Μήνυμα στις 25/4/2012 στις 15:33 @Διάφορα
Δεν καπνίζω...ειδικά τις τελευταίες μέρες που έχουμε στο σπίτι τον παππού μου (χρόνια καπνιστής) και τον ακούω να βήχει(τον αηδιαστικό βήχα) σαν γαιδούρι,να έχει φλέμματα από το τσιγάρο,να ανασαίνει και να τον ακουώ από τα δέκα μέτρα σαν να βράζει το στήθος του και το βράδυ να παθαίνει κρίσεις και να νιώθει ότι δεν μπορεί να αναπνεύσει...ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω.Και αν με αυτά που έγραψα κάποιος καπνιστής αποφασίσει να κόψει το τσιγάρο για να σώσει τη ζωή του είμαι χαρούμενη...Σκεφτείτε ακόμη ότι δεν βλάπτετε μόνο εσάς...οι μη καπνιστές βλάπτονται περισσότερο,δεν χρωστάνε τίποτα να αναπνέουν τον καπνό σας σε συνδυασμό με την δυσάρεστη αναπνοή σας που θυμίζει σταχτοδοχείο...και κάτι που έμαθα σήμερα είναι ότι οι καπνιστές μπορούν με τον καπνό που εκπνέουν να δημιουργήσουν προβλήματα στα δόντια των μη καπνιστών...Σκεφτείτε τα συν και τα πλην του κωλοτσιγάρου και αποφασίστε σε τι σας εξυπηρετεί.
Πήγαινε στο θέμα: Κάπνισμα
Μήνυμα στις 25/4/2012 στις 15:27 @Sex
Δεν έχω ολοκληρώσει αλλά δεν θεωρώ το σεξ ως τη μόνη μορφή κέρατου...ακόμη και αν φιληθείς εκούσια με άλλον το θεωρώ κέρατο.Δεν το έχω κάνει ποτέ ...το θεωρώ μεγάλη βλακεία...από τη στιγμή που επιλέγεις να είσαι με έναν άνθρωπο πρέπει να δοθείς σε αυτόν...από τη στιγμή που σε ελκύει κάποιος άλλος τότε αυτόματα έχεις χάσει το ενδιαφέρον σου για τον άνθρωπο με τον οποίο έχεις σχέση.Οπότε,γιατί να μην χωρίσεις πρώτα και μετά να κάνεις ό,τι θέλεις?Έτσι δεν κοροιδεύεις τον άλλο ούτε έχεις τύψεις. Και κάτι άλλο που θέλω να πω είναι ότι η απιστία στις γυναίκες θεωρώ πως είναι πιο σοβαρή από ό,τι του άντρα και αυτό γιατί μπαίνει στη μέση το συναίσθημα.Για τις περισσότερες γυναίκες το σεξ πάει πακέτο με το συναίσθημα...το αντίθετο συμβαίνει με τα αγόρια που βλέπουν αλλιώς το όλο θέμα...μία ξεπέτα δεν σημαίνει κάτι γι'αυτούς. Πήγαινε στο θέμα: Εχετε κερατωσει ποτε την σχεση σας;
Μήνυμα στις 24/4/2012 στις 00:13 @Θ. Κλημεντίνη
Δοκίμασε να λιώσεις λίγο κρεμμύδι και να το βάλεις επάνω στο πρήξιμο και μετά ανά δύο ώρες πάγο...πιστεύω θα φύγει.Και πρόσεχε μην κόψεις κάνα κομμάτι την επόμενη φορά
Πήγαινε στο θέμα: Χίλια
Μήνυμα στις 13/4/2012 στις 20:00 @Sex
Να'στε καλά παιδιά,νιώθω πολύ καλύτερα!
Πήγαινε στο θέμα: παρθένα ετών 19...
Μήνυμα στις 10/4/2012 στις 02:32 @Θ. Κλημεντίνη
Ότι μπορεί να κόμπλαρε και να ντράπηκε...πάτε για καφέ και ρώτα την αν θέλεις να είστε μαζί και τέτοια...μην της λες απλά "μου αρέσεις".Τι περιμένεις να κάνει?Να πέσει πάνω σου και να αρχίσει να σε φιλάει?
Πήγαινε στο θέμα: Είμαι μπερδεμένος
Μήνυμα στις 9/4/2012 στις 02:03 @Θ. Κλημεντίνη
Όχι φεις μπουκ ρε παιδιά...όταν δεν υπήρχε αυτό δηλαδή τι κάνατε??Μέχρι και εγώ που είμαι κορίτσι όταν μου άρεζε κάποιος πήγα και του το έδειξα πρόσωπο με πρόσωπο...Μην φοβάστε...όλοι τρώμε χυλόπιτες,είναι και αυτή μια μορφή εμπειρίας!Πάνε και ό,τι είναι να γίνει θα γίνει.
Πήγαινε στο θέμα: συμβουλές
Μήνυμα στις 9/4/2012 στις 02:00 @Θ. Κλημεντίνη
Λοιπόν,μου έχει τύχει άπειρες φορές εκεί που δεν έχω προσέξει κάποιον ,όταν με κοιτάει ή με προσεγγίσει να αρχίσω να τον προσέχω!Τώρα για το θέμα σου,αν την έχεις πλακώσει στα μηνύματα ,όχι να μη στείλεις.Αν έχεις πολύ καιρό να της στείλεις,οκ...απλά να προσέξεις να μην γίνεις γραφικός και μελό...γιατί μερικές φορές εσείς τα αγόρια "ζουζουνίζετε" περισσότερο και από κορίτσια και τελικά φαίνεστε πέφτουλες και ληγούρια. Καλή σου τύχη
Πήγαινε στο θέμα: κορίτσια θέλω την γνώμη σας
Μήνυμα στις 5/4/2012 στις 15:48 @Θ. Κλημεντίνη
Δεν του τα έριξα και χύμα...του είπα έμμεσα να γίνει κάτι και αυτός είπε όχι...ε και αφού είπε όχι εγώ άρχισα να ξεκόβω για να μην τον πρήζω αλλά αυτός άρχισε να με κοιτάει ...Πολύ αργότερα τα έφτιαξα με ένα παιδί και στην καφετέρεια που πάμε μας κοιτούσε...Αλλά δεν κοιτούσε επειδή ζήλευε γιατί ακόμη και όταν χώρισα αυτός το ίδιο έκανε...Δεν μπορώ να τον ψυχολογήσω...Κουβέντα δεν μπορώ να κάνω γιατί είναι με τους φίλους του συνέχεια,το τηλ. του το έσβησα πάνω σε μία κρίση και φβ δεν έχει!Άσε που εγώ τότε είχα ρίξει πολλές φορές τα μούτρα μου και με ταπείνωσε με τη χυλόπιτα...Δεν ξέρω αν θα αντέξω και άλλη απόρριψη από αυτόν.
Πήγαινε στο θέμα: με φτύνει και μετά με κοιτάει??
Μήνυμα στις 22/2/2012 στις 14:34 @Κλάψιμο
Δεν γίνεται να μην μιλάω γιατί στην ουσία βγαίνουμε παρέα όλες...απλά μου λες να το παίξω διπρόσωπη όπως και αυτή??
Πήγαινε στο θέμα: Με είπε ανώριμη
Μήνυμα στις 22/2/2012 στις 13:25 @Κλάψιμο
Η κολλητή μου ευτυχώς της έλεγε να μου τα πει σε εμένα και δεν πήρε θέση...γενικά "πήρε το μέρος" μου...
Πήγαινε στο θέμα: Με είπε ανώριμη |