Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Υπάρχουν άνθρωποι που φοβούνται την Opera.
Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου

βοηθεια για προσεγγιση κοπελας

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #94001 από helpless στις 29 Ιανουαρίου 2012, 4:48μμ

helpless

Εικονίδιο
μέλος από: 14/12/2011
Για σας παιδια, ειμαι 15,5 ετων και σε λιγες μερες θα παω σε ενα παρτι στο οποιο θα ειναι και μια κοπελα που μου αρεσει και η φιλη της ειπε πως θα χω την ευκαιρια να κανω κατι μαζι της. Το προβλημα ειναι οτι δεν ξερω πως να κινηθω πως να της μιλαω και πως να καταληξω στο φιλι.... Δεν εχω κανει ποτε σχεση και δεν εχω φιλησει ποτε :ο Μπορειται σας παρακαλω να βοηθήσετε λιγο, γιατι ειμαι απελπισμενος!! :.(
ευχαριστω πολυ

HELP PLEASE

προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #94015 από kalakalatom@@to στις 29 Ιανουαρίου 2012, 9:16μμ

kalakalatom@@to

Εικονίδιο
μέλος από: 8/12/2011
λοιπόν θα πας στο παρτυ , θα πας να της μιλήσεις δλδ ενα γεια τι κανεις εισαι πολυ ομορφη σημερα και τετοια , μετα θα την παρεις απο το χερει και θα την πας σε ενα μερος του σπιτιου που να ήσαστε μονη σας και τοτε θα της πεις : πχ ξερεις απο την πρωτη στιγμη που σε ειδα μαρεσες πολυ και δεν παύω να σε σκέφτομαι ούτε στιγμή και θα ηθελα πολυ να κανουμε κατι μαζι : και τοτε θα δεις την αντιδρασει της και τοτε θα την φιλισεις : το φιλι δεν ειναι τιποτα δυσκολο απλο ειναι ακουμπάτε τα χειλια σας και μετα ολα γινονται απο μονα τους *ολοι ειχαν ανχος την πρωτη φορα αλλα ολοι τα καταφεραν ετσι και αλιως δεν υπαρχη περιπτοση αποτυχιας απλο ειναι :D . Αυτα απο εμενα και εγω την φορα που τα εφτιαξα με κοπελα καπως εστι της το ειχα πει :D καλυ επιτυχία .
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #94055 από Stratos1 στις 30 Ιανουαρίου 2012, 7:34μμ

Stratos1

Εικονίδιο
μέλος από: 17/9/2011
pigaine kai pes tis 8es na pame mia volta? an sou pei nai pigainete kai se kapoia stigmi 8a tis peis mou areseis kai 8a 8ela na kanoume kati an sou pei nai exei kalos an sou pei oxi 8a prepei na pas stin epomeni
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #94061 από TRaF στις 30 Ιανουαρίου 2012, 11:17μμ

TRaF

Εικονίδιο
μέλος από: 20/12/2010
λοιπον αρχικα πλησιασε την καν'της κανενα κοπλιμεντο.. εαν οι αντιδρασεις της ειναι θετκες προχωρα ισως με το να σου φερω κατι παω για πχ ποτο.. μετα ρωτα την διακριτικα ΠΑΝΤΑ αν εχι σχεση κι αν σου πει οχι τοτε αρχισ σιγα σιγα να της ανοιγεσαι.. εαν ΟΜΩΣ σου αλλαξει κουβεντα σημαινει πως θα φας ακυρο οποτε περνα στο φιλικο..
αν τελικα παρεις το ''φως'' για συνεχεια και της χεις πει τα αισθηματα σου για εκεινη προχωρα με ενα φιλη η με μια ερωτηση τυπου εκανα καλα που σ το πα? ή τι λες νομιζεις πως μπορω να εχω ελπιδες?
αναλογα απο την απντηση πραττεις....
καλη τυχη εριμενουμε νεα..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #94112 από helpless στις 01 Φεβρουαρίου 2012, 4:00μμ

helpless

Εικονίδιο
μέλος από: 14/12/2011
ευχαριστω πολυ παιδια. συνεχιστε να στελνετε γνωμες οχι μονο για μενα αλλα και για αλλα παιδια που θελουν το ιδιο
ευχαριστω και παλι
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login