Η ζωή μου τελευταία
Μήνυμα #79488 από Whalfyin στις 14 Ιουνίου 2011, 2:16μμ
Kαλησπέρα μάγκες. Είπα να γράψω και γω για να πω τον πόνο μου. Χτες ξεκίνησα να γράφω ένα ποστ για μια κοπέλα που ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι δεν την σκεφτόμουν και δεν την γουστάρα. Είμαστε πολύ καλοί φίλοι και όλα πάνε καλά. Καθώς έγραφα το ποστ μου μαθαίνω ότι τα έφτιαξε με έναν. Στην αρχή χάρικα και συνέχισα να πληκτρολογώ, μετά από λίγο ένιωσα την καρδιά μου να σταματάει και για ένα λεπτό κοιτούσα το ταβάνι. Μετά η καρδιά μου χτυπούσε πού γρήγορα, και ήμουν πάρα πολύ λυπημένος. Πήγα για ύπνο και προσπάθησα να σκέφτομαι άλλα πράγματα. Σήμερα ξύπνησα και δεν μπορούσα να αρθρόσω λέξη, δεν ξέρω τρέβλιζα. Σηκώνομαι, ανοίγω παράθυρα στο σπίτι να μπει λίγο αέρας και πήγα να φτιάξω καφέ. Κάπως συνήλθα. Ανοίγω το pc να βάλω λίγη μουσική και ξαφνικά με ξαναποιάνει η ταχυπαλμία. Ένοιωθα πως ήμουν λυπημένος αλλά παράληλα χαρούμενος για αυτή. Όσο για τον άλλο, τον αντιπαθώ. Πολύ. Πριν από λίγο ξύπηνησε και η παρέα και άρχισαν να χτυπάνε τηλέφωνα και χαμός. Μίλησα με 2-3 φιλαράκια για άσχετα θέματα και ξεχάστικα. Δεν ξέρω τι συνέβει στον μυαλό μου, αλλά είμαι πολύ άσχημα. Τώρα γράφω με θολωμένο μυαλό. Εντομεταξύ πέρασε και ένας φίλος να μου αφήσει κάτι κλειδιά και εγώ εκείνη τη στιγμή ήμουν πολύ normal, αλλά μόλις έκλεισα την πόρτα ήμουν έτοιμος να πέσω κάτω από την στενοχώρια. Μπορείτε να μου πείτε τι έχω και τι να κάνω να φτιάξω στο μυαλό μου τα πράγματα; Είμαι χάλια, τα σχόλια σας. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #79498 από AggelosTuDromu στις 14 Ιουνίου 2011, 3:05μμ
![]() ![]() μηνύματα: 622 ![]() |
βρες γκομενα |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #79501 από AggelosTuDromu στις 14 Ιουνίου 2011, 3:36μμ
![]() ![]() μηνύματα: 622 ![]() |
αν σε καλυπτει :P το διαβασα 6 φορες μεχρι να καταλαβω τι γινετε...κ το συμπερασμα: μαλον γουσταρεις την κοπελια απλα δεν το παραδεχεσαι κ νιωθεις τωρα ασχημα που τα φτιαξε με τον αλλον |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #79502 από Jken στις 14 Ιουνίου 2011, 3:41μμ
![]() |
Λογικό μου ακούγετε αυτό που περνάς, ο τρόπος που το χειρίζεσαι είναι πολύ σωστός και ωραίος, το ότι χαίρεσαι για την κοπέλα δείχνει καλό χαρακτήρα. Αν ήμουν στην θέση σου θα το κυνηγούσα, αν πιστεύεις ότι ο άλλος δεν αξίζει απλά "όρμα" με ήρεμο τρόπο. Δείξε ενδιαφέρον και εκείνη θα το καταλάβει πιστεύω, μόλις τα έφτιαξαν οπότε μην περιμένεις να έχει φουντώσει κάνα αίσθημα ακόμη από την μεριά τους. Μην στεναχωριέσαι, δεν πιστεύω να αξίζει τόσο πολύ. Κάτσε ηρέμησε βγες με φίλους και με φίλες έξω, δες τα ποιο χαλαρά τα πράματα και θα έρθουν από μόνα τους με λίγη προσπάθεια. Όταν κάτι αξίζει, <έχω μάθει βάση εμπειρίας>, ο αέρας είναι με το μέρος σου και σε βοηθά να πλεύσεις. Αυτά από μένα :) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #79509 από eisainoobas στις 14 Ιουνίου 2011, 4:43μμ
