Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Όταν αντιγράφεις κάποιον λέγεται κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας. Όταν αντιγράφεις πολλούς μαζί λέγεται έρευνα.
Σάββατο, 23 Νοεμβρίου

πως να φερθω???

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #74407 από metal angel στις 26 Μαρτίου 2011, 3:38μμ

metal angel

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 26/3/2011

ειμαι 14 και μ αρεσει παρα πολυ ενα παιδι απο το σχολειο μου..ειναι μικροτερος!! Στην αρχη δεν τ εδινα πολυ σημασια..δεν τον 3ερω καν αλλα μ αρεσει πολυ..πολλες φορες τον εχω πιασει κ εγω και οι φιλοι μου ν μ κοιταει κ εδω κ αρκετο καιρο κοιτιομαστε κ μ χαμογελαει..κολωνω να κανω το πρωτο βημα το παραδεχομαι..οποτε προσπαθουν να τον βαλουν στην παρεα λεει οτι αισθανεται κατωτερος επειδη ειναι μικροτερος..τι να κανω?
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #74426 από I Am Who I Am στις 26 Μαρτίου 2011, 7:38μμ

I Am Who I Am

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 25/3/2011

Αποδεκτή απάντηση

Και εμενα μου αρεσει ενας μικροτερος.Λοιπον αυτο που εκανα εγω ειναι:πηγα και το ειπα στην μεγαλυτερη ΚΟΤΣΟΜΠΟΛΑ και στην ξαδερφη του.Τωρα με κοιταει ολη την ωρα και πεταει κατι υπονοουμενα ολη την ωρα.Δοκιμασε το μπορει να πιασει.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #74448 από metal angel στις 26 Μαρτίου 2011, 10:35μμ

metal angel

Εικονίδιο
banned
εεμμ...το θεμα ειναι πως φοβαμαι ΛΙΓΟ την αποριψη χιλοπιτα αν το θες καλυτερα..το θεμα ειναι οτι δεν γουσταρω να το 3ερουν αλλοι εκτος των φιλων μου..ασε που και οι φιλοι του εχουν αρχισει να με κοιτουν επισης
:/
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #74470 από asap στις 27 Μαρτίου 2011, 12:08πμ

asap

μέλος από: 12/2/2011
οι φιλοι του σε κοιτανε γιατι ισως μιλαει για σενα ο φιλος τους... ειχα το ιδιο "προβλημα" και γω στο σχολειο με μια κοπελα... πολυ κοιταγμα γενικα.. και φτασαμε σε σημειο να γυρναει ολη η παρεα τυχαια και να την κοιταμε χαχ ... η πρωτη κινηση μπορει να γινει π.χ απο το Facebook . Με ενα ADD και με λιγο συζητηση ισως θα καταλαβεις κατευθειαν αν ψηνεται και αυτος... μετα τον λες για κανενα καφε κλπ κλπ :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #74482 από steve15 στις 27 Μαρτίου 2011, 12:18μμ

steve15

Εικονίδιο
ελπιζω μονο να μην σε νοιαζει τι θα πουν οι αλλοι αν τα φτιαξεις με αυτο το παιδι(ακομα και τωρα υπαρχουν αρκετα μαλακισμενα που λενε:κοιτα την πουτανιτσα που τα εφτιαξε με μικροτερο)....βασικα,πρεπει με καποιο τροπο να σιγουρευτεις για το τι νιωθει για να εχεις και μια 'πισινη',και να μην χαλαστεις...αυτα στα λεω απο προσωπικη εμπειρια,διοτι εχω δαγκωσει αγρια την λαμαρινα με κοπελα μεγαλυτερη κατα ενα χρονο,και πιστευω πως αυτη η περιπτωση θελει ειδικο χειρισμο και απο τις δυο πλευρες....ελπιζω να σε βοηθησα καπως...!!!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #74500 από metal angel στις 27 Μαρτίου 2011, 2:00μμ

metal angel

Εικονίδιο
banned
εχουμε ενα κοινο φιλο..αλλα οσες φορες και αν του εχει πει να ερ8ει στην παρεα μας λεει οτι νιωθει κατωτερος επειδη ειναι πιο μικρος..απο την αλλη ο κοινος μας φιλος μου εχει πει πως τα ατομα της δικης μου παρεας του βγαζουν ενα επιθετικο προσωπο το οποιο εγω δεν βλεπω..παντως
asap κι εμεις τα ιδια κανουμε σχετικα με τις παρεες και τα βλεματακια..^^

ευχαριστω πολυ ολους σας για την βοηθεια.! :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #74598 από metal angel στις 28 Μαρτίου 2011, 5:18μμ

metal angel

Εικονίδιο
banned
παιδια σημεραεγινε μια κινηση παραπαν απο μερους του..μιλουσα με μια φιλη μου και καθως καθομασταν τον ειδα να πλησιαζει κ ηρθε και εκατσε διπλα μου...οχι ακριβως διπλα βεβαια...2) τωρα τελευταια ο κολλητος μου εχει καποια θεματα...μιλαμε λοιπον αρκετα..εχω προσεξει πως οταν ειμαι με τον κολλητο μου με κοιταει πολυ εντονα..κα ο φιλος μου βεβαια μου εχει πει πως κοιταει και αυτον....βρε παιδια λετε στ'αληθεια να παιζει κατι ή ειναι στην φαντασια μου ολα αυτα??
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #74663 από metal angel στις 29 Μαρτίου 2011, 6:53μμ

metal angel

Εικονίδιο
banned
no one?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #74684 από Doctoras στις 29 Μαρτίου 2011, 10:33μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Γιατι το κουραζεις.Κανε μια κινηση που να κανει μπαμ οτι τον γουσταρεις χωρις λογια.Αυτο μπορει να ειναι ενα επιμονο βλεμα ,ενα χαμογελο κατι θα βρεις εσυ.Και αφου ο μικρος τσιμπησει και καταλαβει οτι το γουσταρεις αν σε θελει θα αρχισει αμεσως να σου μιλαει και να ασχολειται μαζι σου.Θα κανει τα παντα για να ειναι διπλα σου και καπια στιγμη θα σε φιλισει.

Το τελευταιο περι φιλι που ειπα ειναι τραβηγμενο μπορει να αντιδρασει αλιως πιο ηπια το παλικαρι...Εγω εχω βρεθει στη θεση του.Και μαλιστα καταφερα να τα φτειαξω με κοπελα τριτης γυμνασιου ενω ημουν πρωτη...
Παρολο που θυμαμαι οτι εκανα σαν μωρο προκειμενου να ειμε μαζι της ενιωθα οτι με ηθελα και σε καπια φαση την φιλησα και ηταν δεκτικη.
Να φανταστεις ηταν και σε σχεση τοτε.

Τωρα σε εσενα ειναι πολυ πιο ευκολα.Τωρα που αυτος ειναι μικρος τα βλεπει πιο απλα και θα ειναι πιο εκδηλοτικος αν ανοιχτεις και εσυ περισσοτερο.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login