Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μην πτύετε καταγής
Η μετάφραση είναι σαν τη γυναίκα: Όταν είναι πιστή δεν είναι όμορφη και όταν είναι όμορφη δεν είναι πιστή.
Σάββατο, 12 Απριλίου

Σε καφε...κερναω ή ο καθενας τα δικα του?

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #89369 από ptheolo στις 17 Νοεμβρίου 2011, 6:00μμ

ptheolo

μέλος από: 19/10/2011
όταν βγαινω με κοπελα πχ για καφε της λεω ασε θα πληρωσω εγω ή ο καθενας τα δικα του? αν ειναι αντιθετη με αυτην την αποψη τι θα μου πει? πως θα το καταλαβω τι θελει? Εσεις τι λετε να κανω?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #89371 από soussami στις 17 Νοεμβρίου 2011, 6:10μμ

soussami

Εικονίδιο
μέλος από: 3/10/2011
Κοίτα,δεν είναι απαραίτητο επειδή είσαι αγόρι να πληρώνεις γι'αυτή,προς θεού...οικονομική κρίση έχουμε...απλά αν θέλεις να το κάνεις μπορείς μία φορα στο τόσο να την κεράσεις έναν καφέ...γιατί αν πληρώνεις μόνο εσύ θα νιώθει και αυτή άβολα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #89373 από aswtos στις 17 Νοεμβρίου 2011, 6:14μμ

aswtos

μέλος από: 2/9/2011
αν βγεις για καφε ή γενικα κατσετε καπου τοτε οπωσδηποτε θα κανεις κινηση εσυ να πληρωσεις και για τους δυο. το πιθανοτερο βεβαια ειναι ειδικα αν προκειται και για πρωτο ραντεβου να σου πει να τα πληρωσετε μισα μισα αλλα εσυ καλο ειναι να επιμεινεις. ετσι δινεις την σωστη εικονα. τωρα απο εκει και υστερα αν βγαινετε στη συνεχεια και καθε μερα και δεν εχεις και τα λεφτα δεν ειναι κακο καποια φορα να πληρωσει ο καθενας τα δικα του αλλα γενικα παντα να κανεις την κινηση και στο πρωτο ραντεβου να πληρωσεις μονος σου οσο και αν επιμενει. μισα μισα μονο στην περιπτωση που δεν πολυγουσταρεις να δωσεις συνεχεια οποτε δεν σε νοιαζει και τη θα σκεφτει.
παντως ptheolo δεν χρειαζεται να αγχωνεσαι τοσο. στο λεω επειδη βλεπω και πολλα σχετικα θεματα σου. κανεις δεν γεννηθηκε τελειως και οσο πιο χαλαρος εισαι τοσο καλυτερα θα πανε ολα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #89374 από ptheolo στις 17 Νοεμβρίου 2011, 6:15μμ

ptheolo

οκ γιατι(οχι οτι πιστευω απλα για να το δω απο πολλες αποψεις) λεει στο ζωδιο της οτι θελει να βασιζετε οικονομικα στο αρσενικο... (επισης ειμαι κριος και εκεινη ταυρος, αταιριαστοι λεει). Απλα δεν ξερω και τι γινετε... θα ρωτησω και αλλους! Ευχαριστς παντως!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #89376 από ptheolo στις 17 Νοεμβρίου 2011, 6:24μμ

ptheolo

Ευχαριστώ.. ειμαι 13(η μελλουσα κοπελα μου ειναι συνομηλικη :P), αν μπορεις βαλτο και αυτο στον συλλογισμο σου και δωσε μου μια συμβουλη... ευχαριστω!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #89379 από tasos41997 στις 17 Νοεμβρίου 2011, 6:41μμ

tasos41997

Εικονίδιο
μέλος από: 13/12/2010
Έγραψε:(ptheolo@17 Νοεμβρίου 2011)
οκ γιατι(οχι οτι πιστευω απλα για να το δω απο πολλες αποψεις) λεει στο ζωδιο της οτι θελει να βασιζετε οικονομικα στο αρσενικο... (επισης ειμαι κριος και εκεινη ταυρος, αταιριαστοι λεει). Απλα δεν ξερω και τι γινετε... θα ρωτησω και αλλους! Ευχαριστς παντως!

Ρε σι πιστευεις σε αυτες τις ανοησιες;
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #89380 από ptheolo στις 17 Νοεμβρίου 2011, 6:48μμ

ptheolo

Οχι ρε... απλα τα κοιταω ολα και παιρνω μια γενικη αποψη για το ατομο( και για πλακα γτ λενε οι αλλοι οτι εγω ταιριαζω με αυτο και το αλλο και τετοια) καμια απαντηση για το αλλο?
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #89396 από HiddenBoy στις 17 Νοεμβρίου 2011, 9:56μμ

HiddenBoy

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 9/7/2011

Αποδεκτή απάντηση

Ανοησιες απο τοτε που σταματησα να τα πιστευω ξεκαθαρισα οτι ειναι ενα ψεμα μιας και τιποτα αποσα ελεγαν οι ψευτες οι αστρολογοι δεν εβγενε αληθινο προς εμενα... Τεσπα οσο για το θεμα σου δεν εισαι υποχρεομενος για τιποτα αλλα εισαι υποχρεομενος να δινεις μια καλη εικονα στην κοπελα σου οποτε μερικες φορες μπορεις να κερασεις και αμα δεν εχεις λεφτα θα σε κατανοηση αν σε αγαπαει πιστεβω.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login