![]() μηνύματα: 68 ![]() |
καμια φορα μπερδευουμε την φιλια με τον ερωτα. οταν ειμαστε πολυ φιλοι με ενα ατομο του αντιθετου φιλου ειναι λογικο να αναπτυσσουμε συναιστθηματα γι αυτο, αλλα λογω της φιλιας που εχουμε τα κραταμε υποσυνειδητα στο πισω μερος τοου μυαλου μας, ειτε γιατι δεν θελουμε να τα δουμε, ειτε γιατι δεν πρεπει, ειτε γιατι δεν το εχουμε καταλαβει καν. χαρηκες για την κοπελα, γιατι ηταν φιλη σου..τον αλλον ομως τον αντιπαθεις..για ποιο λογο? επειδη τον βλεπεις σαν "αντιπαλο", σαν καποιον που ηρθε να σου παρει κατι δικο σου. ερωτας ειναι φιλε μου .. εαν ειναι τοσο δυνατα τα συναισθηματα σου γι αυτη την κοπελα, περιμενε λιγο καιρο να δεις πως θα παει με αυτον και μετα ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως θα της πεις τι αισθανεσαι. μονο αυτο θα σε κανει "καλα". το να της εξομολογηθεις τα συναισθηματα σου. καμια φορα μας χρειαζεται ενα γερο ταρακουνημα για να καταλαβουμε ποσο αξιζουν καποια ατομα στην ζωη μας ;) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #79510 από Dim_spyrop. στις 14 Ιουνίου 2011, 4:50μμ
![]() |
Να προσπαθήσεις να την πλησιάσεις!! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #79512 από Doctoras στις 14 Ιουνίου 2011, 5:08μμ
Μπορει να μην ειναι απαρετητο οτι την γουσταρεις.Εγω κρατησα τρια βασικα απο ολλα αυτα που ειπες. 1)Ολλα συνεβησαν οταν εμαθες για τα "Καλα" νεα. 2)Οτι ειστε πολυ καλοι φιλοι με την κοπελα. 3)Αντιπαθεις το αγορι. Ισως λοιπον να θεωρεις οτι με αυτον αυτη δεν θα περασει καλα και να στεναχωριεσαι.Η ηταν πολυ μεγαλο το σοκ για σενα να την βλεπεις με καποιον που δεν θα περιμενες με τιποτα.Η ακομα να ειναι καποιου ειδους ζιλια οτι και καλα αυτος θα την κανει να μην σου μιλαει επιδη αφου το αντπαθεις ισως να σε αντιπαθει και αυτος.Ενοειται το ενδεχομενο οτι ισως να την εχεις πατησει και λιγο μαζι της δεν το ξεχναμε.Νομιζω παιζει το τριτο οτι φοβασαι μην απομακρυνθει.Λυπαμαι δεν μπορω να σκευτω αλλα σεναρια για το τι μπορει να τρεχει ελπιζω να βοηθησα. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #79688 από s1996 στις 16 Ιουνίου 2011, 10:36πμ
![]() |
Λοιπον εγω καταλαβα οτι σου αρεσει η κοπελα αλλα δεν το λες .. γιαυτο μιλα της και πες της πως νοιώθεις για αυτην . πιστευω μετα ωα εισαι καλυτερα |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #79693 από egweimaiedw στις 16 Ιουνίου 2011, 11:15πμ
![]() ![]() μηνύματα: 21 ![]() |
για παρτην τηλεφωνο να την ρωτησεις για την νεα της σχεση και πως παει και δες πως νιωθεις η γενικα μιλα της στο τσατ. αμα νιωθεις χαρα γιαυτην και γενικα νιωσεις καλητερα τοτε σημαινει οτι απλα παραξενευτικες και απογοητευτικες με καποιο τροπο γιατι εσυ δεν εχεις συντροφο. αμα νιωσεις χειροτερη ταχυπαλμια και ζηλια και αρχιζεις και λες πραγματα χωρις να τα σκευτεσαι τοτε......δεν μπορεις να κανεις κατι παρα να βρεις και εσυ καποια γιατι μονο αυτο θα σε κανει να χαλαρωσεις |
προφίλάλλα...˵quote˶ |