Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Σκοτεινό παράδειγμα μαύρου χιούμορ: Είμαστε αλτρουιστές ώστε να σώσουμε τη ΔΙΚΗ ΜΑΣ ψυχή.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Τελικα ειμαι οντως καθαρμα...

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #38226 από neos_ceidas στις 21 Φεβρουαρίου 2007, 2:24πμ

neos_ceidas

Εικονίδιο
μέλος από: 13/2/2004
ή απλα οι γυναικες ειναι υπερβολικες? Και εξηγουμαι:

Εδω και καμποσο καιρο νταραβεριζομαι με μια κοπελα, εστω κοπελα Α. Η κοπελα γουσταρε και γουσταρει ενω εγω την βρησκω αρκετα συμπαθητικη κοπελα αλλα δεν μου αρεσει τοσο ωστε να κανω σοβαρη μακροχρονια σχεση. Επειτα απο "διαβουλευσεις" και αφου φανηκε να συμβηβαζεται με αυτο (και αφου ειχα κανει γενικοτερα σαφες οτι εγω δεν ειμαι της δεσμευσης) η σχεση μας καθιερωθηκε στο να ειμαστε φιλοι, ειμαστε στην ιδια παρεα και που και που βρησκομαστε και ερωτικα. Για την ακριβεια οποτε θελησω εγω γιατι εκεινη δεν κανει το πρωτο βημα.

Οτι γινοταν μεταξυ μας εμενε και μεταξυ μας καθως εγω πιστευω πως οτι κανεισ δεν ειναι αναγκη να το βγαζεισ και ντελαλη(ασχετο αν θεωρω σιγουρο οτι συζηταει με τις φιλες της)Και ενω εχουμε να βρεθουμε αρκετο καιρο ερωτικα (με εξαιρεση ενα φιλι που ανταλαξαμε σε ενα παρτυ πριν λιγες μερες) προχθες (παλι μετα απο παρτυ) εγω φασωνομαι με μια αλλη κοπελα εστω Β. Η κοπελα Β ειναι απο αλλη πολη και ειναι απλη γνωστη μιας φιλης της κοπελας Α.

Ως αποτελεσμα, και αφου υποθεσουμε οτι μαθευτηκε το προσφατο φασωμα στην κοπελα Α, η κοπελα Α εχει εξαφανιστει απο προσωπου γης, δεν απανταει στα τηλεφωνα μου και προφανως θα αναφερεται σε μενα με διαφορα κοσμιτικα.......

Ρωταω : Ειμαι καφρος οπως διατεινονται πολλοι ή απλα η κοπελα Α ειναι υπερβολικη?
προφίλάλλα...
Μήνυμα #38236 από deathsinger... στις 21 Φεβρουαρίου 2007, 7:54μμ

deathsinger...

μέλος από: 5/7/2006
Ε ρε φίλε οι ανθρώπινες σχέσεις δεν ειναι εξισώσεις 2x2 με δύο αγνώστους Α, Β. Ε ενταξει λογικό είναι οτι οταν εμαθε οτι εχεις παει με αλλη να το πήρε καπως. Γιατι σου λεει κατσε ρε φίλε όλες θα μας παρει? Βασικά δεν είσαι εσύ καφρος, αυτή (η Α) ήθελε το κωλ@ρακι της ανοιχτο. Σε γενικές γραμμες δηλαδή δεν φταις εσύ...(αν και το παράκανες). Ούτε αυτη φταει. Φταίτε σε ενα μικρο βαθμό και οι δύο που παίζατε μαζι αυτο το παιχνίδι. οχι πάλι οτι φταίτε. Απλα π.χ τώρα που δεν σου μιλαει εχετε ενα μεριδιο "ευθυνης" και οι δυο σας. Γιατι οταν λες την μια φίλη και μετα της πετας τα ματια εξω ε ενταξει οι γραμμες φιλίας, ερωτικής αγαπης τεμνονται. Δεν μπορεις να εχεις και φίλο και γ@μια.
προφίλάλλα...
6
Μήνυμα #38243 από !me! στις 22 Φεβρουαρίου 2007, 12:36μμ

!me!

Εικονίδιο
μέλος από: 27/7/2006

Αποδεκτή απάντηση

Κοίτα, αν όπως λες είχες ξεκαθαρίσει εξ'αρχής ότι δεν γουστάρεις κάτι παραπάνω από αυτό και είχε συμφωνήσει με αυτό η κοπέλα Α τότε δεν είσαι κάφρος με την ευρύτερη έννοια. Απλά πρέπει να σκεφτεία πως αιθανόταν η κοπέλα. Δηλαδή αν ο λόγος που συμφώνησε σε αυτό είναι ότι γουστάρει τόοοσοοο πολύ που απο το να μην σε έχει καθόλου συμβιβάζεται στο να σε έχει έτσι σημαίνει πολύ απλά ότι ενώ δεν μπορεί να σου ζητήσει κάτι παραπάνω θα έχει της αντιδράσεις μιας ερωτευμένης γυναίκας. Οπότε ούτε εσύ είσαι κάφρος που εμφανίστηκε μια κοπέλα Β ούτε αυτή υπερβολική. Φταίτε και οι 2 στο ότι συμβιβαστήκατε σε μια μη υγιή κατάσταση ενώ θα έπρεπε να πάτε για άλλα. Γουστάρεις μανάρι μου μόνο να πηδάς; Βρες μια που γουστάρει μόνο να πηδιέται! So simple
προφίλάλλα...
Μήνυμα #38245 από neos_ceidas στις 22 Φεβρουαρίου 2007, 12:51μμ

neos_ceidas

Εικονίδιο
μέλος από: 13/2/2004
Γουστάρεις μανάρι μου μόνο να πηδάς; Βρες μια που γουστάρει μόνο να πηδιέται!

He he, tha to kanw quote sto MSN!!!!!
προφίλάλλα...
Μήνυμα #38316 από odrika17 στις 23 Φεβρουαρίου 2007, 3:35πμ

odrika17

Εικονίδιο
μέλος από: 22/2/2007
paidia exo mia erotisi ti einai to msn
προφίλάλλα...
Μήνυμα #38322 από angela88 στις 23 Φεβρουαρίου 2007, 10:10πμ

angela88

Εικονίδιο
μέλος από: 16/2/2007
Εσύ τι λες να είναι υπερβολική??Φέρε τον εαυτό σου σε αυτή τη θέση...Αυτή η κοπέλα μπορεί να σε ήθελε τοσο πολύ που παρ'ολα αυτα που γίνανε η κοπέλα Α θα ήθελε κάτι παραπάνω από τη φιλία..ίσως σε ήθελε μόνο δικό της.κ μετά από αύτο να κατάλαβε και να τα έκανε αυτά...ισως να βρήκε κ αυτό που ήθελε...Άρα εσύ τα θες όλα δικά σου..και εσύ είσαι ο υπερβολικός...
προφίλάλλα...
Μήνυμα #38323 από angela88 στις 23 Φεβρουαρίου 2007, 10:16πμ

angela88

Εικονίδιο
μέλος από: 16/2/2007
odrika17 πηγαινε εκεί : http://www.insomnia.gr/comments.php?catid=5&id=1435
προφίλάλλα...
Μήνυμα #38916 από .OBLIVION στις 03 Απριλίου 2007, 6:39μμ

.OBLIVION

Εικονίδιο
μέλος από: 2/4/2007
Μπα.Αλλα αν σε θελει τοοσο η κοπελα Α , μην της κανεις την ζωη δυσκολη.Φενετε ειναι πολυ καψουρα μαζι   σου.
προφίλάλλα...
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login