χθές πήγα να κάνω σεξ για πρώτη φορά αλλά ψιλο αγχονόμουν και έτσι είχα θέμα στύσης και τώρα φοβάμαι μην μου ξανα συμβεί και γίνω ρεζίλι. Μου έχετε καμιά συμβουλή τι να κανω και πως να το αντιμετωπίσω αυτο? Σας ευχαριστώ προκαταβολικά... Γιάννης
Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα Στύσης
Μήνυμα στις 11/11/2014 στις 13:22 @Μηχανήματα
Καλησπέρα, θελω να αγορασω μια ξυριστικη μηχανη αλλα για μουσια οχι για κουρεμα, εχει κανεις καμια καλη να μου προτεινει?? να μου πει κ κοστος ομως που θα εχει περιπου
Πήγαινε στο θέμα: Αγορα ξυριστικης μηχανης
Μήνυμα στις 5/10/2014 στις 16:53 @Θ. Κλημεντίνη
θα ερθει ξανα σημερα πρεπει να κανω κινηση.. γιατι αυριο φευγει.. δυστιχως δεν ειμαστε απο την ιδια πολη... τελευταια μου ευκαιρια :/
Πήγαινε στο θέμα: πρώτο φιλί
Μήνυμα στις 5/10/2014 στις 02:14 @Θ. Κλημεντίνη
καλησπέρα , θελω την βοήθειά σας.. θέλω μια κοπέλα πολύ και έχει έρθει 2 φορές σπίτι μου, αλλα σκαλώνω πολύυ να την φιλήσω το ξέρω οτι με θέλει κ αυτη αλλα κολλάω πολυ.. ισως δεν μπορώ να καταλάβω ποτε ειναι η κατάλληλη στιγμή για να προχωρήσω... θέλω βοήθεια... πφφφ
Πήγαινε στο θέμα: πρώτο φιλί
Μήνυμα στις 18/9/2014 στις 13:16 @Διάφορα
Καλησπέρα, έχω 2 σπυράκια στο πρόσωπό μου 2-3 μηνες τωρα και δεν φευγουν με τιποτα... ξερει κανεις τι πρεπει να κανω για να φυγουν? ή αν θα πρεπει να ανησυχω??
Πήγαινε στο θέμα: Σπυρακια
Μήνυμα στις 1/9/2014 στις 00:39 @Sex
βρήκα μεσο ιντερνετ τελικα .. :) durex XL Πήγαινε στο θέμα: Προφιλακτικά
Μήνυμα στις 31/8/2014 στις 17:52 @Sex
δεν ήξερα οτι υπήρχαν xl durex... θα το ψάξω thx ;)
Πήγαινε στο θέμα: Προφιλακτικά
Μήνυμα στις 31/8/2014 στις 17:51 @Κλάψιμο
Εγω παλι εχω πολυυυ ανχος και λιγης μορφη αγοραφοβία, αν δεν το αντιμετωπίσης δεν φεύγει στο λεω, συμβουλέψου ψυχολόγο, εμένα με βοήθησε αρκετα... :)
Πήγαινε στο θέμα: Αγοραφοβία |