ΘΈΛΩ να με χωρίσει!!!
Μήνυμα #94792 από arxangelos στις 16 Φεβρουαρίου 2012, 4:02μμ
μέλος από: 16/1/2011 μηνύματα: 284 0 |
Θέλω να κάνω την κοπέλα μου να με χωρίσει ρε παιδιά αλλά δεν μπορώ να τα καταφέρω...θα μου πείτε γτ δεν την χωρίζω εγώ...δεν την χωρίζω γτ μυξοκλαιει κ δεν θέλει κ μπλα μπλα μπλα κ επίσης θα με θάβει κανέναν αιώνα από πίσω μου. ..οπότε η λύση είναι να με χωρίσει αυτή, αλλά,πραγματικά είναι ακατόρθωτοοοοοο...πείτε τίποτα ρε guys |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #94794 από KalamitiJane στις 16 Φεβρουαρίου 2012, 4:14μμ
μέλος από: 5/2/2012 μηνύματα: 11 0 |
χμμ..θελεις δηλαδη να κανεις την κοπελα σου να σε χωρισει εκεινη...χωρις κλαματα και ιστοριες...μπορεις να κανεις κατι απο τα εξης. 1. να μαθει πως και καλα φασωθηκες με αλλη 2. να της φερεσε περιεργα και χαζα μεχρι να ξενερωσει οπως ( να κλανεις μπροστα της , να κανεις διαφορα περιεργα... 3. να σταματησεις να απαντας σε μυνηματα τηλεφωνα και τετοια Μα...αν καταπιεζεσαι και εσυ τοσο πολυ καλα θα κανεις να της το πεις εσυ... ας πουμε.. ''βρε..(ονομα) δεν παει αλλο... συγνωμη...εχει χαθει το ενδιαφερον...θα ηθελα να μεινω μονος μου..'' και οτι και να σου λεει η να λεει στα τετοια σου μην λες τιποτα... αφου καταπιεζοσουνα τι ν κανουμε.... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #94795 από Verus στις 16 Φεβρουαρίου 2012, 4:20μμ
μέλος από: 30/12/2010 μηνύματα: 504 0 |
Κάνε αυτό που μισούν όλες οι γυναίκες: Φέρσου σαν να είσαι με τους κολλητούς σου (act like a κάφρος δηλαδή!) και φυσικά απομακρύνσου. Μη της στέλνεις μηνύματα, μη την παίρνεις τηλέφωνο, και να βρίσκεις συνέχεια μια δικαιολογία για να την αποφύγεις. Να 'χει να σε δει καμιά βδομάδα δηλαδή... Και όταν έρθει η στιγμή που θα σε ρωτήσει τι έχεις απάντα το κλασσικό "τι έχω; εγώ μια χαρά με βρίσκω"... Δε νομίζω να μην πάρει το μήνυμα πως έχεις βαρεθεί του θανατά... Όταν θα το καταλάβει, είναι θέμα χρόνου να σε χωρίσει (θα σκεφτεί πως είναι θέμα "αξιοπρέπειας" να σε ξεφορτωθεί πριν τη στείλεις εσύ). Και έτσι ξεμπερδεύεις! Απλά πράγματα! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #94798 από panagiotiC στις 16 Φεβρουαρίου 2012, 4:49μμ
μέλος από: 11/5/2010 μηνύματα: 216 0 |
Ωραια ρε μαγκα,κανε κατι για να την κανεις να σε χωρισει αλλα σκεψου μετα τι θα λεει εκεινη στις φιλες της.Οτι τον επιασα στα πρασα με μια αλλη και αλλα τετοια,οποτε και παλι θα σε θαβει απο πισω σου και οχι μονο αυτο αλλα θα εχεις βγει και ο φταιχτης για αυτον τον χωρισμο.Οποτε ειναι καλυτερα να της εξηγηθεις εσυ και μετα αστην να σκουζει οσο θελει. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
