Μήνυμα στις 30/1/2012 στις 19:34 @Θ. Κλημεντίνη
pigaine kai pes tis 8es na pame mia volta? an sou pei nai pigainete kai se kapoia stigmi 8a tis peis mou areseis kai 8a 8ela na kanoume kati an sou pei nai exei kalos an sou pei oxi 8a prepei na pas stin epomeni Πήγαινε στο θέμα: βοηθεια για προσεγγιση κοπελας
Μήνυμα στις 1/1/2012 στις 13:56 @Θ. Κλημεντίνη
σας ευχαριστω πολυ και καλη χρονια
Πήγαινε στο θέμα: Φάσωμα
Μήνυμα στις 1/1/2012 στις 13:53 @Sex
και πανω απο ολα μην της δειχνεις οτι ψαχνεις απελπισμενα για κοριτσι αυτο τις τρομαζει και θα σου λεν οχι,πρεπει να εισαι ανετος και αν τρως χιλοπιτα να της λες το κλασσικο που λεμε ολοι(θελω να παραμεινουμε φιλοι ομως)
Πήγαινε στο θέμα: xusia
Μήνυμα στις 31/12/2011 στις 21:53 @Θ. Κλημεντίνη
ναι αλλα μαλλον θα μου πει οχι επειδη δεν με ξερει καλα ενω αν κανω κατι μαζι της μετα θα ειναι πιο ευκολο να της τα ζητησω
Μήνυμα στις 31/12/2011 στις 21:38 @Θ. Κλημεντίνη
συμφωνώ και μετά θα τη ρωτάς διάφορα πράγματα ώστε να γίνεται συζίτιση
Πήγαινε στο θέμα: Καψουρα
Μήνυμα στις 31/12/2011 στις 21:36 @Θ. Κλημεντίνη
εγώ διαφωνώ,τα περισσότερα κορίτσια θέλουν πιο χύμα τύπους πήγαινε στον αδερφό σου και αν δεν θέλει να κάνει κάτι μαζί της ζήτα του βοήθεια αν όμως θέλει να κάνει κάτι η μαρία με τον αδερφό σου πρέπει να πας πάσο αν όμως του είναι αδιάφορος πρέπει να κάνεις κίνηση γρήγορα(γιατί ίσως υπάρξουν και άλλοι) Πήγαινε στο θέμα: ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΣΧΕΣΗ
Μήνυμα στις 31/12/2011 στις 21:23 @Θ. Κλημεντίνη
Καταρχήν γεια σας και χρόνια πολλα!!!Είμαι 14 ετών και μου αρέσει μία κοπέλα που είναι 13 , θέλω να κάνω κάτι μαζί της αλλά φοβάμαι επειδή δεν έχω ξαναφασωθεί με καμία άλλη και επιπλέον δεν ξέρω πως να της το πω.Εσείς τη με συμβουλεύεται να κανω;;;
Μήνυμα στις 17/9/2011 στις 16:57 @Θ. Κλημεντίνη
α ωραια ευχαριστω κιολας Πήγαινε στο θέμα: καινουργια συμμαθητρια
Μήνυμα στις 17/9/2011 στις 16:47 @Θ. Κλημεντίνη
Κανε οτι κανεις και με τις αλλες μπορει απλως να ηταν η πιο ομορφη κοπελα στο σχολειο και για αυτο να κομπλαρες ζητα της να πατε για καφε για να τα πειτε κ.τ.λ. Πήγαινε στο θέμα: Καινούργια στο σχολείο που μ αρέσει...
Μήνυμα στις 17/9/2011 στις 16:44 @Θ. Κλημεντίνη
πηγαινε και πιαστης την κουβεντα , μετα απο 3 ,4 μερες ζητα της τον αριθμο της ωστε να κανονισετε να βγειτε και μετα απο 3 , 4 μερες πες της πως αισθανεσαι
Πήγαινε στο θέμα: Πως να της μιλήσω? |