Μήνυμα στις 13/6/2013 στις 15:11 @Διάφορα
Θελω να τυπωσω μια φωτογραφια πανω σε μια κατρα για να την δωσω μαζι με το δωρο. Που μπορω να το κανω αυτο; Σε φωτογραφειο παιζει η το κανουν μονο σε τυπου φωτογραφιας κλασικης(το κλασικο λεπτο πλαστικο εννοω που βαζουν στην εμφανηση φωτογραφιων); Ξερετε τιποτα; Εχετε καμια ιδεα; (και αλλη ιδεα γραψτε τη...) Ευχαριστω!! Πήγαινε στο θέμα: Εκτυπωση Καρτας
Μήνυμα στις 18/2/2013 στις 17:35 @Sex
Καταρχας καλησπερα! Λοιπον, πολλες φορες πηγαινουμε με την γκομενα μου καπου(οπουδηποτε, και δεν ειμαστε φυσικα μπροστα σε αλλο κοσμο)και της βαζω δαχτυλο, ενω αυτη μου την παιζει..μετα συνηθως μου ερχετει να χυσω και ετσι τραβιεμαι οσο μπορω και δεν τελειωνω..μια φορα τραβηχτικα, μα εχυσα τελικα λιγο οποτε δεν γιναμε κωλος!! Τι να κανω? Που να τελειωσω αν δεν μπορω? Να της πω να μου κανει στοματικο οταν τελειωνω, "για να μαζεψει"?(δεν εχει θεμα γενικα) Ευχαριστω εκ των πρωτερων!! Πήγαινε στο θέμα: Που να χυσω?
Μήνυμα στις 8/11/2012 στις 16:41 @Θ. Κλημεντίνη
παιδια μαλλον δεν το εθεσα σωστα..οταν εγραψα φαση,εννουσα αυτα..εχουμε κανει σεξ δλδ(2) και επισης δαχτυλο, προκαταρκτικα, χουφτωματα και τετοια παιζουν καθε φορα.. τωρα ηθελα κατι για να ξεφυγουμε απο αυτα και νσ κανουμε κατι διαφορετικο,ισως και καποια δραστηριοτητα..κατι τετοιο.. aswtos ενδιαφερον αυτο που εγραψες και σε ευχαριστω..βρες μου κατι και γι'αυτο και θα κανω την απαντηση σου αποδεκτη..(η οποιου αλλου) ευχαριστω Πήγαινε στο θέμα: αναζωπυρωση σχεσης
Μήνυμα στις 7/11/2012 στις 20:41 @Θ. Κλημεντίνη
πως να την προχωρισω δηλαδη..?
Πήγαινε στο θέμα: αναζωπυρωση σχεσης
Μήνυμα στις 7/11/2012 στις 20:22 @Θ. Κλημεντίνη
καταρχας καλησπερα! εχω μια σχεση αρκετο καιρο(1,5χρονια) ειμαστε 16χρονων και νομιζω πως χανεται αυτο το κατι διαφορετικο που μας εκανε να νοιωθουμε ανεβασμενοι,χαρουμενοι,πιο... βλεπομαστε μια φορα την εβδομαδα διοτι υπαρχει αποσταση και ειμαστε μονοι,ειτε φιλιομαστε, ειτε φαση, ειτε απλα συζητηση και νομιζω πως αρχιζει να βαριεται διοτι υαρχει ρουτινα.. τι μπορουμε να κανουμε για να 'αναζωπυρωσουμε' τη σχεση μας.?καατι πρωτοτυπο,διαφορετικο..? σας ευχαριστω Πήγαινε στο θέμα: αναζωπυρωση σχεσης
Μήνυμα στις 15/10/2012 στις 16:58 @Διάφορα
ρε παιδια ειναι ασχετο, αλλα εχω μια απορια..στο λοφο λεβιδη μπορεις να πας ουσιαστικα για βολτα(σαν κανονικο παρκο?) η δεν επιτρεπεται,εχει εισοδο η τιποτα τετοιο.. εχει παει κανεις? λεει τιποτα? Πήγαινε στο θέμα: λοφος λεβιδη
Μήνυμα στις 7/4/2012 στις 17:20 @Sex
ρε παιδια ηθελα να σας ρωτισω κατι.. αν η κοπελα ειναι παρθενα, εκει που φασωνεστε(δημοσιως), μπορεις να της βαλεις λιγο δαχτυλο?? υπαρχει περιπτωση να σπασει ο παρθενικος υμενας και να ματωσει.. παρακαλω απαντηστε μου ευχαριστω Πήγαινε στο θέμα: παρθενα δαχτυλο (δημοσιως) παιζει?
Μήνυμα στις 5/4/2012 στις 16:18 @Sex
οκ ευχαριστω παιδια αλλα, αν τελειωσεις την πρωτη φορα, δε θα σου 'πεσει' εστω και για καποια λεπτα? αυτο υπαρχει περιπτωση να την ξενερωσει?? μεχρι να σηκωθει το λαβαρο της λες να σου κανει κανα στοματικο??
Πήγαινε στο θέμα: διαρκεια εφηβικου σεξ
Μήνυμα στις 3/4/2012 στις 12:40 @Sex
παιδια ειχα μια απορια. ποση ωρα διαρκει το σεξ στην εφηβεια(15χρονων 1η φορα)?? αφου χυσεις μετα αλλαζεις προφυλακτικο και συνεχιζεις?? πειτε μου ρε παιδια, ευχαριστω Πήγαινε στο θέμα: διαρκεια εφηβικου σεξ
Μήνυμα στις 9/3/2012 στις 16:28 @Θ. Κλημεντίνη
ρε παιδια ειναι στο σχολειο μια κοπελα που ξερω οτι με γουσταρει (μου το εχει πει και η κολιτη της) και θελω να 'την αναψω' λιγο περισσοτερο, να την κανω να καψουρευτει λιγο ακομα. Πως θα γινει αυτο? Να της πω τιποτα πιο...ξερω'γω..? Να κανω καποια κινηση? Πειτε μου γνωμες (με την κοπελα μιλαμε γενικα και κανουμε παρεα, αν αυτο βοηθαει) ευχαριστο για την υπομονη σας!! Πήγαινε στο θέμα: θελω να την αναψω |