Μήνυμα στις 4/4/2011 στις 22:39 @Θ. Κλημεντίνη
καταρχας δεν το διεδωσα,υποτιθεται οτι το ειπα σε εμπιστο ατομο..παντως το κολπο με την αδιαφορια εχει αρχισει να πιανει ;) Πήγαινε στο θέμα: Την καψουρα μου μεσα!!!!
Μήνυμα στις 27/3/2011 στις 21:24 @Θ. Κλημεντίνη
καταρχας,ειστε στην ιδια ταξη?????αν οχι,αγνοησε την ΕΝΤΕΛΩΣ.....οταν καταλαβει οτι μπορει να σε χαλασε με την συμπεριφορα της,αφενος θα σε εκτιμησει περισοτερο και αφ'αιτερου θα κανει καλο και στον χαρακτηρα της...και που ξερεις?????μπορει να γινει καλυτερη και να ξαναειστε μαζι!!!!
Πήγαινε στο θέμα: Την θελω ακομη...
Μήνυμα στις 27/3/2011 στις 12:25 @Θ. Κλημεντίνη
κοιτα υπαρχουν δυο εκδοχες:η να την γραψεις ,μια και μενουν μονο 3 μηνες που θα την βλεπεις,η πρεπει να κινηθεις με 'μυστηριο' και 'γοητεια',πχ να γινεις ο κρυφος θαυμαστης......η να κανεις κατι οταν θα ειστε κοντα και να φανει καταλαθος....για παραδειγμα οταν θα εισαι εκει κοντα με τους φιλους σου,κανε πως επιασε κραμπα στο ποδι(πατα και μια γκαριδα αν θες,)και πεσε κατω απο τον 'πονο',αλλα να εισαι κοντα της και μεσα στο οπτικο πεδιο της,ωστε να σε δει σιγουρα....και απο κει και περα,κανε παιχνιδι!!!!!
Πήγαινε στο θέμα: Γουσταρω μεγαλυτερη που δεν την ξερω
Μήνυμα στις 27/3/2011 στις 12:18 @Θ. Κλημεντίνη
ελπιζω μονο να μην σε νοιαζει τι θα πουν οι αλλοι αν τα φτιαξεις με αυτο το παιδι(ακομα και τωρα υπαρχουν αρκετα μαλακισμενα που λενε:κοιτα την πουτανιτσα που τα εφτιαξε με μικροτερο)....βασικα,πρεπει με καποιο τροπο να σιγουρευτεις για το τι νιωθει για να εχεις και μια 'πισινη',και να μην χαλαστεις...αυτα στα λεω απο προσωπικη εμπειρια,διοτι εχω δαγκωσει αγρια την λαμαρινα με κοπελα μεγαλυτερη κατα ενα χρονο,και πιστευω πως αυτη η περιπτωση θελει ειδικο χειρισμο και απο τις δυο πλευρες....ελπιζω να σε βοηθησα καπως...!!!!!
Πήγαινε στο θέμα: πως να φερθω???
Μήνυμα στις 26/3/2011 στις 23:07 @Θ. Κλημεντίνη
φιλε drogbach μπορεις να μου εξηγησεις τι εννοεις:γιατι τοτε ριψοκινδυνευεις να δεθει μαζι του Πήγαινε στο θέμα: Την καψουρα μου μεσα!!!!
Μήνυμα στις 26/3/2011 στις 23:04 @Θ. Κλημεντίνη
παιδια,ειναι απο τις κοπελες που μπορουν να εχουν ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ θελουν,γιατι αφενος ειναι πανεμορφη και αφεταιρου ειναι πολυ καλη,,,,.......τελικα δυσκολο πραγμα ο ερωτας...
Πήγαινε στο θέμα: Την καψουρα μου μεσα!!!!
Μήνυμα στις 26/3/2011 στις 20:53 @Θ. Κλημεντίνη
Καλως ηρθα στο site !!λοιπον εχω πολυ μεγαλο θεμα....ειμαι 15 χρονων,και απο την πρωτη γυμνασιου εχω τρελο κολλημα με μια κοπελα 1 χρονο μεγαλυτερη,η οποια ειναι στο ιδιο σχολειο με μενα...απο την πρωτη γυμνασιου μεχρι πριν 5 πεντε μηνες μου αρεσε τρελα,αλλα σιγα σιγα αρχισα να την ερωτευομαι!!!!!!ομως,με αυτην τη κοπελα εχουν γινει διαφορες μ@@@κιες (ιδιαιτερα περσι)διοτιενω ειχα πει σε καποια παιδια αυτα που νιωθβ για την...εφτασε στα αυτια της οτι ειχα βγαλει βρομα οτι τα ειχαμε(ασχεto:μενουμε σε διαφορετικη περιοχη,αλλα πηγαινουμε σε μουσικο σχολειο)...ωσ αποτελεσμα,τα πηρε και τσακωθηκαμε πολυ ασχημα περσι τον μαιο,και δεν λεγαμε ουτε καλημερα...!!!!!ολα αυτα μεχρι τον περασμενο δεκεμβριο,οταν εφυγε η κολλητη της απο το σχολειο...απο τοτε αρχισαμε να ερχομαστε πιο κοντα,δηλαδη αρχσισε να μου μιλαει,και σιγα σιγα αποκτησαμε παρα πολυ καλη επαφη,και εχει γινει αρκετα εκδηλωτικη μαζι μου!!!και πανω που προγραματιζα να της αποκαλυψω αυτα που νιωθω σε μια εκδρομη που θα παμε στην ιταλια τον απριλιο,ολα αλλαζουν...την παιρνω τηλ για να την ρωτησω κατι,και μου αποκαλυπτει πως μολις τα βρηκε ΠΑΛΙ με ενα αγορι που τραβιουνται εδω και 1 χρονο,και ολο τα χαλανε...οπως καταλαβαινετε,εγινα ρακκος..εχω παθει λαλα εδω και δυο μερες.και δεν μπορω να σηκωσω κεφαλι!!!!(αν και ξερω πως θα τα χαλασουν σε 5-6 μερες)....συνεχιζει να ειναι καλη μαζι μου παντως,αν και γενικα ειναι εκδηλωτικη.....δεν ξερω τι να κανω!!!!!!ολες οι γνωμες ειναι καλοδεχουμενες!!!!ευχαριστω πολυ!!!!
Πήγαινε στο θέμα: Την καψουρα μου μεσα!!!! |