6
Μήνυμα #94800 από kapioa :) στις 16 Φεβρουαρίου 2012, 4:56μμ
μέλος από: 10/2/2012 μηνύματα: 132 0 |
Αποδεκτή απάντησηστην αρχη της σχεσης σας,εισουν πολυ ευγενικος μαζι της..?της εδινες θαρρος να λεει πως εισαι ο ΤΕΛΕΙοΣ? της εστελνες μινηματα με το κιλο..??Εγω θα σου προτεινα να μην της ελεγες πως φασωθηκες με αλλη,ουτε να φερεσαι ανωριμα. Αν τα μαθει αυτα,ΝΑΙ μεν θα σε χορισει,αλλα το θαψημο δεν θα το γλιτωσεις.! ΜΕ τιποτα. Φερσου Οριμα και σαν αντρας.Απομακρυνσου και μην απαντας σε τηλεφωνα και σε μινηματα.Αυτο θα την κανει να καταλαβει(αν ειναι εξυπνη)...,και αμα ερθει και σε ρωτησει τι εχεις και γιατι της συμπεριφερεσαι εστι,πες της πολυ απλα πως θελεις λιγο καιρο να μεινεις μονος,και να σκεφτεις μερικα πραγματα. Και αφου περασουν 1α-2ο βδομαδες και δεν σε εχει ξαναπλησιασει,ΤΟΤΕ! ΝΑΙΙΙΙ!! ΣΩΘΗΚΕΣ! π.σ: τι ταξη πατε? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #94804 από arxangelos στις 16 Φεβρουαρίου 2012, 6:46μμ
μέλος από: 16/1/2011 μηνύματα: 284 0 |
με έχει ξενερώσει απλά ΓΤ είναι τέρμα καψούρα μαζί μου κ επίσης πλέον δεν έχω όρεξη για σεξ μαζί της ότι κ να κάνει δεν μου σηκώνεται. Κ ναι ήμουν ο τέρμα ευγενικός με τα μνμτ του κιλού **Μια φορά πήγα να της πω να χωρίσουμε κ άρχισε να κλαιει όλο το βραδυ** |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #94805 από kapioa :) στις 16 Φεβρουαρίου 2012, 7:04μμ
μέλος από: 10/2/2012 μηνύματα: 132 0 |
Μην απελπιζεσαιι ρε!! Σιγουρα αμα απομακρυνθεις και την σνομπαρεις θα σε παρατησει ησυχο και θα φυγει... Ελεος,Μεγαλη κοπελα ειναι!! πωσο πιο ανωριμη μπορει να γινει πια..? Θα εχει καπιο επιπεδο,δεν θα εχειι..?? :)) Απλα χεστην και κανε σαν να μην την ξερεις...Θα σε βαρεθει. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #94819 από gravedigger στις 17 Φεβρουαρίου 2012, 12:40πμ
μέλος από: 15/2/2012 μηνύματα: 190 0 |
αν δεν της δινεις σημασια θα κολλαει περισσοτερο.δεν ειναι ο σωστος τροπος για να ξεκολλησει. το καλυτερο για να ξεκολλησει ειναι και ο δυσκολος τροπος για σενα,δηλαδη να της το πεις καταμουτρα οτι δεν την γουσταρεις και να το καταλαβει. αν την προσβαλεις και της φερθεις ασχημα,τροπος βεβαια οχι και τοσο ευγενικος για σενα και καταπιεστικος για αυτην,ισως ετσι. δηλαδη για να ξεκολλησει και να μη το βλεπει τοσο παραμυθενια οπως κανουν ολες οι γυναικες..ειναι να σπασεις αυτη τη ρομαντικη φουσκα (θα ξερασω) ετσι ωστε να καταλαβει οτι τελειωσε,οτι ξενερωσες και να τελειωσει εδω. τοτε θα ξενερωσει κι αυτη και ολα θα γινουν οπως τα θες. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |